Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3506 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki!

Taigi norėjau paklausti jūsų nuomonės ir keletą klausimų apie bevielį įkroviklį.

Žadu pirkti šį:

http://www.saulespakrovejai.lt/bevieliai-ikrovikliai/80-bevielio-ikroviklio-plokste-samsung.html

Yra taip, kad man sugėdo įkroviklio lizdas telefone Samsung galaxy s6 ir nebegaliu jo pakrauti.

Ar šis įkroviklis yra efektyvus? Ir ar jį verta pirkti? Ir ar man jį kraus jei telefonas dabar yra ant 0% baterijos?

Labai svarbi jūsų nuomonė!

Perku Stambius Facebook Puslapius.

Sveiki!

Taigi norėjau paklausti jūsų nuomonės ir keletą klausimų apie bevielį įkroviklį.

Žadu pirkti šį:

http://www.saulespakrovejai.lt/bevieliai-ikrovikliai/80-bevielio-ikroviklio-plokste-samsung.html

Yra taip, kad man sugėdo įkroviklio lizdas telefone Samsung galaxy s6 ir nebegaliu jo pakrauti.

Ar šis įkroviklis yra efektyvus? Ir ar jį verta pirkti? Ir ar man jį kraus jei telefonas dabar yra ant 0% baterijos?

Labai svarbi jūsų nuomonė!

išjunkto tėl nekraus...

• Teigiamai 1

Eik Namo

Pas mane nexusas tai nekrauną nuo 0, bet aš juo nesinaudojų, kelis kartus teko iš stalčiaus išsitrauktį, tai nereagavo.

Tai kad Nexus įrenginiai net kaip ir neturi wireless charging technologijos?!

• Teigiamai 1

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Tai jis krauna, kai telefonas off būna?

Blogai pasakiau dabar išsitraukiau ir pabandžiau, krauną.

Tai kad Nexus įrenginiai net kaip ir neturi wireless charging technologijos?!

Oficialiai neturį, maniškis 5x turį, kai sugedo akumas taisykloj pakeite su qi technologija. Pasidomėk, dabar daugumaj delefonų galimą taip padarytį.

Redaguota , nario Baldas
  • Teigiamai 1

Eik Namo

Blogai pasakiau dabar išsitraukiau ir pabandžiau, krauną.

Oficialiai neturį, maniškis 5x turį, kai sugedo akumas taisykloj pakeite su qi technologija. Pasidomėk, dabar daugumaj delefonų galimą taip padarytį.

Žinau kad įmanoma bet prieš tai nepaminėjai kad tu pasikeites :D

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3506 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...