Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3488 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas, hebra tai norėčiau paklaust jūsų ar pasiūlytumet kokai dieta (svoriui mest). Pratimus ir t.t, kaip geriausiai pradėt sportuot kiek laiko ir t.t kas galėtu padėt atsidekočiau forumo eurais. :) Žodžiu toks dalykas papuoliau į avariją ir negalėjau vaikščiot tai labai sustorejau, tai jo :(

Redaguota , nario Zengaii`

Na tada jei nereikia nors kažkaip nemanau vistiek man rodos nuo mitybos daug kas priklauso, nuo ko reiktu pradėt sportuot kiek laiko kiek kartų per diena?

Esu paprastas mėgėjas , todėl galbūt ką pasakysiu nebus tiesa.

1. Visu pirma nuo mitybos priklauso 30% tavo rezultato kitus 50% sportas , 7% procentai miegas ir tik 3% papildų(grubiai pasakius.)

2. Pasakysiu savo nuomone , nemesk svorio ,o tiesiog jį ryškink ir versk į mase , kadangi pasportavęs 2 metus tik ir norėsi priaugti to svorio, o jo priaugti patikėk sunku.

3. Kreipkis į sporto klubo treneri ar kokį kita profiosonala kuris tau galėtu padėti sukurti mitybos bei sporto programa, o vėliau jau daryk viska pagal jį.

Esu paprastas mėgėjas , todėl galbūt ką pasakysiu nebus tiesa.

1. Visu pirma nuo mitybos priklauso 30% tavo rezultato kitus 50% sportas , 7% procentai miegas ir tik 3% papildų(grubiai pasakius.)

2. Pasakysiu savo nuomone , nemesk svorio ,o tiesiog jį ryškink ir versk į mase , kadangi pasportavęs 2 metus tik ir norėsi priaugti to svorio, o jo priaugti patikėk sunku.

3. Kreipkis į sporto klubo treneri ar kokį kita profiosonala kuris tau galėtu padėti sukurti mitybos bei sporto programa, o vėliau jau daryk viska pagal jį.

Dėkui už patarimus :)

Sveikas!

Labai daug nerašysiu, o pasistengsiu viską išdėstyt trumpai ir aiškiai. Tai svarbiausi dalykai apie mityba būtų

1.Mažiau angliavandenių

2.Daugiau baltymų

3.Daugiau sveikųjų riebalų

Sportas:

1.Kardio atlikt nors 3 kartus per savaitę

2.Efektyviausia kardio treniruotė būna ryte ant tuščio skandžio ir po treniruotės kai glikogeno lygis būna nukritęs.

Tikrai nereikia kažkokios dietos, gali valgyt saikingai nors ir beleką ir sporto ir viskas tvarkoje bus.

Na drįsčiau suabėjoti. Nors ir mano gym'e buvo vienas tankas, kuris maitinosi vien Snickers'ais, bet visgi, čia jau vienetai su tokiais įdomiais organizmais ir medžiagų apykaita.

Šiaip kaip ir visi sako, sunkiausia yra ne geležį tampyt, o dietą susireguliuot. O kiekvienam žmogui kiek teko girdėt ir nevienodos dietos, vienam gali organizmas nepriimti vienokio produkto, kitam - kitokio. Pasakojo kažkada treneris požymius tokių dalykų, bet nebepamenu jau. Pas mane tokia pati situacija, sportavau ilgą laiką, susilaužiau koją, susivariau visiškai kelienį ir dabar kaip puntukas sėdžiu, laukiu nesulaukiu kada grįšiu į gym'ą. Bet geriausias variantas bus jeigu susisieksi su Barz, nes ką čia mes rašysim tai bus kiek žmonių tiek ir nuomonių. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3488 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...