Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3091 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Ieškomas remėjas SA:MP projektui, veiksmas vykstų Las Venturas mieste, pinigai eitų į: SA:MP gamemodo plėtojimą(sistemos, ir kita). Aš turiu(-ėsiu): domeną, vps, žmonių, mapperių, įgarsintojų ir visą kitą, kas įeitu į projektą. Kolkas esu vienas iš savininkų, kitas savininkas būtų jau pats remėjas, būtume dviese. Toliau - prižiūrėtojai, ir forumo moderatoriai. Ir kita komanda, Į projektą žiūriu labai rimtai, tad pradinis kapitalas: 40€ įeina į modifikacijos optimizaciją, po optimizacijos galimas peržiūrėjimas pačio gamemodo. Vaizduote ir įdėjų turiu pats, tad su visomis įdėjomis pasidalinsiu ir su tikru remėju, pinigai kėliautu iškarto į skripterio rankas, kad pradėtu darbą. Įdėjos visos rašomos į trello.com.

Kodėl nenoriu tiesiog pasikviesti į komandą skripterio?

- Nes gamemodą turės tik aš, ir tas kurį jį kurė, iš to kurio imsiu paslaugas.

DURNŲ KOMENTARŲ NELAUKIŲ, visi susidomintys: bone-county.lt (seno projekto skype, jį naudosiu visą laiką).

• ,
(redaguota)

Kaip juokingai skamba toki paistalai, " į modifikacijos optimizaciją, po optimizacijos galimas peržiūrėjimas pačio gamemodo"  

rodos net pats nesupranti ką reiškia optimizuoti. Ką tu apžiūrėsi, kodą? :D

Žmonės supraskit, kad norint sukurti pirma reikia turėti tam patirties ar bent jau suprasti kas kaip vyksta, tavo pranešime tik idėja, kurią pateikti sugeba daugelis :)

Redaguota , nario GReddy
(redaguota)

Jeigu kuri projektą, tai jau pats turėtum turėti pradinį kapitalą. O tada ieškoti remėjo projekto plėtojimui. 

Eilinis atsakymas, nieko naujo. vps turiu, prie kodo dirbti moku, ką perdaryt ar sukurt išskyrus naujas sistemas ar patį optimizavimą. Textdraw pats moku daryti, tad kitur pinigai niekur nesišvaistys tik į patį modą. Į kurį reik įkišti max 100€

Kaip juokingai skamba toki paistalai, " į modifikacijos optimizaciją, po optimizacijos galimas peržiūrėjimas pačio gamemodo"  

rodos net pats nesupranti ką reiškia optimizuoti. Ką tu apžiūrėsi, kodą? :D

Žmonės supraskit, kad norint sukurti pirma reikia turėti tam patirties ar bent jau suprasti kas kaip vyksta, tavo pranešime tik idėja, kurią pateikti sugeba daugelis :)

Įdėja, taip, optimizuos patį kodą, kur parašyta daug sistemų , jas bandant optimizuot perdarys 200x geriau nei yra dabar. Ir pamatysi vaizdą. O aš įdėju turiu, 5metai patirties, puse metų žiūriu į projektų klaidas, kurias daro kiti, o dabar bandau pateikti tai - ko nedarysiu aš.

Redaguota , nario Hunk'.
(redaguota)

Keista, penki metai patirties, rodos už mane net daugiau nors žaidžiu jau nuo 0.2x versijos, turėjąs ir savo serverių ir daug visko matęs, tačiau pagal tavo parašymą, rodos jog naujokas rinkoje esi, neužtenka žaisti. Jeigu pabuvai kažkur administratoriumi, nereiškia, kad tai jau yra kūrimo patirtis. Nepyk bet neatrodo rimtai tavo tas pranešimas ir tai ką tu sakai, tuo labiau, penkių metų patirtis verčia pradedant kurti projektą iškart ieškoti remėjo? įdomu, iškur tą patirtį sėmeisi.

Redaguota , nario GReddy
(redaguota)

Ką jūs čia su tais remimais, jau vienoje temoje aiškinau vienam "ALE" remėjui kad net neapsimoka investuoti, Hunk kur b-country dingo ar kaip ten tavo? tai iš kur garantijos jog šis startuos ir remėjas susigražins pinigus atgal?

Bone-County.lt nupirko koduotojas, ir išėjo daryti savąjo, o aš savąjo, todėl mūsų keliai ir išsiskyrė, jis nedingo, jis bus, tik kolkas kol bendrauju su tuo koduotoju nėra publikuojamas ir yra kurimo stadijoje. Kas nerizikuoja, tas negeria šampano, su remėju galimybė ir susitikti (70km spinduliu nuo Kauno), galiu nuvažiuoti ir pasišnekėti akis į akį, neįrodynėsiu kiekvienam, tiesiog pasakau savo pozicija, to man ir užtenka, rimtam asmeniui - viską išdėstysiu, ateitį, savo planus, įdėjas, ir įrodysiu jog tai nėra tik žodžiai.

Ko jūs stebitės. Verslas nuo nulio :D

O tu matau neturi ką veikti, tik kritikuot? cm'on, neveltui Lietuvis, eik susikurk kokį projektą, ir daryk savąjį, ar čia bijai savo konkurentų? Kas čia su tavo mąstymu aš nesuprantu? Trugdo tema, ar kas?

Redaguota , nario Hunk'.
(redaguota)

Man niekas netrugdo, tiesiog noriu tau padėti, kad suprastum, jog norint sukurti reikia mokėti daugiau nei susirasti remėją, rašai taip lyg pats sau meluotum. Geriausia ginyba - puolimas, ką tu ir darai :)

Anyway, sekmės, netrugdysiu jeigu taip jau tau blogai :)

Žinau ką aš darau, nepergyvenk, jei pamatai pirmą kartą jog SG forume, tai nereiškias jog aš čia newbie, ir esu pirmą kartą, šitam forume esu nuo 2013 metų, taip kad. ;)

Dar kai kas, nerasiu - tebūnie, tai būtų greičiausias būdas parodyti žaidėjam kas per projektas, šiom dienom nedirbu, nesimokau, bet per menėsį gausiu pirmąją algą, tada galėsiu pats viską vienas pasidaryti, be jokių remėjų, pagalbininkų, būsiu tik aš ir mano projekto komandą. ;)

Redaguota , nario Hunk'.

Žinau ką aš darau, nepergyvenk, jei pamatai pirmą kartą jog SG forume, tai nereiškias jog aš čia newbie, ir esu pirmą kartą, šitam forume esu nuo 2013 metų, taip kad. ;)

Dar kai kas, nerasiu - tebūnie, tai būtų greičiausias būdas parodyti žaidėjam kas per projektas, šiom dienom nedirbu, nesimokau, bet per menėsį gausiu pirmąją algą, tada galėsiu pats viską vienas pasidaryti, be jokių remėjų, pagalbininkų, būsiu tik aš ir mano projekto komandą. ;)

Valio pavaryk tada... 

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ka tu cia:D, kas tu toks. Ir nekreipk temos apie ww. Sakyk jog gm negaus remejas ;).

Tai aišku negaus :D Aš pirkau ta gm, jis perka sistemas, ateitį duosiu pinigus ką jis paremė ir viskas. Trumpa diela

whitewood :DD kas cia sugalvojo toki pavadinima? cj viskas is balto medzio serve? :DD

Lietuviai išradingi šiais laikais žinok ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3091 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...