Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3124 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras, visiems! :hi:

Prieš porą dienų nusprendžiau perrašytį savo senus windows 7 į tuos pačius windows 7, tačiau neradęs kompaktinio disko, "užsibootinau" USB atmintuką ir sklandžiai persirašiau operacinę sistemą. Per kelias naudojimo valandas buvau labai nusivylęs:

1. Perkrovus kompiuterį jis žymiai ilgiau įsijunginėja (tai trunka apie 2minutes, anksčiau apie 30sec).

2. Smarkiai pasikeitė mano kompiuterio darbo greitis į blogąją pusę (neįmanoma multitaskinti)

3. Dėl neaiškių priežasčių neinstaliavo mano optinės pelės driverių.

4. Kompiuteris pradėjo atsijunginėti ir rodyti štai tokią žinutę, kai yra žaidžiamas koks nors žaidimas :

0d03e65bfcf947f2745cf6fbc4fa0786465.png

(Ar tekstas lygiai toks pats kai rodė mano kompiuteris garantuoti negaliu, bet principas tas pats)

Buvau atsisiuntęs programėlę kuri rodo kompiuterio sąnaudas. Per kiekvieną didelį kompiuterio strigimą CPU ir RAM sanaudos būdavo minimalios (CPU: 5-15% RAM: 15-30%) Šioje gedimų lavinoje aš neesu profesionalas, todėl kreipiuosi į jus prašydamas pagalbos. Paaiškinkite, kas gali būti ne taip, nes tiesiog visi strigimai varo mane iš proto..  :angry:

Redaguota , nario Artaas.

1dccaa3ef8e579082b060de53b2b5396353.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3124 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...