Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3091 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas visiems protingiems ir nelabai. Yra problema, kuri jau baigia sunaikinti paskutinias nervines ląsteles. Žodžiu, siunčiantis kažką (per torentus) momentais išsijungia ir iš karto vėl įsijungia WIFI, kompiuteris stacionarus, naudojamas USB adapteris TP-LINK kuris leidžia naudotis WIFI. Modemas naujausios kartos, interneto greitis - ( http://www.speedtest.net/my-result/5847708181 ) Nieko nesisiunčiant, viskas gerai, būdavo labai retai žaidžiant CSGO, kad išsijungdavo ir vėl įsijungdavo. Labai erzinantis dalykas, gal kas turi pasiūlymų kaip spręst problemą?

(redaguota)

Sveikas, aš irgi stacionariam naudoju ta tplink adapteri, ir as kazka senai buvai ikises ta adapteri i korpuso sikna, man daznai dingdavo intikas, bet perdejau i priekini usb ir pradejo veik normaliai be jokiu prikolu, nežinau kaip tau bet gal kazka pades, bandyk uptadint driverius is pacio tplink saito.

Redaguota , nario `Turba
(redaguota)

Sveikas, aš irgi stacionariam naudoju ta tplink adapteri, ir as kazka senai buvai ikises ta adapteri i korpuso sikna, man daznai dingdavo intikas, bet perdejau i priekini usb ir pradejo veik normaliai be jokiu prikolu, nežinau kaip tau bet gal kazka pades, bandyk uptadint driverius is pacio tplink saito.

Aš jau turėdamas senos kartos modemą su antenomis TP-LINK USB'ą buvau persidėjęs į priekiny port'ą, nes tuo metu internetas buvo labai labai blogas, tai pagal tuos dažnius priekyje geriau, nes greičiau signalas ateina. O šiaip reikės tada bandytis atnaujinti ar ką, gal gauna duomenų per daug ir atsijunginėja. :(

Atsinaujinau, vis tiek atjunginėja..

Redaguota , nario LukasV

Siūlyčiau išsiaiškint kur problema - modeme, adapteryje, ar kompiuteryje. Ar kituose įrenginiuose, duodant didelę apkrovą, vyksta tas pats? Ar prijungus tą adapterį prie kito kompiuterio vyksta tas pats? 

Problema tikrai ne modeme 100%, nes - ką tik pakeistas naujausiu, nešiojamame kompiuteryje bei kitame nešiojamame kompiuteryje tokie dalykai nepasireiškia, telefone taipogi. USB'o kitaip nepatikrinsiu, nes stacionarus vienas, aš manau, kad 50% gali būti kaltas PC, 50% adapteris, arba dar iš viso gali būt, kad W10 kaip visada mėgsta savo ragus rodyt.

(redaguota)

Problema tikrai ne modeme 100%, nes - ką tik pakeistas naujausiu, nešiojamame kompiuteryje bei kitame nešiojamame kompiuteryje tokie dalykai nepasireiškia, telefone taipogi. USB'o kitaip nepatikrinsiu, nes stacionarus vienas, aš manau, kad 50% gali būti kaltas PC, 50% adapteris, arba dar iš viso gali būt, kad W10 kaip visada mėgsta savo ragus rodyt.

Tai o kas trukdo tą adapterį prijungti prie kurio nors vieno iš tų dviejų laptopų? Gal kartais nesusirašei adapterio draiverių? 

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

Nebūtų adapterio draiverių, neprisijungčiau prie interneto.

Ne tai turėjau galvoj... Juk MS draiveriai ateinantys su OS dažnai veikia ne itin kokybiškai. Jei įrenginiui yra išleisti specifiniai draiveriai, juos reikėtų įsirašyti, jog tinkamai jį išnaudotum. 

O prie loptopo kam jungti

Siūlyčiau išsiaiškint kur problema - modeme, adapteryje, ar kompiuteryje.

manau WIFI prioritetas bus jungtis ne prie adapterio, o integruoto "to kažko". 

Pereik per nustatymus ir pasikeisk tą "prioritetą". Nemažai laptopų net mechaninį switchą turi on-board wifi įjungimui/išjungimui... 

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

Man ta pati problema, kiek pavyko išsiaiškinti taip viskas vyksta bent man dėl TP-LINK draiverių ant windows 10, nes nėra jiem draiverių, įsirašęs windows 8 draiverius, per laidą viskas be problemu.

Nu pas mane prieš tai driveriai iš disko rašyti buvo, ta prasme viskas komplekte buvo, o po to atsisiunčiau tipo naujausius iš oficialaus puslapio, bet niekas nepasikeitė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3091 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...