Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ką manot apie weipus ? ( elektronines cigaretes )

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3094 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Yra įvairių tyrimų pvz nuo cigarečių susilaukiama daugiau mirčių, didesnė rizika susirgti plaučiu vėžiu, o iš e.cigarečių kiek žinau neigiamas dalykas tai jog priprantama prie nikotino greičiau ir stipriai susilpnėja kvėpavimas (žymiai daugiau nei parūkius paprastą cigaretę)

Na tai dėl to , nes rūkančių paprastas cigaretes yra daugiau.... Žymiai daugiau... Pas mane mokykloje 10 proc visų rūkalių sudaro rūkaliai su elektroninėmis cigaretėmis tai manyčiau skirtumas didelis yra... O dėl to kenkimo tai kol kas niekas nežino ar daugiau ar mažiau... Bet geriau iš vis nedaryti tokių dalykų

Dėl kenkimo, tai plaučiuose skystis kaupiasi nuo garų, pats puikiai jaučiau kai dažnai garindavau, 60w per akis užtektu tau, ankščiau visi su 30w iStcik'ais lakstydavom ir laimingi būdavom. Yra frajerių, kurie mėgsta įrodinėti, kad jokio kenkimo nuo garinimo nėra, tavo reikalas, tikėti tuo ar ne, bet realiai nuo cigarečių skiriasi tik tuo, kad dervų nėra ir nikotino nėra (jeigu 0mg rūkai), o visa kita kenkia ne ką mažiau, širdžiai kažkurie skysčiai kenkia dar labiau nei natūrali cigaretė. Na čia žodžiu internete gi pilna tos informacijos. 

Dėl kenkimo, tai plaučiuose skystis kaupiasi nuo garų, pats puikiai jaučiau kai dažnai garindavau, 60w per akis užtektu tau, ankščiau visi su 30w iStcik'ais lakstydavom ir laimingi būdavom. Yra frajerių, kurie mėgsta įrodinėti, kad jokio kenkimo nuo garinimo nėra, tavo reikalas, tikėti tuo ar ne, bet realiai nuo cigarečių skiriasi tik tuo, kad dervų nėra ir nikotino nėra (jeigu 0mg rūkai), o visa kita kenkia ne ką mažiau, širdžiai kažkurie skysčiai kenkia dar labiau nei natūrali cigaretė. Na čia žodžiu internete gi pilna tos informacijos. 

Kad jau tos cigaretės nelabai natūralios, neaišku  iš ko jau jas gamina  :D

(redaguota)

Yra įvairių tyrimų pvz nuo cigarečių susilaukiama daugiau mirčių, didesnė rizika susirgti plaučiu vėžiu, o iš e.cigarečių kiek žinau neigiamas dalykas tai jog priprantama prie nikotino greičiau ir stipriai susilpnėja kvėpavimas (žymiai daugiau nei parūkius paprastą cigaretę)

Tai nes elektroninės naujas dalykas, dar nei 10 metų realiai nėra. O cigaretėm kiek laiko ir kiek tyrimų per visą laiką padaryta? Po dar 20 metų bus aišku ir kaip su elektroninėm sveikatai. Pats garinu jau 4 su virš metų su keleta pertraukų, net nežinau ar čia yra kokių padarinių ar ne, nelabai ką pajaučiau.

Redaguota , nario Ignas.

Tai nes elektroninės naujas dalykas, dar nei 10 metų realiai nėra. O cigaretėm kiek laiko ir kiek tyrimų per visą laiką padaryta? Po dar 20 metų bus aišku ir kaip su elektroninėm sveikatai. Pats garinu jau 4 su virš metų su keleta pertraukų, net nežinau ar čia yra kokių padarinių ar ne, nelabai ką pajaučiau.

Jei visą tą laiką butum su nikotinu rūkęs, tai čiuju čia neberašytum :D

Juokinat chebra, kaip sakot, kad elektronkes nekenkia sveikatos ir pns :D Tiek dumu ispucia, kad poto prieki nieko nesimato ir sako, kad cia viskas kk, sveikatai nekenkia. Man pastariuoju metu nesinori elektronkes rukyt kaip cia sprogsta jos kisenese, prie veido ir pns. Geriausia jas rukyt tiems kurie minimaliai ruko normalias, ar kurie bando mest

76561198021428691.png

Iš tikrųjų geriausias atradimas.

• Sveikingesnė rūkymo alternatyva
  • Pigiau, mažiau išlaidų.
  • Skanu garinant.
  • Nesmirda pirštai
  • Negeltonuoja dantys.
  • Skaniai kvepia tau ir aplinkiniams.

Pats garinu 2-4 metus, kai tik buvo atsiradusios pačios pirmosios elektroninės cigaretės ir nuo to laiko nei kart nenuvilia. Jei reiks patarimų, gali kreiptis į mane.

a89117f15a2f2fc2929235c5963a283c926.png

Geriausia nerūkyt nei vienokių, nei kitokių. Kenkia kažkiek tiek vienos, tiek kitos. Priprast labiau dar gali prie elektroninės, nes kaip sakė nori pasirodyt draugam ir pnš. Pats kurį laiką garinau, tačiau dar laiku atsipeikėjau. O su nikotinu garinant pastoviai, pats jautiesi kaip apsineši ir jau, kad nenormaliai gyveni. Ir tokia kiekviena diena, nieko gero. Nustokit!

628119d364fc57c11fd0f45c7f37ec13512.png

(redaguota)

Anksčiau rūkiau, ne vienerius metus ir tikrai ne dėl draugų įtakos ar pasirodymo prieš juos. Metęs rūkyti šiuo metu esu tris mėnėsius. Šiuo metu pinigų būna visada, kartais net nežinai kur juos dėt, tai pravalgai, kadangi apetitas daug didesnis nei rūkant. Su draugais būnu taip pat, keli nerūkantys ir likusieji rūkantys - niekas neverčia ir yra gerbiamas asmeninis pasirinkimas. Šiandien nusipirkau ijust S, kodėl? Vien dėl to, kad patinka dūmų traukimo ir pūtimo procesas, garinu be nikotino. Žodžiu šitas dalykas nėra būtinas, bet kiekvienas kaip nori, taip pasirenka. 

By the way, kadangi užsiimu fotografija, tokį dalyką lengva pritaikyt įdomesniems ekspermentams.

Redaguota , nario LukasV
(redaguota)

Dauguma pradeda rukyti, nes nori pasirodyti prieš draugus  '' Aš kietas, tu tik pažiurėk įpisiu duma ir man viskas poxui '' Kodėl jus taip darote ? Arba dėl draugu įkalbinėjimo daugelis rūko. Aš būvau klasioko įkalbinėdamas pradėjes rukyti trečioje klasėje, bet mečiau greitai, ir nerukiau iki penkiolikos metų. Suėjus penkiolikos pradėjau rukyti paprastas cigarėtes nes įvyko tam tikra tragedia mano gyvenime, todėl ir rukau iki dabar, bet geriau nepirkit ir nerukykit, eikit sportuoti, lankyti Sporto Sale, pats lankau tiek '' Boksa '' tiek '' Sporto Sale '', bet rūkau dėl tos tragedijos, kokia ji būvo nesipasakoju niekam, bet mesti rukyti irgi yra sunku. Pagalvokit patis ar verta rukyti ? Pinigus išleisit bereikalo ir panašiai. Paprastos cigarėtas padeda nuimti nervus daugiau nieko, o dėl El.Cigarėčiu tai daugelis sako padeda mesti rukyti, bet kaip tik dar labiau priveda rukyti... susimąstykit.

Redaguota , nario `Žygis`

Neskaitau komentaru, nes cia taip a taip visaziniai susirinke;)

Tai mano nuomone, bereikalingai sokai ant 60w, as asmeniskai pradejau nuo eGO AIO, veliau I just S, vape pen 22. IR dabar kanalinu su rx200s + TFV8

Del kenkimo, niekas dar neirode faktiskai, bet geriau garinti nei rukyti, yra kas sako, kad garinimas dar baisiau nei rukymas, zinovai jmj :D

Pats dabar varau 12mg 120w, kai nera ka veikti ant 40w, nes tada man puse dienos uztenka 10ml :D

Visi klasiokai tai daro, nori atrodyti kieti... Tėvai nuo pat mažens sakė nerūkyti, nežinau, gal jiems taip nebuvo. Klausimas yra toks, ar jūs negaunate priklausomybę nuo vapinimo? Nežadu pradėti vapinti, tik klausiu.

Siais laikais viskas priklasomybe turi, internetas, kompiuteris, telefonas, ir vapinti, nes savaime uzsifiksuoja patraukt reikt, o siaip tokios priklausomybes kaip cigaretem tai nera

Visi klasiokai tai daro, nori atrodyti kieti... Tėvai nuo pat mažens sakė nerūkyti, nežinau, gal jiems taip nebuvo. Klausimas yra toks, ar jūs negaunate priklausomybę nuo vapinimo? Nežadu pradėti vapinti, tik klausiu.

Tai yra ne fizinis, o psichologinis potraukis, kitaip sakant priklausomybė, kūnui to nereikia, "kaulų nelaužo" ir "dozės neprašo", bet žmogus to nori vien dėl to, kad tai skanu, kad įdomu iš burnos išpūsti didžiausią garų debesį, ir tiesiog tai naujas trendas, vos nekaip koks judėjimas, žmonės dienų dienas gali kalbėti apie savo modus, jų skysčius, rengia meet'us, taip pat kaip kitiems yra smagu važinėti automobiliu ir jį plauti, taip ir vaper'iams smagu apie tai diskutuoti, dalintis idėjomis. Taip pat kaip ir su kanapėm, fizinei priklausomybei įsivaryti reikėtu rūkyti ne vienus metus, kiekvieną mielą dieną, buvo pas mane labai durnas laikotarpis paauglystėje, kai aš prarūkiau visą vasarą, ne dėl poreikio, organizmui to nereikėjo, jis to neprašė, man pačiam buvo įdomu, įdomus poveikis, dėl to man tai patiko, na bet visi darom kvailystes ir dabar nebetoks pričiuožęs, suprantu kas yra kas ir ko man tikrai gyvenime reikia, o kas yra tik kvaili, nereikšmingi dalykai. Ir be to vasarai pasibaigus, baigėsi rūkymai ir man nei karto nebuvo taip, kad organizmas reikalautu bongelio ar kasekėlio.  Realiai nieko blogo tame nematau, žmonės visad viskuo domisi, bet su viskuo reikia elgtis atsargiai. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3094 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...