Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

NIGHTWOLF.LT | 1.8x versija | SURVIVAL/CREATIVE/FAСTIONS/PVP


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2679 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 Sveiki visi!. NoriuPristatyti besikurantį projektėlį. Naujas serveris su naujais tikslais ir galimybėm.  Susikūreme prie pora savaičių, bet modifikacija buvo tvarkoja jau senokai. Pagrindinis žaidimo tipas SURIVAL/Creative/FANCIONS/PVP, o prie viso tai pridėta pagyvinti žaidimą porą minigames. Galbūt perskaičius susidarė nuomone, kad tai taspats per tapatį, bet mes jums įrodysime! Prisijungus į mųsų serverį jūsų lauks nuolatiniai atnaujinimai, kurie pagerins jūsų žaidimą. Serverio veiklos tikrai netūks, mes gerantuojame įdomų žaidimą, puikų pasirūpinima. Mūsų administracija pasirūpins nuolatinias atnaujinimais,  kurie praskraidins jūsų dienos nuotaika. Serveris yra visiškai naujai susikūrės, tačiau mes žaibiškai ieškome projekto komandos . Forume rasite atrankas į prižiūrėtojų, moderatorių postus. Galime atskleisti tiek tiek, kad tai nebūs paprasta anketa, įdėjus nemažai pastangų bus tikimybė tapti šiais pagalbininkais.  Puiki žaidimo kokybė, nuoširdi administracija, stipri ekoniminė sistema neleis jums  nuobodžiauti.  Administracija rūpinasi jūsų Saugiu žaidimu, greita konsultacija, Išskirtiniais statiniais serveryje . Čia ne viskas, skatiname jumis prisidėti prie mūsų veiklas ir padėti plėsti. Projekto įkurėjai  į šį serverį  žiuri rimtai, neleisime  niekam mūsų sužlugdyti ar kitaip pakenkti mūsų veiklai. Projektas pasižymi savo kūribingumu, tad mūsų modifikacija nėra paviešinta internete, kadangi mes ją patys paruošeme naudojimui. Mes esame dar maža benduomenė, bet su laiku mes išsiveršime i šį minecraft paasulį. Visas serverio dėmesys sutelktas į žaidėjų reikalavimus ir norus. Nuo šiol daiktai turės savo vertę ir kainą!

 

 

 

Pagrindines serverio komandas sužinosite prisijunge į serverį paraše - /komandos

 

HotPotato: Manau visi esate išbande šį nuostabų žaidimuką, o jeigu ne bus pats laikas jį išbandyti. Prasidėjus žaidimui bus išrinktas bulvė žaidėjas, kuris turės ant galvos tnt bloka, žaidėjas turės per tam tikro laiko tarpą uždėti bulve kitam žaidėjui. Paskutinis išlikęs laimi žaidima, daugiau informacija /warp potato.

 

1vs1:  Jau pavadinimas pasako, kad tai linksmiausia dalis minecraft žaidime, kas gi jos nemėgsta? Šiek tiek apie šį plugina: Noredami išbandyti savo jėgas su priešu ar draugu pvp areno kur niekas jums nesutrukdys rašykite /1vs1 duel vardas žaidėjo. Daugiau informacijos sužinoste pačiame serveryje

 

 

Creative plotų pasaulis: Paraše /warp plotai atsirasite plotų pasaulyje, o atsirade susiraskite sau tinkama plotą ir išnaudokite savo fantazija gražiems darbams.

 

Norėčiau padėkoti forumo nariui -

Arn3lis už viską ką padėjo man!

 

                                                  Trumpa serverio informacija

 

*

Forumo atidarymasGruodžio 12 diena! Registruojamas ir laukiam starto kartu <3 

 

Serverio adresas: mc.nightwolf.lt

Serveris veikimo laikas: 24/7

Svetainė:  www.nightwolf.lt

Žaidimo versija: 1.8x

 

Atsiprašau už klaidas.

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

biškį paskaitęs pasijaučiau kaip žiūrėdamas kokį 'bisexual gangbang' viskas kas reikalinga ar nereikalinga sumesta į vieną krūvą ir tiek

Visko gali būt :D Greitas rašymas, minčių suformulavimas viska suvelė į viena vietą. Tikiuosi baigus serverio darbus prisėsiu ir parašiu normalų pristatyma.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Ne apie pristatymą turėjau omenyje, o apie creative, factions, minigames vienam tampačiam serveryje

Sakyčiau kad geriau nei paprastas survival/pvp.... Dėlto kad žaidėjai yra skirtingi, ir visi mėgsta skirtingą minecraft tipą, kaip man creative o puse Lietuvos gamerių survival... Manau daugiau nepasidomėjus būtų kvailą hate'nt serverius... Visgi čia minecraft o ne rimtas verslas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2679 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...