Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3470 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

krč prieik ir pasakyk: „Labas, girdėjau tavo tėvas mirė".

*Myliu SuperGames.lt* STUMI xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ASUS Notebook: CPU: Intel® Core™ i3 3217U Processor, RAM: DDR3 4GB RAM, GPU: NVIDIA® GeForce® GT 710M, HDD: 750GB HDD, OS: Windows 10 OS / Windows 8.1 OS [Dual Boot]

MacBook PRO 2006: CPU: 2,4 GHz Intel Core 2 Duo, RAM: 4 GB 667 MHz DDR2 SDRAM, GPU: NVIDIA GeForce 8600M GT 256 MB, HDD: 249GB HDD, OS: MAC OS X Mavericks 10.10.5

Krc, jei gali biski ten nueini pasportuot ar koki sparingiuka galetum saut, tai sakyk, kaip as sakau "Ziurek ant ko batona trupini" arba "Dar zodis i mano puse ir tavo tevas veltui prakaitavo". Na jei vpsc esi kazkoks lameris tai sauk kokia sutke ir tiek. Tiesiog paroastink ir tiek. Na gali dar toki saut "Nenervink manes, nes nebeturiu kur lavonus det.. Juokauju, dar turiu". Nu zodziu sumastyk kazka :D

Mano pasiūlymas - užauk pyplį.  Atvičiaju rauniesi ant vyresnių ir po to tau pizdako nuduoda už tai. Pirmiausia užauk ir tada galėsi atsikirsti, stumti, traukti, ką tik norėsi galėsi daryt. Jei nori, kad ant tavęs nestumtu tai būk ramus, o ne šakokis prieš visus ir nevaidink kietu, nes žinai, kad toks nesi.

Ne ant vyresniu turim 2 klasiokus kietus rauna vienas 1,75 tai zinai nepasokinesi pries toki o kitas maziukas gal 1,50 tai tas neproblema bet su tuo yra nemazai problemu

(redaguota)

Kol gerai neuztaikysi snukin, tol ir neatlips.

Kzn, gali boksa palankyt. Gali pradet nuo krosiuku. Smagu juk tobulet kazkur. Pasvajojus niekas noru neigyvendins.

Aisku lengva pasakyt. Mano laikais jaunysteje vienas is maziausiu buvau, bet ir taip i atlapus kibdavau. Tai uztekdavo tam kartui. Kazkaip nelabai kas kibdavo, imdavau labai i sirdi, siausdavaus ir siaip visai sutardavom su visais, o lengvesniu taikyniu budavo kurie vis nukabine nosi. Kita kart uzkniso 2x didesnis, tai paprasiau draugo pagalbos tai batus atemem, paguldem ir rami galva.

Kita karta ir dujiniu bande grasinti, bet ka ten. Paprasciausiai lopu nebuk nors ir gausi siknon.

Bet tai mano laikais kazkaip vaikai ramesni budavo. Budavo pasilupdavom, ka nors padegdavom, tukike dumsaske numesdavom ir pns. Siais laikais tai baisu kas daros.

O kokio uzstumimo reik?

Sakai ''p@#k na#@$'', jei neatsi@#$@, lieka tik i@#st snukin. Arba lopu likti. Cia jau nevyniojant i vata kitaip nebus.

Redaguota , nario Kakas69
(redaguota)

Jūs su tokiais prikolais kaip ''Tavo mama'' ''Tavo tėvas'' ir pnš ,neprikolinkite, nes dauguma žmonių gina artimus ir tikrai neleis ,kad žemintų juos. Ne kartą buvo ,kad po tokių žodžių net ir draugui įpi sdavau į snukį ir suprasdavo už ką gavo. Draugiškas patarimas! :)

Tai debilas esi tiesiai šviesiai jaigu draugams pisi į snuki kaip stumia. Stpdv. draugų neturi :)

Redaguota , nario Vilkelis

Sakai karočia "*Neturiu galvos* ramini bazarą, nes prasleisi kepalan vieną, sausaini" čia toks paprastas, kur daugumai situacijų tinka (nebent tu *Myliu SuperGames.lt* ir esi slabakas, tai vapše *Myliu SuperGames.lt* jiem ant tavęs bus)

Jeigu storas bazarina tau kažką sakyk "Nusivalyk spirgus, cepeline"

Jeigu plonas sakyk "*Myliu SuperGames.lt* perlaušiu per pusę aš tave, pagaly"

Jeigu veidas kaip partrenkto katino šikna, sakyk "*Myliu SuperGames.lt* žino, kam tu savo veidą po traktoriaus ratais dėjai"

O šiaip dar gali šaut tokį vieną "Čia pas save globos namuos tokio bazaro išmokai?"

Galiausiai jei dar atišaudo *Neturiu galvos* kažką, pisi žandan iš dešinės, žuvį per pakaušį iš kairės ir baigtas balius.

(redaguota)

Tai debilas esi tiesiai šviesiai jaigu draugams pisi į snuki kaip stumia. Stpdv. draugų neturi :)

Prikolistas. Kiek tau metų žmogau jei esi tokio mąstymo? :D Ant manęs tegu stumia draugai,bet ne ant mano tėvų. 

P.S. Nemanau jog tau yra 18 metų mažiausiai,kad suprastum tai. Ir nevaidinu jog man yra daug metų. Apsilankau čia, apžiūriu kas gero ,kas naujo. Retkarčiais pakomentuoju,bet nemaniau ,kad sutiksiu tokį debilą kaip tu. :) 

Redaguota , nario Dzenkūją!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3470 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...