Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1. tas paveiksiukas tai nesamonė kažkokia

2. kompas vos pavelka 4 tai kas bus man su 5? :cry::cry::cry:

3. gta5 pasirodys per "pasaulio pabaiga" :D

Netikiu jokia pasaulio pabaiga. Turiu tam tikros informacijos, kad „pasaulio pabaiga“ gali nutikti po ~50 metų, kai saulė priartės prie Žemės. :) Na, bet šneka eina ne apie tai.

Džiugu, kad kaip tik vasarą gausiu SUPER kompiuterį, tad GTA 4/GTA 5 paneš, mano nuomone. :)

LOL... Pasaulio pabaiga greičiau ateis kai saulė pasieks supernovą ir sprogs, o nei kai priartės ir t.t. Ji plėsis ir sprogs, o ne keliaus xD

• Parašė po 4 mėnesių...
1. tas paveiksiukas tai nesamonė kažkokia

2. kompas vos pavelka 4 tai kas bus man su 5? :cry::cry::cry:

3. gta5 pasirodys per "pasaulio pabaiga" :D

Netikiu jokia pasaulio pabaiga. Turiu tam tikros informacijos, kad „pasaulio pabaiga“ gali nutikti po ~50 metų, kai saulė priartės prie Žemės. :) Na, bet šneka eina ne apie tai.

Džiugu, kad kaip tik vasarą gausiu SUPER kompiuterį, tad GTA 4/GTA 5 paneš, mano nuomone. :)

o tai kodel aš įdėjau pasaulio pabaiga tarp kabučių? :)

Beto girdėjau kad gta 5 veiksmas vyks Europoje :o

Šeip jeigu kas ir tikit pasaulio pabaiga tai ji pagal viską turėtu būti

2012 metais gruodžio 21d. :D

Žiauriai laukiu GTA 5. Kiek žinau jo reikalavimai bus tokie kaip GTA 4, nes naudos tapati varikliuką tik pakoreguotą, tai turėtų būti ir mažiau lag'o negu GTA 4.

O dėl pasaulio pabaigos tai čia tipo dėl tos Nibiru planetos kur trenksis į žemę :D? Nes skaičiau, kad Nasa viską paneigė ir visa tai buvo tik kažko sugalvota nesąmonė :D.

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Abejoju, kad taip greit išleis, jug neperseniausiai tik trailer'is pirmas išėjo BE numanomos išleidimo datos, o žmonės, ir daugelis svetainių ign.com, machinima mano, kad turėtų pasirodyt 2012 pabaigoj/2013 pradžioj, nesakau, kad būtent taip ir bus, tiesiog remiuos rasta info ir logika :)

SkyLandCRAFT In Progress... - 70% done...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...