Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3500 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki , taigi papasakosiu šiektiek apie VLRG projektą ir kaip lawlessas manę išnaudojo , taip išnaudojo , teisingai išgirdote. 

Nuostolis : Patirtas vargas ir daug darbo veltui. Dėl šių dizainų nemiegojau kelias naktis.

Taigi viskas vyko taip , kad aš buvau sukodavęs dizainą ir pasiūliau jį VLRG projektui. Aišku dizaino nenupirko , o tiesiog priėmė manę į koamanda ir viskas prasidėjo. Sukodavau pirma dizainą , rezultatas yra , kad jį paplatino. Sukodavau antrą dizainą , rezultatas yra , kad jį paplatino. Sukodavau trečią dizainą , rezultatas yra , kad jį paplatino. Bet manau kiekvienas suprasite , kiek buvo įdėta pastangų į dizainus , o juos visus paplatino, man tiesiog nervai neatlaikė ir išėjau iš projekto , taigi lawlessas prižadėjo , kad permes apie 10 ar daugiau eurų už visus vargus , manau kiekvienas projektas taip pasielgtų ir tiesiog sumokėtų už visus patirtus vargus. Dėl dizainų paplatinimo aš nesu kaltas , kaltas pats jis , kadangi nemoka atsirinkti komandos. Forumas buvo minimaliai tikrai apsaugotas , prie admincp negalėjo prieiti betkas , ipsconnect pašalintas. Acp priėjimą turėjo tik aš , lawlessas ir juan. Taigi mielasis lawlessai laukiu eurų , tikiuosi esi tas garbingas žmogus. O dėl dizainų paplatinimo pats kaltas , nemoki komandos atsirinkti :)

Naujausias atsakymas kurį kątik gavau iš lawlesso yra : P* , man.

Lawlessai , taigi laukių eurų , jeigu gausiu parašysiu šioje temoje ir tikrai pakeisiu nuomonę apie tavę.

Redaguota , nario RelaXSounds

aip išnaudojo , teisingai išgirdote. 

Tas gers bairis :D

Neapsimoka pas lawless eiti, man ir panašiai buvo, sukūriau dizaina, sako tiks ir t.t, bet to dizaino net neėme ir atsisakė paslaugos, tai esmė tokia, jog ir tas lengvas darbas koks bebūtų, bet aš vistiek sugaišau laiką. Lawless'ai pas tavęs niekas, niekad, niekur gyvenime neis, jei nepasikeisi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3500 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...