Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3529 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki , taigi vos ne iš kiekvieno lietuvio galima išgirsti , oi kaip bloga gyventi... Bet mes patys dėl to kalti , lietuviai esame tyli tauta. Reikėtų streikuoti kaip kitose šalyse žmonės streikuoja , o čia visiems *Myliu SuperGames.lt* , tik dejuot temokam. Dejuojam , bet renkam tą patį seimą... O dieve. Į seimą reikia leisti jaunas galvas, o ne ožius kurie mekena savo pažadais ir kurie su viduriniu išsilavinimu (pasidomėkit , dar tokių turim). WELCOME TO LITHUANIA!!! REIKIA KOVOTI UŽ LIETUVĄ!!!!!!

Redaguota , nario .aidas

(redaguota)

Ūkininkų partija rinkimus laimėjo pirmą sykį, todėl ne visai teisinga sakyti, jog renkame tą patį seimą. Dėl išsilavinimo, tai manau yra ir tokių, kurių aukštojo mokslo diplomas prilygsta viduriniojo.

:D Matei Rinkimai 2016 laidą per LRT? Nematot , kad į akis miglą pučia...

Redaguota , nario .aidas

Nėr blogai čia gyventi, yra tikrai labai labai daug galimybių ne tik karjeros, bet ir kuriant verslą, etc. Ne visi išnaudoja viską, kas yra duodama. Žodžiu, yra padėta ant stalo sviestas, duona ir dešra, bet tikras Lietuvis sėdės ir bambės, kad alkanas yra, bet fakin sumuštinio nepasidarys.

NEMOKAMI BITCOINAI KAS VALANDĄ!

black(white)hat

artstech

progress

(redaguota)

Man tai įdomiausia tai, jog čia visi teigia, kad lietuviai ir apskritai baltijos šalys buvo pirmosios pasaulyje, bet kažkodėl esame konkrečiai tik mes kaip trečioji šalis, pragyvenimo lygis Lietuvoje yra mažiausias iš baltijos šalių. Pas mus sistema yra žiauriai nesubalansuota, pvz.: Vokietijoje gyvendamas pastebėjau(gyvenau vakaruose prabangiuose miestuose ir rajonuose), tai ką galėjau pastebėti, jog tie, kurie ten vadinami yra prabangūs, tai nelabai skiriasi nuo tų vidutinybių, automobiliai tik porą metų senesni, namai panašaus lygių, apsirengę apsitvarkę realiai taip pat. O kas Lietuvoj? Realiai viduriuko tokio kaip pas mus yra labai mažai, pagrinde kas turi šaibų ir, kas išvis nieko neturi. Tie kas turi šaibų važinėja su naujais automobiliais, kas neturi važinėja su 15 metų atvažinėtais jau laužais.

Redaguota , nario venomUž

:D Matei Rinkimai 2016 laidą per LRT? Nematot , kad į akis miglą pučia...

Ten pavadinčiau - pasijuokime :)) Nes kalba ir užstringa... Klausinėtoja daugiau žino nei seimo nariai :DD Esmė ta, jog kokią partiją beišrinksi, nieko dabar daug nepakeisi, nes per tiek metų, Valstybėja tiek "prišikta" kad neiškabinsi per 100 metų visko... O rinkimai taigi žinai kaip vyksta, dažnai balsai paperkami, dažnai pakeičiami ir t.t. Kada jie miglos į akis nepūtė...

Labai teisingai pasakyta, tylūs mes esam. Valdžia naudojasi mūsų pasyvumu, o mes tylim kai mus per šikną varo, nes kam dar nėra TAIP jau blogai ir bijo prarast ką ir turi, o kas bijo eit pavieniai. Visi susiremtume, čia ta šalis gražiai gyventų, mums pinigų gi tikrai netrūksta. Ar matėt gi kokiais jie ten šmilijonais svaistos, kaip išsidalino jie ten sau kompensacijas „jeigu netektų darbo“. Tai kurgi tai matyta? Kodėl man niekas šimtatūkstantinės kompensacijos neišduoda, dėl viso pikto, jeigu šlavėjo darbą prarasčiau? Bet mes visi tylim.

(redaguota)

Aišku kad blogai Lietuvoj man juokingiausia kai žmogus nieko nedaro nedirba nesimokina negali net pas gydytojus eiti, tai kas belieka? numirt? ar tai skauda dantį ar šiaip problemos su sveikata fsio šakės, ir šiaip įstaigoj dirba neatsakingi asmenys tik prasėdi valandas ir fsio kur tai matyta, o šiaip tai aišku kažkas prasisuka ar išvažiuoja į užsienį ten jiems pasiseka bet yra tokių kuriems visai niekas niekur nesiseka taip ir dirba paprasta darbą visą gyvenimą ar nusigyvena ir galą sau pasidaro.

Redaguota , nario surfneris2

Aišku kad blogai Lietuvoj man juokingiausia kai žmogus nieko nedaro nedirba nesimokina negali net pas gydytojus eiti, tai kas belieka? numirt? ar tai skauda dantį ar šiaip problemos su sveikata fsio šakės, ir šiaip įstaigoj dirba neatsakingi asmenys tik prasėdi valandas ir fsio kur tai matyta, o šiaip tai aišku kažkas prasisuka ar išvažiuoja į užsienį ten jiems pasiseka bet yra tokių kuriems visai niekas niekur nesiseka taip ir dirba paprasta darbą visą gyvenimą ar nusigyvena ir galą sau pasidaro.

O tai valstybė kalta, kad žmogus nieko nedaro, nedirba ir dar nesimokina? :D

Taip kalta, nes anksčiau tokių įstatymų nebuvo, ne taip lengva darbą surast nekvalifikuotą kai nieko nebaigęs, ir šiaip koks skirtumas ką jis daro jei reikia tegu suteikia pirmą pagalbą 

man 18, vasara dirbau kaip pagalbinis darbininkas parduotuvei ir visai gerai uždirbau, dabar dar mokausi, bet mokykla neapmoka socialinio draudimo tai einu į darbo birža, ir ten siulo kursus visokius profesijai įgyti pavyzdžiui kaip tolimųjų reisu vairuotojo, darbo birža apmoka visas išlaidas kad teises išsilaikytum ir panašiai ko reikia ir priedu to dar moka stipendija apie 200eur bei kuro išlaidas, tik reikia atidirbt 6mėn, tai manau čia tavyje problema o ne valstybėje. 

(redaguota)

Nekvalifikuotų darbų rast dabar nesunkų.... Pagalbiniai darbuotojai, valytojai, kur nors gariunuose ar parduotuvėse krovėjų. Tik esmė tame, kad mažai moka, čia jau kaltinti rėikia pati save. Dabar pilną visokių profkių priimą bet kokio darbingo amžiaus žmoės...

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

(redaguota)

Gal tiesos ir yra kad aš kaltas nes per savo durną galva baigiau tik 8 klasės 2011 (Daug pasakot) o ir darbo birža kiek bestovėčiau nieko jie man nepasiūlo gero, kol išbraukia, db galėsiu tik po pusės metu atsistoti, o darbų visai nėra jnv tiktu į salės darbuotoju parduotuvei, bet ir tai nėra skelbimų kad ieško, nebent eiti ten pas juos bet pasakys kad šiuo metu nereikia ir tiek, man buvo kilusi mintis išsilaikyt teisės po dvejų metų stažo eit ir taksistus dirbt o vėliau tolimų reisų vairuotojas, o valytoju nelabai norėčiau :D dar buvo minčių į kariuomenė bet supratau kad reik 10kl būti baigtam

Gal tiesos ir yra kad aš kaltas nes per savo durną galva baigiau tik 8 klasės 2011 (Daug pasakot) o ir darbo birža kiek bestovėčiau nieko jie man nepasiūlo gero, kol išbraukia, db galėsiu tik po pusės metu atsistoti, o darbų visai nėra jnv tiktu į salės darbuotoju parduotuvei, bet ir tai nėra skelbimų kad ieško, nebent eiti ten pas juos bet pasakys kad šiuo metu nereikia ir tiek, man buvo kilusi mintis išsilaikyt teisės po dvejų metų stažo eit ir taksistus dirbt o vėliau tolimų reisų vairuotojas, o valytoju nelabai norėčiau :D dar buvo minčių į kariuomenė bet supratau kad reik 10kl būti baigtam

Nu va neturi profesijos o nori dar gero darbo, kad darbo birržoi tau gerą, tau patinkantį darba surastų? Pabusk iš pąsakos. Nenori dirbt - nenori pinigų.

Eik Namo

(redaguota)

Nu va neturi profesijos o nori dar gero darbo, kad darbo birržoi tau gerą, tau patinkantį darba surastų? Pabusk iš pąsakos. Nenori dirbt - nenori pinigų.

Negalvojau apie ateity ir tiek, o šiaip juk nesakiau iš kart į direktoriaus postą bet tikrai nežadu šiukšlės rinkti ar valytoju dirbti, dirbti noriu bet ką? o mano mieste į profkė neprima sako jau per dagu metų tipo, ar neverta man čia ginčytis, ždž nieks nesupras kito žmogaus nepabuvus kito žmogaus situacijoj, o lietuvoj galėtu būti daugiau darbo vietų ir leist bet kam dirbti o kai nepriima ten kur nereik kvalifikacijos tai juoką kelia buvau vasarą ėjas į baldus nepriėmė sakė susisieksim taip ir nesusisiekė 

Negalvojau apie ateity ir tiek, o šiaip juk nesakiau iš kart į direktoriaus postą bet tikrai nežadu šiukšlės rinkti ar valytoju dirbti, dirbti noriu bet ką? o mano mieste į profkė neprima sako jau per dagu metų tipo, ar neverta man čia ginčytis, ždž nieks nesupras kito žmogaus nepabuvus kito žmogaus situacijoj, o lietuvoj galėtu būti daugiau darbo vietų ir leist bet kam dirbti o kai nepriima ten kur nereik kvalifikacijos tai juoką kelia buvau vasarą ėjas į baldus nepriėmė sakė susisieksim taip ir nesusisiekė 

kaip ir pats sakei baigei 8 klases, tai tu nesitikėt uždirbt milijonus.

goldas..png

(redaguota)

kaip ir pats sakei baigei 8 klases, tai tu nesitikėt uždirbt milijonus.

Tai ką man daryti? būna kad sugeba kažką pasiekti ir po tiek klasių bet tik ne aš :D kad iš jokio darbo neuždirbsi milijono, bet kad būtų bent jau vidutiniškas darbas, kad būtų iš ko pragyvent nebent lieka užsienis fabrike kokiem :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3529 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...