Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3091 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Rytas :D nu labas nesu žinovas,bet manau,kad už 60 eurų net ausiniu nenupirksi.. o del klaviatūros tai nežinau paaiškinkit man kiom bloga paprasta klaviatūra iš maximos už 5e? O pelė siūlyčiau steelseries kinzu v3 ilga laika naudoju priekaištu neturiu aišku nesu geimeris didelis,bet man nėr skirtumo kokia pelė tuolabiau kliavatūra,o dėl ausiniu sutinku. Geriau nusipirk geras tas ausines ir pele su kliavatūra iš maxes gal 10e papildomau sumokėsi. Nu aišku kiekvienas turi savo nuomonė.

Rytas :D nu labas nesu žinovas,bet manau,kad už 60 eurų net ausiniu nenupirksi.. o del klaviatūros tai nežinau paaiškinkit man kiom bloga paprasta klaviatūra iš maximos už 5e? O pelė siūlyčiau steelseries kinzu v3 ilga laika naudoju priekaištu neturiu aišku nesu geimeris didelis,bet man nėr skirtumo kokia pelė tuolabiau kliavatūra,o dėl ausiniu sutinku. Geriau nusipirk geras tas ausines ir pele su kliavatūra iš maxes gal 10e papildomau sumokėsi. Nu aišku kiekvienas turi savo nuomonė.

Dabar visi klaviatūras perka vien dėl spalvikių, pats turiu nusipirkęs iš kiniečių šokolado fabriko FANTECH K70 klaviatūrą, gan gerai veikia, spalvos irgi yra. Visi reikalingi mygtukai, pigiai ir gerai. Pelė razer abyssus. Simple & Clean

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

(redaguota)

Nueinį į maximą nusiperki klaviatūrą ir pelytę ir ausines gausis 20-30€ problem?

Dabar visi klaviatūras perka vien dėl spalvikių, pats turiu nusipirkęs iš kiniečių šokolado fabriko FANTECH K70 klaviatūrą, gan gerai veikia, spalvos irgi yra. Visi reikalingi mygtukai, pigiai ir gerai. Pelė razer abyssus. Simple & Clean

Isbandykit pirma , poto kaska sakykit. Ypac jeigu mechanines isbandytumet.

Jeigu be mikrafo:

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=MzS0NDIztjK0NjIwMDY1AzGAwMAIyAAA

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=MzS0NDIztjK0NjIwMDY1AzGMjAzNQQwA

Su mikrafu nezinau gal sitoks variantas:

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=MzQxNjSzMrQ2NLQ0MjMGMcwMLE1ADCMgMDACMgA%3D

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=MzQxNjSzMrQ2NLQ0MjMGMcwMLE1ADCMjI0NzkBQA

Del klaviaturos tai jei nakti game'ini pasiimk svieciancia , gal tada ir verta , bet jei ne tai ta be sviesu

Redaguota , nario ZoLq
(redaguota)

wat? Pas mane ausinės už 5 eurus, klaviatūra už 8 eurus ir pėlė (tipo mondra, su leputėm visokiom, papildomais mygtukais) už 2 eurus (eBay), viskas veikia nepirmi metai. Dar liko ant kebabo ir alaus bokalo.

P.S klausimas kilo, kas yra mechaninė klaviatūra?  

Redaguota , nario cCheerSs
(redaguota)

Manau, tai vienas geresnių variantų. Jei biudžetas yra ribotas, reikia pamiršti gaming'o headset'us, nes už mažą kainą jie yra itin prasti. Normalesnis headset'as yra HyperX Cloud iš Kingston už 60-70€. Taip pat, žaidimuose labiau pravers gera pelė nei klaviatūra, nes skirtumas tarp blogos ir geros pelės yra kur kas didesnis, nei tarp gerų ir blogų klaviatūrų. Taip šituose krepšeliuose ir yra sudėta.

Redaguota , nario Tautedorus

Manau, tai vienas geresnių variantų. Jei biudžetas yra ribotas, reikia pamiršti gaming'o headset'us, nes už mažą kainą jie yra itin prasti. Normalesnis headset'as yra HyperX Cloud iš Kingston už 60-70€. Taip pat, žaidimuose labiau pravers gera pelė nei klaviatūra, nes skirtumas tarp blogos ir geros pelės yra kur kas didesnis, nei tarp gerų ir blogų klaviatūrų. Taip šituose krepšeliuose ir yra sudėta.

Galėtum iš tų variantų vieną labiausiai tinkantį? Nes nebežinau nei ką rinktis :D, bet naktį mėgstu pasėdėt todėl ir šviesos man praverstų, be to labiau norisi, kad ant ausinių būtų mikrafonas, o ne atskirai, žiūrėjau pilną yra pagal mano biudžeta vietoj tų dviejų į ausinę su mikrafonu iškart žaidimams, bet nesu specelistas ir bijau, kad pasirinksiu ne tai ką reikia, tai gal turit dėl ausinių vis tiek kokių variantų? Nes atskirai nėr vietos ant mano stalo xd.

7868796635.png

Galėtum iš tų variantų vieną labiausiai tinkantį? Nes nebežinau nei ką rinktis :D, bet naktį mėgstu pasėdėt todėl ir šviesos man praverstų, be to labiau norisi, kad ant ausinių būtų mikrafonas, o ne atskirai, žiūrėjau pilną yra pagal mano biudžeta vietoj tų dviejų į ausinę su mikrafonu iškart žaidimams, bet nesu specelistas ir bijau, kad pasirinksiu ne tai ką reikia, tai gal turit dėl ausinių vis tiek kokių variantų? Nes atskirai nėr vietos ant mano stalo xd.

Jei nori, kad būtų headset'as (ausinės su mikrofonu), tai reikia biudžetą didinti iki 100€, kad nusipirktum HyperX Cloud'us. Pigių headset'ų (kai kurių ir brangių... ehem... Razer... ehem...) kokybė yra tikrai prasta.

Jei nori, kad būtų headset'as (ausinės su mikrofonu), tai reikia biudžetą didinti iki 100€, kad nusipirktum HyperX Cloud'us. Pigių headset'ų (kai kurių ir brangių... ehem... Razer... ehem...) kokybė yra tikrai prasta.

Na, tada jeigu perkant iš tų variantų tas ausines ir mikrafoną atskirai, manau kokybė bus normali? Ar vis tiek reik didint, bet kokiu atveju

7868796635.png

Na, tada jeigu perkant iš tų variantų tas ausines ir mikrafoną atskirai, manau kokybė bus normali? Ar vis tiek reik didint, bet kokiu atveju

Ganėtinai normali ir tikrai geresnė, nei perkant ką nors iš Razer'io už 50€ ir net didesnę kainą. Štai atsiliepimai apie ausines: http://www.head-fi.org/products/philips-shp-2000-headphones.

Imk sita 

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=MzQxNjSzMrQ2NLQ0MjMGMcwMLE1ADCMgMDACMgA%3D

Pats turiu tuos philips'us kokybe tikrai gera, kartais turiu nuo galvos juos nusiimt nakti , kad isitkinciau , kad ne per kaloneles esu pasijunges. Uz tokia kaina tikrai patarciau.

O svieseles tikrai padeda nakti ir setupas graziau atrodys.

Nu dekui. Klaviatura tai sake , kad turi dar padoria kazkur , tai maniau geriau idesiu kazka grazesnio. O pele tikrai svarbus aspektas , anksciau irgi galvojau taip kaip daugelis , pasiemi is maxes uz 3eurus ir laimingas buni... Bet geriau i ja kiek daugiau investuoti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3091 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...