Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Torch.lt | Survival games | SkyWars | 1.8.8 |

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

"Serveris SURVIVAL / PVP tipo nieko naujo, ta pati rutiną ir tiek? Galiu atsakyti į jūsų klausima dideliu - NE, mūsų serveryje daugiau jokių neįdomių dalykų ir jokios nusibodusios rutinos, mes turime puikų pasiūlymą jums - žaiskite pas mus mūsų serveryje, bei rinkite serverio valiutą (eurus) kelkitės rangą, tapkite žmogumi (minecraft pasaulio dalimi) kuris turi išsikovojęs pagarbą bei repatuciją"

Užėjau į servero tinklapi tai ta pati rutina kaip ir pas visus :) nieko neįprasto nepastebėjau.

serverio tinklalapis yra koduojamas dar nedabaigtas 

teisingai supratai, aš ir matau kad tik už 3 dienų, bet aš nieko ten kitokio nematau nei pas visus kitus. Rankai kad bus ? reputacija kad rinktis ? tai čia pas visus tas pats, kur čia tas pabėgimas nuo rutinos aš nelabai įžvelgiu

Mes sio metu tiesiog norim sklandziai startuoti veliau bus i tapati serveri dadetos arenos, pvz kaip hunger games ir pns. Tad sio metu bus tik survival/pvp

Atnaujinimai _____

IDETA Arena Skyblock Kovos tikslas TAPTI Stipriausiu

Savo nuomone, nenorėjau nieko įžeisti ar išprovokuoti, jeigu manai jog aš neteisus, visad gali ją paneigti, po biškį argumentuodamas, ačiū.

bcceb8175c18b32f882647793ff415a9953.png

• ,

Tiesiog susitvarkykit serveri... Daug gramatiniu klaidu, nesutvarkytos serverio klaidos. Taisykliu nera niekur parasyta, bet zaidejai yra baudziami uz ju pazeidinejima.

Ar tu mums nori sakyti jugi tu net serveri nebuvai dar mes nestartave rytoj tik startuosim o tu dar zodi nori isreiksti tai ftw?

Savo nuomone, nenorėjau nieko įžeisti ar išprovokuoti, jeigu manai jog aš neteisus, visad gali ją paneigti, po biškį argumentuodamas, ačiū.

(redaguota)

Ar tu mums nori sakyti jugi tu net serveri nebuvai dar mes nestartave rytoj tik startuosim o tu dar zodi nori isreiksti tai ftw?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ne i ta tema pakomentavau, daug tabu atsidares buvau ir nepastebejau, sorry. vien del to usuksiu i serva ir paredaguosiu praeita komentara... :D

Redaguota , nario 01001

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ne i ta tema pakomentavau, daug tabu atsidares buvau ir nepastebejau, sorry. vien del to usuksiu i serva ir paredaguosiu praeita komentara... :D

Laukiam tik daug nesmeisk jeigu kur pamatysi  :soka: Nesmeisk smarkiai del atsitiktos klaidos spawnas bus BETA Versijos bet spawne viska galesite daryti ka reiketu  :crazy: Sio metu dabaiksime tas dabartines klaidas ir pastatysime ateitije kaimeli kuriame gyvens musu spawnas  :taika:

Taigi administracijoj esu as jau virs poros metu turejau projekta Counter strike na ir uzdariau tam kad cs jau nebe populiarius Drop party, As dar del sito nesu apsigalvojes gal tai bus atsaukiama kad tai pasunkintu zaidejams zaidima as dar nesu apsisprendes 100% Ar tai bus tikrai igyvendinta, Na as esu usispyres viena karta nepavyks meginsiu testi savo veikla ir toliau meginsiu traukti zaidejus, Na gal kazkokiu zaideju lievi kompai pasakius taip gal jie nori mazesnio srauto o as noriu buti palaikomas komandos man tik to uztenka ir geros atmosferos serveri kad idomiai praleisciau laika As dalinu pazadus tokius kurios isteseciau. Na aplankyk ir ivertink ar tikrai pilan is tuscio.... Musu administracija yra tik du zmones sudarantis ja vienas turi izymu lietuvoje samp projekta o as turejau izymu counter strike serveri ir zinau ko reikia ir ko truksta administravime :) Tavo deka kad padejai isaiskinti kad drop party yra beviltiskai serveri paslepiau 9 chestus aplink 5000x5000 bloku ir jose starto deka idejau nedaug resursu. :)

O nenorėtum vietoj to savo minecrafto apsilankyti mokykloje bent kartą? Nes tau su lietuviu blogiau nei pabėgeliui kuris mokinasi šią kalbą

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

O nenorėtum vietoj to savo minecrafto apsilankyti mokykloje bent kartą? Nes tau su lietuviu blogiau nei pabėgeliui kuris mokinasi šią kalbą

O tu galetum nepilti is tuscio i kiaura ir nesmeiksti mano rasysenos tau trugdo nusisuk geriau pakomentaves butum ko truksta.

O tu galetum nepilti is tuscio i kiaura ir nesmeiksti mano rasysenos tau trugdo nusisuk geriau pakomentaves butum ko truksta.

Serveriui išskirtinumo trūksta. Survival tipo serverių jau pilna ir su tuo pačiu žmonių nepritrauksit, norint sulaukti daugiau žaidėjų reikia pasiūlyti tai, ko jie dar nematė.

Turi žaidimo serverį?

Puiki proga pareklamuoti serverį ir svetainę nemokamai: ServeriuTopas.lt

serveriutop.gif

Gerai, pakomentuosiu ko trūksta:

• Padaryti šitą serverį ne šūdserviu

Dekui

Serveriui išskirtinumo trūksta. Survival tipo serverių jau pilna ir su tuo pačiu žmonių nepritrauksit, norint sulaukti daugiau žaidėjų reikia pasiūlyti tai, ko jie dar nematė.

Dadejom SkyWars :)

Dekui

Dadejom SkyWars :)

Pridėdamas nutampytą minigames, unikalumo nepridėsi..

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

Be šitų dalykų turiu dar kelias pastabas - Geriau reikėjo startuot tada, kada viskas yra pabaigta t.y Pabaigtas statyti spawnas, pabaigti visi pluginai ( nes kaikurie nesulietuvinti )  ir dar keletas smulkių dalykų. Aišku... Nepriimk taip kaip kritiką ir panašiai, tiesiog aš pateikiau savo kaip žaidėjo nuomonę tau, ir tavo serveriui. Gal atsižvelgsi į klaidas... P.S. Dizainą pakeitei iš torch kur turėjot pabaigt vakar koduot į craftmc ? Ar aš klystu ?

Na tai nieko nereiskia koks serveris paziuresim ateityje

Be šitų dalykų turiu dar kelias pastabas - Geriau reikėjo startuot tada, kada viskas yra pabaigta t.y Pabaigtas statyti spawnas, pabaigti visi pluginai ( nes kaikurie nesulietuvinti )  ir dar keletas smulkių dalykų. Aišku... Nepriimk taip kaip kritiką ir panašiai, tiesiog aš pateikiau savo kaip žaidėjo nuomonę tau, ir tavo serveriui. Gal atsižvelgsi į klaidas... P.S. Dizainą pakeitei iš torch kur turėjot pabaigt vakar koduot į craftmc ? Ar aš klystu ?

Dekui uz kritika teks priimti ir toliau planus delioti na redagavo dizaina apacioj parasyta kas keisimes  :taika:

Projekto planai:

• Unikalumas - viskas bus kurta mūsų nuo nulio

• Patogumas - nauja patogi svetainė bei forumas

• Rūpestingumas - 24/7 veikianti žaibiška pagalba

• Aktyvumas - daugybė konkursų, turnyrų ir kitko

• Perspektyvumas - dideli planai ateičiai, žydėjimas

(redaguota)

Na tai nieko nereiskia koks serveris paziuresim ateityje

Dekui uz kritika teks priimti ir toliau planus delioti na redagavo dizaina apacioj parasyta kas keisimes :taika:

Projekto planai:

Unikalumas - viskas bus kurta mūsų nuo nulioPatogumas - nauja patogi svetainė bei forumasRūpestingumas - 24/7 veikianti žaibiška pagalbaAktyvumas - daugybė konkursų, turnyrų ir kitkoPerspektyvumas - dideli planai ateičiai, žydėjimas

Numatau ateitį, šis serveris bus žlugęs.

Ir kas tau padėjo parašyti punktus?

Tuolab jau nuo pačio pirmo punkto belenkaip nusišnekėjai, kaip jis gali būti sukurtas nuo 0?

Redaguota , nario Dr. Arnas

Tuolab jau nuo pačio pirmo punkto belenkaip nusišnekėjai, kaip jis gali būti sukurtas nuo 0?

Na blogai numanai man buvo su cs 1.6 tokia pati pradzia bet as kantrus esu del malonumo kuriu o ne del pinigu tad laikysios ilgai patikek serveri vistiek bus bent ~15 zaideju ateity Serveri sutvarkius 100% reklamas pirksiu is youtuberiu

Sutinku su tavimi!

Nematau nieko naujo, nieko originalaus. Mano pirmasis kurtas serveris turėjo žymiai visko daugiau, nei ką jūs turit dabar. Visi sakot kuriat serverį ne dėl pinigų, tačiau, tu, kaip ir kiti kuriat dėl pinigų. Logiškai mąstant tai yra smegenų pudrinimas kitiems, kuomet taip sakai. Taip pat serveris nėra originalus ir paprastas su paprastais pluginais. Abejoju ar ilgai laikysitės, bet sėkmės. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...