Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.LRGP.LT - Lietuvos Realaus Gyvenimo Pradžia


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2762 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

» Pristatymas

» LRGP.LT - Viskas prasidėjo 2015.02.01. Tai manau buvo mūsų patys geriausi metai SA:MP'e. Su šiuo projektu pasiekėme nemažą žaidėjų skaičių ir didelį susidomėjimą juo, tačiau galiausiai nepraėjus net 3 mėnesiams viskas iširo, nes kilo tarpusavio nesutarimų. Ne vienas žmogus bandė po mūsų atkurti šį projektą, tačiau gavosi, kaip visada - nesėkmingai. Dabar aš - Dovydas, vienas iš seniausių LRGP.LT projekto savininkų bandau atkurti šį projektą su nauja komanda. Vis gi praėjo nemažas laiko tarpas ir manau mums pavyks pagerinti tiek dabartini LRGP.LT serverio rekordą ( 126 žaidėjus ), tiek dabartinių serveriu aktyvumą. !

» Serverio tikslas

Padaryti serverį ekonomiška, puikų, ramų bei, kad jis patiktu kiekvienam lankytojui, kad turėtu kaip užbrėžti tikslą ir tiesiog pasiliktu žaisti turėtu jis tą malonumą, tą lengvą žaidimo lygį ir būtų nustebintas unikaliomis sistemos ko dar nėra matęs per visus SA:MP laikus. Va čia tai naujiena, kalba eina apie tai, kad serveris

praktiškai kaip ir sakiau sklandžiai skubamas dirbti prie sistemos įrenginių, kad startas įvyktu su didelę žmonių minia ir įvyktu puikus starto pasiruošimas tą ypatinga dieną. Visas likimas priklauso nuo jūsų pačių, jūsų lankytojų ir lankomumo šiame projekte...

» Administracija

LRGP.LT administracijai yra sukurti nuostatai, kuriu privalomą laikytis. Žinome kaip ir visi už nesilaikymą gresią administratoriaus atėmimas visam laikui, o netgi ir draudimas gauti jį, kalbu apie pirkimą. Tiesiog serveris nesuteiks galimybės tapti administratoriumi už nuobaudas jei pažeisite taisykles per projekto dalį. Savivališkai, kenksite projektui.

#Arnas - Projekto įkūrėjas.

ReWritable - Projekto Vyr. Administratorius

​Matas - Serverio skripteris

» Sistemos

Stirnų sistema - tai viena iš įdomesnių serverio sistemų, kodėl? Ši sistema padaryta tam, kad nebūtų nuobodu tiek naujokams bet ir įsivažiavusiems serverio žaidėjams. Stirnos yra išmėtytos po visą San Fierro miestą, jų iš viso yra 10. Pradėti ieškoti stirnų gali parašę - /stirnos.

Radus visas stirnas gausite išties puikų prizą!

AT2se2Z.png

Namų sistema:

Mūsų serveryje namai bus įvairių rūšių nuo brangiausios iki pigiausio!. Name galėsite:

KyNCGpq.png

Verslų sistema - verslą galėsite pirkti už taškus, nusipirkus norimą verslą galėsite jį tobulinti. Jeigu nusipirkote 1 lygio verslą už 100 taškų, o antro lygio verslas kainuoja 125 tai patobulinimas kainuos 25 taškus, ir t.t. Didžiausias lygis yra 10 lygis, verslas galios 30 dienų, greitu metu bus padaryta verslai ir mieste (pirkimas ant pickup) šie verslai bus surišti su fūristais, kolkas per daug visko neatskleisiu, paliksiu intrigą.

Mašinų sistema - mūsų serveryje mašinos bus skirstomos į tam tikras grupės. Sportinės mašinos bus brangiausios - pagrinde mašina bus reikalinga DRIFT , DRAG renginiams arba šiaip bus labai naudingas dalykas važinėti iš taško į A į tašką B ir nereikės taksistų paslaugų. Degalai per daug brangus nebus. Tai mašinų fanams mes pažadam , kad ne kiekvienas galės važinėti su tiuningu ir hydrauliką , tune bus prabangus dalykas ir teks tikrai paplušėti jeigu nori turėti gerą mašiną.

Žvejybos sistema - Sistema labai paprasta, bet ir išskirtinė, kuom? Norėdami žvejoti turėsite nusipirkti meškerę ir masalo, ir atėję į tam tikrą vieta parašysite - /zvejoti, užmesite meškerę ir lauksite kol pradės kibti žuvis, norint pagauti žuvį jums teks spaudinėti 'space' klavišą. Už parduotas žuvis gausite pinigų.

D6aA15m.png

PjBMHBg.jpg

Naujoko sistema - Ši sistema yra viena iš naujesnių, užsiregistravus į serverį jums išmes tokį dialogą:

XivMpH0.png

privalėsite peržiūrėti apmokymus, peržiūrėjus apmokymus turėsite du pasirinkimus, arba pradėti žaisti serveryje, arba pradėti žaisti serveryje ir vykdyti užduotis. Paspaudus žaisti serveryje pinigų gausite tik 1000 $, o paspaudus vykdyti apmokymus 2000 $ ir pirmą užduotį, įvykdžius pirmą užduotį užduotis pasikeis į kitą, už kiekvieną užduoti gausite pinigų.

stxnT2U.png

Vairavimo mokykla - Kas buvote per serverio startą, žinote, kad buvo klaida su vairavimo mokyklos mašinomis, DABAR TAIP NEBUS įlipus į mašiną jus nukels į kitą pasaulį, kad niekas jums netrukdytų laikyti pravažiavimo mieste ir aikštelėje, ankščiau buvo su 2 mašinomis, 1 aikštelei, kita mieste, dabar bus viena.

» Serverio darbų pristatymas

Policija:

Policija bus atsakingiausias , pareigingiausias serverio darbas, klausiate kodėl ? Nes teisėsauga mūsų serveryje bus tik viena ir tai būtent policija , o teks kovoti prieš 3 nelegalias frakcijas , organizacijas – gaujas ir prekeivius. Šiame darbe reiks taktiškumo ir aišku komandiško darbo , policija turės geriausius ginklus mieste , geriausia įrangą. Jei esi tas kuris visą savo SA-MP „karjera“ esa teisėsaugoje , turi šaudymo įgūdžius ir logiškai bei greitai mąsto – šis darbas bus tau tikras išbandymas!

Fūristai:

Fūristai – serverio širdis , drąsiai galiu teigti , kad geriausiai apmokamas mūsų serverio darbas ir be jų tiesiog serveris pražūtų. Fūristas turės kasdien vežioti krovinius , iš krovinių gaus algą , fūristas turės pildyti serverio kavinės , barą( Jeigu nevalgysite jūsų būklė kris ir galiausiai mirsite ) , vežioti policijai ginklus ir tai dar ne viskas , jie taip pat vežios nelegalius krovinius kaip narkotikus ir ginklus ir aišku pasirūpins serverio degalinėmis.

Prekeiviai:

Prekeiviai pardavinės serverio žaidėjams ginklus ir narkotikus. Taip pat prekeiviai bus ypač reikalingi gaujoms nes tik narkotikų dėka jie gales greičiau išlikti gyvi grobimuose , teritorijų karuose ir t.t. Įdomiausias dalykas prekeivių darbe tai turbūt , tai , kad jie patys turės surinkti medžiagas ir gaminti narkotikus , ginklus. Prekeiviai darbas mūsų serveryje bus kupinas pavojų ir bėdų su policija.

Mechanikai:

Tai vienas svarbesnių ir pelningiausių serverio darbų, kas gi per servas, jei jame nebus mechanikų? Kas rūpinsis San Fierro didžiausiais , geriausiais ratais? Tiuningas mūsų serveryje bus prabanga, tai ne kiekvienas galės važinėti su užtiunintu sultanu arba elegy. Mechanikų kasdienybė - suteptos rankos, tepalai, varikliai. Jų tikslas – kuo greičiau, kuo geriau ir kruopščiau atlikti savo darbą, kad klientas būtų patenkintas. Serverio sistemos leidžia tiuninguoti mašinas, rūpintis jų techninėmis apžiūromis, taisyti, pildyti degalus.

Medikai:

Medikai – pernelyg daug neišsiskiriantis darbas jis taip pat bus serveryje reikalingas. Medikai turės gydyti serverio žaidėjus jiems išrašyti pažymas. Medikai labai pasitarnaus teisėsaugai ir kitai barikadų pusei – gaujoms, medikų departamentas jiems parūpins sveikatos pažymų, vaistinėlių padės per grobimus ir karus. Medikų pareiga – greitai reaguot į žmonių iškvietimus, tokiu būdu jie išgelbės žmonių sveikatą.

Taksistai:

Taksistai važinės nuo taško A į tašką B , tai darbas skirtas pastoviems ir kantriems žaidėjams , taip pat tai bus vienas iš naujokų darbų. Vienas geras pliusas darbe , kad taksistai prie pat ligoninės jeigu mirsite toli keliauti tikrai nereikės. Pagrindinis šio darbo tikslas aprodyti serverį naujokams , nuvežti žmonės nes mašinos bus tikrai brangios ir ne kiekvienas galės važinėti su savo nuosavą mašiną , tai irgi vienas geras pliusas.

Gaujos:

Gaujos bus - Grove ir Ballas. Gaujoms bus paskirtas atskiras prižiūrėtojas tai reiškia , kad bus daug brawlu , gangwar ir t.t. Taip pat , gaujos kariaus dėl teritorijų , galės grobti serverio vietas , bus automatizuota sistemą kurį automatiškai duos pinigus gaujoms jei joms pavyks atsilaikyti prieš teisėsaugą ir užgrobti vyriausybė ar banką ( bus dar grobimų) , taip pat galės grobti žmonės jeigu išlaikys žmogų ir policiją jo neišgelbės gaujos gaus nemažai pinigų. Pagrindinius , stipresnius ginklus gaujos turės gauti iš prekeivių ,tai prekeiviai mūsų serveryje bus gaujų geriausi draugai.

» Kita informacija

Projektas, kuriamas šiuo metu. Su projektu dirbama sparčiai, kuriamos kitos sistemos. Bei tobulinamas forumas, atnaujinimai kiekviena savaitę! Tad turėsime tikrai kuo nustebinti, prisijungiant prie šio projekto.

http://lrgp.lt/

​ts.lrgp.lt

FORUMO STARTAS - 2016.10.25 // 19:00 valandą

Redaguota , nario Dovydas B.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kodėl nebandote naujo miesto? Kad ir to pačio Los Santos, o vis liekate prie masofkinio Fierro?

Nelabai tikiuosi sulaukti tiek daug žaidėjų, todėl nenoriu išsiplėsti

 

 

 

Tai kad tas sistemas matemė sf-rg.lt projekte :D

O ir nepamačiau nieko unikalaus :/

Tas pats savininkas pas mūsų projekte.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ehh... Atsiprašome visų, šiandieną forumo startas neįvyks, jis įvyks rytoj 19:00 valandą, kadangi, labai skubėjome, beveik nieko nespėjome padaryti, tam, kad labai jūsų nenuliūdinčiau, kas laukėte forumo starto. Žvėjybos sistema iš serverio:

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ehh... Atsiprašome visų, šiandieną forumo startas neįvyks, jis įvyks rytoj 19:00 valandą, kadangi, labai skubėjome, beveik nieko nespėjome padaryti, tam, kad labai jūsų nenuliūdinčiau, kas laukėte forumo starto. Žvėjybos sistema iš serverio:

 

Nu va, jau bėdos :/

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2762 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...