Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3524 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas, mano senas maitblokis atrodo jau miršta, nes tarkim įsijungiu šiandien mafija, biški pažaidžiau ir užstrigo vaizdas bei išsijungė PC, anksčiau tai buvo tik kai per didelį OC padariau, atsimenu buvau padaręs 4GHz tai tada taip buvo, vėliau 3.9 sumažinau, kurį laiką viskas ok po to vėl, vėliau taip mažinau kol iki stocko nenuėjau, tai po mėnesio naudojimo ant stocko jau ir ant stocko taip dabar darosi, žodžiu nemanau kad čia CPU problema, nors iš vis planuoju dabar pirkti naują maitblokį ir i7 2600 bei motininę jam.

Dabar stovi i5 760

Ir klausimas jei pvž noriu pradėti pirkti nuo maitblokio, tai ar jis tiks šiai motininei? 

f96f05d3884df9b6d0a325af96cf4c0e377.png

(redaguota)

jie identiski praktiskai, tai ziurek pagal watus, nebent pas tave koks mini itx ar dar kazkoks s

tai spėju 450-500 W imsiu nes pas mane gtx750 ir i7 2600 bus, manau ir mažiau užtektų jei geresnį imant, nes dabartinis tai kažkoks no name spėju net tų 500 neišduoda, o motininė mini atx bus

Bei kokį geriau imti PSU nebrangu ir gerą su 450-500w?

Redaguota , nario Maquex

(redaguota)

tai spėju 450-500 W imsiu nes pas mane gtx750 ir i7 2600 bus, manau ir mažiau užtektų jei geresnį imant, nes dabartinis tai kažkoks no name spėju net tų 500 neišduoda, o motininė mini atx bus

geriausia corsair, o watus imk pagal dabartini, bet zinoma geriau pagal mano logika imt su daugiau watu, nes iskart ateity bus galima nebegalvot apie psu, jei truktum ir pan, o taip dabar 500w per akis 

Redaguota , nario eWarz

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Štai: http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai_tinklo_produktai/korpusas_ir_ausinimas/maitinimo_blokai/xfx_atx_23_ts_450w_p1450sx2b9. Manyčiau užteks. Šiaip, galima paimti ir 550W modelį dėl viso pikto.

(redaguota)

jis nori

​OC;inti cpu tad tikrai netiks sis.

http://www.skytech.lt/sstsx500lg-v20-silverstone-sfxl-500w-psu-plus-gold-active-pfc-inteligent-semifan-p-320481.html bent toki, yra gan blogu atsiliepimu amazon'e us' versijai. kaip del European nezinau.gal siektiek per brangus bus bet turbut verta investuoti i toki.

"ByBenjibaron 31 December 2015
I used this PSU to power a pretty meaty mini-ITX PC.

I even managed to use it for a time to run an R9 Fury X (Uses 450W on peak in tests) and it held strong. I scaled it back to a GTX970 for longevity and stability but I was pretty impressed that the PSU would run that card alongside all the rest (i7, 16GB RAM, storage etc)".-amazon co.uk

Redaguota , nario Mikoto9223
  • Teigiamai 1

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3524 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...