Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3082 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, šį vakarą kuriu turbut savo pirmają tokią liūdną temą (bent jau man, tačiau džiaugiuosi dėl kito dalyko) bei paskutinę temą šiame forume. Šį savaitgalį viską gerai apgalvojau ir nusprendžiau pasitraukti nuo kompiuterio t.y internetinės erdvės. Iškilo bėdos dėl kurių turiu mesti tą sedėjimą prie kompiuterio, jums tapatį siūlyčiau jei ilgai praleidžiate prie kompiuterio. Dėkui kas buvote mano draugai, gerai suėjote su manimi internete, žaidimuose, skype ir visur kitur. Per šias ateinančias kelias dienas sukursiu temas kurioje išparduosiu visą savo internetinį turtą, jau esu sukures keletą, tačiau jeigu niekas nieko nepirks taip viskas ir liks mano kompiuteryje pūti.

Kita informacija;

Žinoma aišku nebeužsiimsiu įgarsinimais, galbūt kada, kažkada vėl gryšiu prie to kompiuterio, žinoma kartais prisėsiu, tačiau labai retai. Neberašykite man į skype dėl šių dalykų ;) Taipogi palieku vLRG projektą be įgarsintojo, tikiuosi atsiras žmogus kuris užims mano vietą. Kad nebutu nesamoningų rašymų, kad na ir kas, kad palieki, mums nesvarbu, tai noriu pasakyti, kad temą kuriu ne dėl visų jūsų, o tik tiems žmonėms kurie mane žinojo ;)

Čiau.45612790-Bye-goodbye-icon-Stock-Vector-g

Redaguota , nario .Schωartzas`

.

Susitiksim kitą savaitę. Good luck scvarcas.

Kilo ta pati mintis... Dėl įgarsinimo turėkit pinigų ir galit parašyt man, su jūsų tekstu galiu įgarsinti bet kokį aprašymą.

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

(redaguota)

ahh kaip gaila kad tu klysti . Nes visada tam yra atsarginis planas , ir turime dar kelis įgarsintojus , aišku mums Luko truks , bet jis nusprendė savo , ir jam komanda pritarė , tad geriau ir tau pasiūlyčiau mažiau komentuot o eik į lauka grynu oru pakvepuosi . PEACE

conair.gif?w=780

Redaguota , nario Ron
(redaguota)

Mldc bent vienas išeina į nrml gyvenima #gerbiutokius

Ei, Jūs! Taip, Jūs, kuris sėdite už žydrojo ekrano. Ar manote, kad esate nenormalus? Norite, kad Jums nebesakytų "susirask gyvenimą"? Koks sutapimas, ši reklama skirta kaip tik Jums! Taigi ką Jums reikia atlikti? Tai visiškai nesunku. Jums tereikia atsisakyti interneto tiekėjų paslaugų ir priduoti savo kompiuterį į EMP! Jūs tapsite normaliu ir socialiai priimtinu žmogumi akimirksniu ir būsite kaip ir visi kiti normalūs žmonės! Nieko nelauk ir atsikratyk "dėžės", kuri atima iš Jūsų gyvenimą ir daro Jus nenormaliu ir nepriimtinu visuomenei individu jau šiandien! Juk tai nieko nekainuoja. #iseikilauka #susiraskgyvenima #buknormalus #normalusgyvenimas4life #gerbiutokius

Surimtėjus ir "išjungus" sarkazmą, noriu paklausti, temos autoriau, kokia to priežastis? Jei nenori sakyt, nes tai asmeniška, suprasiu.

Redaguota , nario Tautedorus
(redaguota)

vLRG žlugęs iškarta, su tavimi galvojau kad atgaivins bet dabar jau matau ateitį :) nu sėkmės tau gyvenime

Dabar atsakyk man į klausyma nerašinėjas bereikšmiui pranešimu . Žmogus įgarsino tiktai , tai kas jam buvo duota , jis padėjo viska ir apskritai . Dabar tu teigi kad projektas žlugęs kad pasitraukė jisai iš KOMPIUTERINĖS ERDVĖS , kurie rašo pranešimus tokius kaip tu irgi siūlyčiau , nes va tavo projektas ten us.lt tai jis tikrai yra žlugęs , o mes pasieksime savo , ir poto rašinėsi , kad nori VIPO ar kaip nusipirkti . Tai buvo mano paskutinis pranešimas šioje temoje ir apskritai į vLRG kritika atsakau , nes jau graudu darosi , kaip tokie vaikai nieko nepasieke , gali kažką pasakyti ar teigti kad projektas žlugęs .

Ei, Jūs! Taip, Jūs, kuris sėdite už žydrojo ekrano. Ar manote, kad esate nenormalus? Norite, kad Jums nebesakytu "susirask gyvenimą"? Koks sutapimas, ši reklama skirta kaip tik Jums! Taigi ką Jums reikia atlikti? Tai visiškai nesunku. Jums tereikia atsisakyti interneto tiekėjų paslaugų ir priduoti savo kompiuterį į EMP! Jūs tapsite normaliu ir socialiai priimtinu žmogumi akimirksniu ir būsite kaip ir visi kiti normalūs žmonės! Nieko nelauk ir atsikratyk "dėžės", kuri atima iš Jūsų gyvenimą ir daro Jus nenormaliu ir nepriimtinu visuomenei individu jau šiandien! Juk tai nieko nekainuoja. #iseikilauka #susiraskgyvenima #buknormalus #normalusgyvenimas4life #gerbiutokius

Surimtėjus ir "išjungus" sarkazmą, noriu paklausti, temos autoriau, kokia to priežastis? Jei nenori sakyt, nes tai asmeniška, suprasiu.

O visa to priežastis , kad jis per daug laiko praleisdavo prie kompiuterio o sau jo neskirdavo , ir pilnai ji suprantu . Atsakysiu aš nes bendrauju ir pažįstu . O jis jau nebeatsakys .

(redaguota)

O visa to priežastis , kad jis per daug laiko praleisdavo prie kompiuterio o sau jo neskirdavo , ir pilnai ji suprantu . Atsakysiu aš nes bendrauju ir pažįstu . O jis jau nebeatsakys .

Tai Jam linkiu, kad skirtų daugiau sau laiko ir tą laiką praleistų prasmingai. Na, o kai pasieks užsibrėžtus tikslus, linkiu, kad grįžtų į žaidėjų bendruomenę, jeigu dar išliks tas noras ir potraukis žaisti, prekiauti virtualiais daiktais ir šiaip linksmai praleisti laiką prie kompiuterio.

(redaguota)

Ei, Jūs! Taip, Jūs, kuris sėdite už žydrojo ekrano. Ar manote, kad esate nenormalus? Norite, kad Jums nebesakytu "susirask gyvenimą"? Koks sutapimas, ši reklama skirta kaip tik Jums! Taigi ką Jums reikia atlikti? Tai visiškai nesunku. Jums tereikia atsisakyti interneto tiekėjų paslaugų ir priduoti savo kompiuterį į EMP! Jūs tapsite normaliu ir socialiai priimtinu žmogumi akimirksniu ir būsite kaip ir visi kiti normalūs žmonės! Nieko nelauk ir atsikratyk "dėžės", kuri atima iš Jūsų gyvenimą ir daro Jus nenormaliu ir nepriimtinu visuomenei individu jau šiandien! Juk tai nieko nekainuoja. #iseikilauka #susiraskgyvenima #buknormalus #normalusgyvenimas4life #gerbiutokius

Taip ir galvojau , kad prisipisi prie manęs, bet pirma aš nemoku už interneta ir neesu priklausomas jokiam planui, antra dėžės aš ntr pas mane loptopas, trečia tai , kad aš nesenai iš lauko parėjau ;/

P.s ką tu veiksi čia Panevežy? Kai dar buvo dragas galėdavai nors kiek prasiblaškit čia, o dabar išvis stotis arba ryo..

Redaguota , nario Tu Privalai Skambėt
(redaguota)

Taip ir galvojau , kad prisipisi prie manęs, bet pirma aš nemoku už interneta ir neesu priklausomas jokiam planui, antra dėžės aš ntr pas mane loptopas, trečia tai , kad aš nesenai iš lauko parėjau ;/

Pirma, kalbėjau ne apie tave, tai sarkastiškas tavo sampratos pašiepimas. Antra, vėlgi kalbėjau ne apie tave, kodėl, jau paaiškinau. Trečia, čia būtinai reikia rašyti, kai iš lauko grįžti, dabar taip madinga? O sarkastiškai pašiepiau tavo požiūrį, nes jis remiasi stereotipais, o aš stereotipų labai nemėgstu. Jei visi žmonės pamirštų stereotipus, būtų visiems geriau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3082 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...