Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3056 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, taigi naujuoju mapp darbu norėčiau pasidalinti su visais šio sub forumo skaitovais, įvertinti darbą galite komentaruose, taip pat išsakyti kritiką, ar pastebėjimus, kūriau šį darbą ne aš, galbūt kūrėjas šioje temoje atsiras, tad visus laurus priskirkime Jerriui.. :)

nj9293Z.jpg

nuotraukos: http://imgur.com/a/YcwAL

Mūsų forumas ČIA.

Renkame direktorių prižiūrėtoją!!

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

(redaguota)

Man iš tavęs juokas ima.. *** rašai tai kaip poetas arba čia aukščiausio lygio žmogus "pasidalinti su visais šio sub forumo skaitovais, įvertinti darbą galite komentaruose" tai b** negali normaliai rašyt, čia jezau stengiesi atrodo kad esi rimtas... paprastumo n*. Susilygiuok su visais ir bendrauk paprastai o ne "Sveiki atvykę į mano į mano parašyta tema, kurioje yra paskelbtas mano projekto tlkg.lt kurio savininkas aš Mantas S mapp darbą." jau ne vieną postą skaitau davai macikai paprastas būk ir normalus.

peace

įžeist nieko nenorėjau

Redaguota , nario Edvinas.S

piešiu įvairiausius gfx darbelius nuo profilio avataro ar parašo iki dizaino.

Pristatyti save galimą įvairiausiais būdais, populiariausias šiame forume yra trumpai tariamas kaimietiškas būdas, kuomet temos turinys būną išmėtytas, nepasakytas, neišsakytas iki galo ar kaip tvarte nutaškytas tik fekalijom.
Kitas būdas yra kultyringai ir santūriai viską detaliai išdėstyti skaitančiam asmeniui, kuris pats renkasi kokioje erdvėje jis nori lankytis, ar toje kur viskas yra sudėtą "į savas lentynas" ir viskas vykstą "švariai" ar kaip sakiau praitu būdu, kaimietiškai, kur visur dominuoją "šūdo" kvapas bei akyse mirgėti margą paskutiniu, mirštančios karvės šūdo gabalu.

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

Tai yra ne "pasikėlimas", o oficialumas kurio dauguma nesuprantą, kaip jį naudoti ir kur tai taikyti.

banner2.gif UBc2Va5.gif

(redaguota)

Man iš tavęs juokas ima.. *** rašai tai kaip poetas arba čia aukščiausio lygio žmogus "pasidalinti su visais šio sub forumo skaitovais, įvertinti darbą galite komentaruose" tai b** negali normaliai rašyt, čia jezau stengiesi atrodo kad esi rimtas... paprastumo n*. Susilygiuok su visais ir bendrauk paprastai o ne "Sveiki atvykę į mano į mano parašyta tema, kurioje yra paskelbtas mano projekto tlkg.lt kurio savininkas aš Mantas S mapp darbą." jau ne vieną postą skaitau davai macikai paprastas būk ir normalus.

peace

įžeist nieko nenorėjau

Valandėlė su Edviu „Prisipiskim prie žmogaus“ :mucha:

Mapas neblogas, 8/10, bet kiek tekstūros prastos kai kurios, tik žiauriai biesina, kai žmonės kelia map darbus ne kad juos įvertint, o kad pareklamuot serverį. „Mūsų forumas ČIA. Renkame direktorių prižiūrėtoją!!“Tai tiek. :crazy:

Redaguota , nario ©Vikarijus

14833.gif

Valandėlė su Edviu „Prisipiskim prie žmogaus“ :mucha:

Mapas neblogas, 8/10, bet kiek tekstūros prastos kai kurios, tik žiauriai biesina, kai žmonės kelia map darbus ne kad juos įvertint, o kad pareklamuot serverį. „Mūsų forumas ČIA. Renkame direktorių prižiūrėtoją!!“Tai tiek. :crazy:

Bandau surast kompromisą.

piešiu įvairiausius gfx darbelius nuo profilio avataro ar parašo iki dizaino.

(redaguota)

Edvinai, gal tu nekomentuok. Jei žmogus nori bendrauti forume pagarbiai, santūriai - niekas to uždrausti negali. Pats asmeniškai esu už tolerantiška ir pagarbų bendravimą, o ne kas antrame žodyje keiksmažodis ar nerišlūs žodžiai. 

Būtent, niekas nieko ir nesistengia keisti. Tačiau požiūris į tvarkingą ir tolerantiška asmenį yra kur kas rimtesnis, nei požiūris į kvailą bendravimą ir leksika. Šiuo atveju aš į temos autorių žiūriu kur kas rimčiau, nei į tave. O tai reiškia, kad jo tolerancija ir oficialumas keičia ir keičia labai daug. 

Redaguota , nario Quel

Na nemanau, kad reikėtų labai veltis į diskusijas, žmogus tik išsakė savąją nuomonę, turime ją priimti, kaip ir kiekvieną komentarą, turbūt daugiau reikėtų susikoncentruoti į šį darbą, ir į tai, jog laukiama kritiką darbui - ne man.

banner2.gif UBc2Va5.gif

Tikiuosi jums mano darbas patiko :), norėčiau išgirsti ką reiktų pakeisti, bei kurioje vietoje man reiktų tobulėti ;). Taip pat dar įvertinkite šį mapp darbą nuo 1/10.

Štai ir atsiradęs darbo autorius, kviečia visus įvertinti jo darbą. :)

banner2.gif UBc2Va5.gif

NUKOPINO MANO NICKĄ! :D

P.s. Neblogas darbas. ;)

Na vargu, galbūt vardas tiesiog panašus, todėl ir inicialai, savotiškai panašūs.

Smagu gauti gerų įvertinimų, tiek man tiek autoriui.

banner2.gif UBc2Va5.gif

Neblogai, ištiesų šis mapp darbas man patiko, truputi gal pastato išvaizdą reikėtu pakeisti.

Manau atsakingai žmogus atsižvelgęs į komentarą koreguos ar taisys darbą.

banner2.gif UBc2Va5.gif

(redaguota)

tekstūros...  :cry: Iš langų, langai.. Labiau suderinus tekstūras, pasirinkus įdomesnias jas, būtų visai nieko darbelis ;)

Kiekvienas pastebėjimas svarbus, ačiū labai už kritiką.

Labai gerai, kad viskas argumentuota.

Redaguota , nario Mantas S.

banner2.gif UBc2Va5.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3056 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...