Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2857 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Parduodamas CS-Banga.lt projektas isgyvaves beveik metus metai sueis 2016.12.23 kaina 15 euru pridedu 4 admin pack 4 Unikalias modifikacijas CSGO Jailbreak dienu sistema swarm moda gunxp sistema su prestige ir pns gan uz tokia kaina pigu VPS Nebegalioja beveik prie istrynimo ribos

Domenas galioja apie 3metus

Savo nuomone, nenorėjau nieko įžeisti ar išprovokuoti, jeigu manai jog aš neteisus, visad gali ją paneigti, po biškį argumentuodamas, ačiū.

bcceb8175c18b32f882647793ff415a9953.png

(redaguota)

"Domenas galioja apie 3metus"

Domeno vardas cs-banga.lt IDN atitikmuo cs-banga.lt Būsena Registruotas Įkurtas 2015-11-30 21:49:36 Termino pabaiga 2016-12-01 23:59:59

Del ivykusios klaidos su Us.lt pratesimas bus kas metus. Beja as dadedu dar pluginu vertes ~200 euru

Redaguota , nario BITA

Savo nuomone, nenorėjau nieko įžeisti ar išprovokuoti, jeigu manai jog aš neteisus, visad gali ją paneigti, po biškį argumentuodamas, ačiū.

Del ivykusios klaidos su Us.lt pratesimas bus kas metus. Beja as dadedu dar pluginu vertes ~200 euru

Turi omeny tuos, kuriuos išparduodi? (Tema: https://www.supergames.lt/topic/279494-isparduodu-pluginus/)

Deja, visi jie platinti ir asmeniškai aš neįvertinčiau jų net 10 eurų suma. Jeigu jie nebūtų platinti, žinoma, ta 200e vertė būtų, bet jau gana seniai tuos pluginus dalina nemokamai ;) Naujausių versijų tu neturi, tuo įsitikinau pamatęs kokią versiją parašei rez JB dienų plugino pardavimo temoje. ;)

banneris.gif

Turi omeny tuos, kuriuos išparduodi? (Tema: https://www.supergames.lt/topic/279494-isparduodu-pluginus/)

Deja, visi jie platinti ir asmeniškai aš neįvertinčiau jų net 10 eurų suma. Jeigu jie nebūtų platinti, žinoma, ta 200e vertė būtų, bet jau gana seniai tuos pluginus dalina nemokamai ;) Naujausių versijų tu neturi, tuo įsitikinau pamatęs kokią versiją parašei rez JB dienų plugino pardavimo temoje. ;)

Psyhial kas karta atnaujina pluginus ar ne tiesa?

CSGO versija: new const PLUGIN[] = "Global Offensive";

new const VERSION[] = "4.52";
new const AUTHOR[] = "DeRoiD/REZ.LT Modification";

Irodyk kad dalina dykai

Psyhial kas karta atnaujina pluginus ar ne tiesa?

CSGO versija: new const PLUGIN[] = "Global Offensive";

new const VERSION[] = "4.52";
new const AUTHOR[] = "DeRoiD/REZ.LT Modification";

Irodyk kad dalina dykai

Keliom eilutėm žemiau:

#define ACCESS_VIP ADMIN_LEVEL_H //VIP access

#define ACCESS_ADMIN ADMIN_BAN //ADMIN access
#define ACCESS_SADMIN ADMIN_IMMUNITY //SADMIN access

#define SOUND_SOLD "ambience/quail1.wav"

new Handle:g_hTuple;
new g_msgid_ScreenFade, g_msgid_SyncHud;

#define MAX 200 //Jei MAX 200 tai CHEST_ID = 201 ir KEY_ID = 202
#define MAX_RANGS 30

#define CHEST_ID 202
#define CHEST_COUNT 9

#define KEY_ID 212
#define KEY_ID_TEXT "212"

#define CONTRACT_ID 213
#define CONTRACT_ID_TEXT "213"

#define POINTSKILL_MIN 3
#define POINTSKILL_MAX 8

#define POINTSKILL_HS 3 // Jei HS, kiek pridės prie normaliu tasku

banneris.gif

Keliom eilutėm žemiau:

#define ACCESS_VIP ADMIN_LEVEL_H //VIP access

#define ACCESS_ADMIN ADMIN_BAN //ADMIN access
#define ACCESS_SADMIN ADMIN_IMMUNITY //SADMIN access

#define SOUND_SOLD "ambience/quail1.wav"

new Handle:g_hTuple;
new g_msgid_ScreenFade, g_msgid_SyncHud;

#define MAX 200 //Jei MAX 200 tai CHEST_ID = 201 ir KEY_ID = 202
#define MAX_RANGS 30

#define CHEST_ID 202
#define CHEST_COUNT 9

#define KEY_ID 212
#define KEY_ID_TEXT "212"

#define CONTRACT_ID 213
#define CONTRACT_ID_TEXT "213"

#define POINTSKILL_MIN 3
#define POINTSKILL_MAX 8

#define POINTSKILL_HS 3 // Jei HS, kiek pridės prie normaliu tasku

Tu irodyk kad dalina o ne kelias eilutes numesk.

Tu irodyk kad dalina o ne kelias eilutes numesk.

Skp "dexter-dz-" jau visus tavo "nedalintus" pluginus seniausiai visiems išdalinęs :D Ir šiaip keli net tą tavo turimą csgo versiją bandė man prastumt už 5e ;D Gauna for free, rašo kad vertė 200e ir bando prastumt po 5e :D

Jeigu tikroji tų failų vertė būtų bent 30e, tai už 15e tikrai neparduotum projekto.

banneris.gif

Skp "dexter-dz-" jau visus tavo "nedalintus" pluginus seniausiai visiems išdalinęs :D Ir šiaip keli net tą tavo turimą csgo versiją bandė man prastumt už 5e ;D Gauna for free, rašo kad vertė 200e ir bando prastumt po 5e :D

Jeigu tikroji tų failų vertė būtų bent 30e, tai už 15e tikrai neparduotum projekto.

Kaip reikia pinigu skubiai viska pigiai ir neapmastytai parduodam.

• Parašė po 8 mėnesių...
  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2857 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...