Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3096 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, turiu parduoti Harry Potter, bei Bean Boozled saldainius.

Harry Potter pupelių skoniai (36g)banano, žemės kirmino, muilo, juodųjų pipirų, cukraus vatos, vyšnių, ausų vaško, tutti - fruitti, mėlynių, cinamono, žolės, dešros, purvo, žalių obuolių, arbūzo ir kt. 

Bean Boozled pupelių skoniai (54g):  citrinos, dantų pastos, persiko, kūdikių servetėlių, įvairių vaisių, supuvusių kiaušinių, konservuoto šunų maisto ir kt.

Bean Boozled ruletė su saldainiais (100g): citrinos, dantų pastos, persiko, kūdikių servetėlių, įvairių vaisių, supuvusių kiaušinių, konservuoto šunų maisto ir kt.

http://www.part.lt/img/14a817da780385e0904b616d82d4d3c2177.jpg

Kaina: 3€, liko 1 pakelis

http://www.part.lt/img/da1ba104a7612e1e6589cfe4b62ac03c880.jpg

Kaina: 4€, liko 3 pakeliai

http://www.part.lt/img/e88751897beaff2dd6cc38deafd2ba90808.jpg

Kaina: 7€, liko 9 pakeliai

Siunčiu paštu, LP Express ir Omniva paštomatais, siuntimą apmoka pats pirkėjas. Susisiekti galite rašydami asmeninę žinutę.

Redaguota , nario naut1lus

Tai gal davai dar pradėsim čia bandelęs su dešrelėm iš mokyklos valgyklos pardavinėt? Arba dėgtukus dar? Gi čia nieko juokingo nėra, neesmė kad čia žaidimų forumas o ne turgus prie geležinkelio stoties. Man čia juokinga ir kvaila tokias nesąmones matyt

Čia yra žaidimų forumas, bet pilna pardavimų, kuriuose parduodamos skype paskyros, FB puslapiai ir panašiai. Visiškai nematau kas čia turėtų būti nesąmoninga.

(redaguota)

Tai viskas yra e-turtas, o tu maistą pardavinėji, gal kojinių kokių nereikalingų turi? Paimčiau

Ši svetainę tesiog yra bendruomenę. Čia manau galima pardavinėti bet ką. Nuo to forumas nepasidarys blogesnis. Juo labiau yra atskira skiltis ir tai forumo neužterš.

Redaguota , nario TavoSensejus

*Jau 4 metai su SuperGames.lt!!!*

Mano sukurtas Android žaidimas:  Spausk Čia

Mano YouTubę kanalas:  Spausk Čia

Tai gal davai dar pradėsim čia bandelęs su dešrelėm iš mokyklos valgyklos pardavinėt? Arba dėgtukus dar? Gi čia nieko juokingo nėra, neesmė kad čia žaidimų forumas o ne turgus prie geležinkelio stoties. Man čia juokinga ir kvaila tokias nesąmones matyt

man tai asmeniškai *Myliu SuperGames.lt* ką pardavinėja,

bet užpisa kai debilai kuria temas "kur paslepti lavona" "užpiso mokykla bandziau nusizudyt".. nu *Myliu SuperGames.lt*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3096 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...