Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3530 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Turiu kinietišką telefoną Elephone P9000, šiaip esu ŽIAURIAI patenkintas savo pasirinkimu, nors šią savaitę jį sudaužiau, tačiau tai mano kaltė ir jis krito tikrai nepirmą kartą, tačiau kaip ir skaiau esu žiauriai patenkintas savo pasirinkimu, labai geras kainos/kokybės santykis mano atžvilgiu. aš pirkau iš honorbuy, ten iš europos siunčiausi, tai muito gauti neįmanoma, tik kad siuntimas buvo apie 30 ar 40e, tai išėjo telefonas apie 240e. Bet ir kamera tikrai gera (Sony gamybos 13MP/ priekinė 8MP), ir dizainas tikrai gražus, 4gb RAM, 32GB atminties, 8 branduolių Helio P10 procesorius. Lietuvoj jį gali rasti apie 270e, tai manau geriau palaukti 5 dienas ir sutaupyti 30e, už kuriuos galėsi nusipirkti, wireless chargerį, dėkliuką, stikliuką, fast charger galvutę.

P.S. Sudaužant telefoną jis buvo be dėkliuko, tad naudojant telefoną kartu su dėkliuku, manau kad viskas bus gerai, nes kaip ir sakiau jis yra kritęs ne vieną kartą.

Redaguota , nario Str33t

Siūlyčiau pasiimti Iphone 5s, aišku pinigų sutaupytum - bei turėtum dar žiauriai gerą telefoną :) Kuris dar po šiai dienai yra madingas, nors ir taip senai išleistas, o tuo pasigirti "android" fanai negali.

O iš androidų siūlyčiau tai Honor 7 - žiauriai geras telefonas ;) kaip tik įtelpa į tavo kaina, gamintojas atrodo negirdėtas, o kokybė - puiki

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

Siūlyčiau pasiimti Iphone 5s, aišku pinigų sutaupytum - bei turėtum dar žiauriai gerą telefoną :) Kuris dar po šiai dienai yra madingas, nors ir taip senai išleistas, o tuo pasigirti "android" fanai negali.

O iš androidų siūlyčiau tai Honor 7 - žiauriai geras telefonas ;) kaip tik įtelpa į tavo kaina, gamintojas atrodo negirdėtas, o kokybė - puiki

Ką turi omeny gamintojas atrodo negirdėtas, jeigu čia Huawei telefonas? :D

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3530 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...