Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3129 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi neradau tinkamos skilties, tad rašysiu čia...

Taigi man prieš gerą savaitę parašė Lawless t.y jis tada buvo sfg scripteris, jis man pasakė, kad jam reikėtu įgarsintojo t.y manes, kad įgarsinčiau tam tikrą tekstą, jis man pasiūlė pinigus arba tam tikras pareigas projekte, aš kaip dur*ius pasirinkau pareigas projekte, dabar dėlto gailiuosi, kadangi jis man buvo sakes, kad galėsiu apsigalvoti dar iki starto.

[2016.10.02 11:31:30] Lawless || SFG.LT: taktim taptum serverio komandos narys
[2016.10.02 11:31:37] Lawless || SFG.LT: atstovas kaip igarsintoju ir panašiai
[2016.10.02 11:31:41] Lawless || SFG.LT: vėliau bus SFG FM
[2016.10.02 11:31:46] Lawless || SFG.LT: matau irgi patiktu dirbt
[2016.10.02 11:32:27 | Pakeitė 11:32:35] Lukas G.: Na jo, man tiktu, o serveryje gaučiau kažką ta prasme kokias pareigas turėčiau
[2016.10.02 11:32:38] Lawless || SFG.LT: administratoriu gautum
[2016.10.02 11:32:45] Lukas G.: Gerai sutinku.

Mane pridėjo į skype grupę, viską ten aš jiems įgarsinau, padariau ką reikėjo. Tačiau po kelių dienų kai lawless pašalino iš scripterių viską man pradėjo mažinti ką buvo sake, kad gausiu, na galvoju jau reikia gal prašyti pinigų, nes čia nieko nebus, parašiau Lukui (sfg savininkui), kad norėčiau gauti pinigus, kadangi man reikia skubiai pinigų, tačiau gavau štai tokį atsakymą;

[2016.10.07 22:09:18] Lukas G. Benny_Bowen: Sveikas, na kaip su lawlessu dėl įgarsinimo buvau susitares, tai, kad galiu iki starto dar apsigalvoti dėl atlygio, todėl norėčiau gauti atlygi pinigus
[2016.10.07 22:09:40] Lukas G. Benny_Bowen: Kadangi labai skubiai reikia pinigų.
[2016.10.07 22:12:22] Lukas G. Benny_Bowen: P.S mano įgarsinimas tau nemažai reklamos atnešė bei pritraukė žmonių, tad...
[2016.10.07 22:35:16] - Lukas: Nieko apie tai negirdejau ir to video as neturiu
[2016.10.07 22:35:33] Lukas G. Benny_Bowen: Kaip tai nieko negirdėjai?
[2016.10.07 22:35:35] Lukas G. Benny_Bowen: https://www.youtube.com/watch?v=Vp65zEnI15I video
[2016.10.07 22:35:41] Lukas G. Benny_Bowen: Jis tavo projektui daro reklama
[2016.10.07 22:36:14] Lukas G. Benny_Bowen: Man buvo žadėti pinigai, tačiau leido pasirinkti, išpardžių pasirinkau eiti į projektą, tačiau dar davė laiko iki starto apgalvoti.
[2016.10.07 22:36:17] - Lukas: Tai jis pas lawlesa yra o jo projekte kaip matai nebera
[2016.10.07 22:36:23] Lukas G. Benny_Bowen: Bet buvo.
[2016.10.07 22:36:28] - Lukas: Tai su jio ir kalbek apie pinigus
[2016.10.07 22:36:35] - Lukas: Su juo tareis ne su manom
[2016.10.07 22:36:36] Lukas G. Benny_Bowen: Todėl, kai jis man sakė jis buvo projekte, tad
[2016.10.07 22:36:43] Lukas G. Benny_Bowen: Tavo projektui, ne jo
[2016.10.07 22:37:18] - Lukas: Man nieko apie pinigus nesake taip kad su jio ir snekekis jeigu uz pinigus buciau profesionalu pasiemes geriau
[2016.10.07 22:37:42] Lukas G. Benny_Bowen: Lauksiu pinigų, kitaip paskelbsiu, kad esat apgavykai, kadangi jis buvo savininkas ir jis manes prašė.
[2016.10.07 22:37:59] Lukas G. Benny_Bowen: Dabar jo nebėra, projektui tik reklama didžiūlė padariau, o dabar tu man drįsti atmazintis.
[2016.10.07 22:38:53 | Pakeitė 22:39:01] Lukas G. Benny_Bowen: Pinigų lauksiu iki rytojaus.
[2016.10.07 23:24:14] - Lukas: As atmazintis? Jeigu nezinai ka reiskia tas zodis nevartok. O del pinigu nematau reikalo moketi jis tau zadejo as apie jokius mokejimus nebuvau pranestas jeigu netiki prasom duosiu chata tikrinti visa
[2016.10.07 23:25:47] Lukas G. Benny_Bowen: Aš nesuprantu, tu juk žinojai, kad jis iš manes tai užsisako.
[2016.10.07 23:25:52] Lukas G. Benny_Bowen: Tai kaip galėjo nieko nesakyt
[2016.10.07 23:26:29] Lukas G. Benny_Bowen: Tiesiog nuostabu..
[2016.10.07 23:26:29] - Lukas: Ir kodel tau grupe forume sukure? Kodel pridejo i komandos chata? Jeigu butu taip buve tada butume sumokeja pinigus ir viso gero. Taip kad netrink tuncia man smegenu kad jis tau zadejo jeigu jis zadejo tai su juo ir aiskinkis
[2016.10.07 23:27:07] Lukas G. Benny_Bowen: Tiesiog leido pagalvoti iki starto, na tada lauksiu serveryje žadėto admin, jei bent jau apie tai žinai.
[2016.10.07 23:28:03] - Lukas: Jis man apskritai nieko nesake ka jis tau duoda tik sake kad i komanda nu tai okey prie ko cia pinigai
[2016.10.07 23:28:45] Lukas G. Benny_Bowen: Bet admin gausiu tada?

Kai parašiau apie administratorių ar gausiu, nieko nebeatrašė. Prisijungsiu šiandien ryte ir matau, kad mane išmetė iš skype komandos grupės, parašes jam jis man atrašė;

[00:39:17] Lukas G. Benny_Bowen: Tai kaip cia dabar suprasti?
[00:40:16] - Lukas: nieko, tiesiog tame čhate turi būti tik administratoriai/prižiūrėtojai
[00:40:24] Lukas G. Benny_Bowen: Kazkaip idomiai

Bet dabar pala pala, tai kodėl jus mane pridėjote ir iškarto neišmetėte, o tik po savaitės, tai jeigu kas man buvo žadėta už įgarsinimą tai tą ir turite palikti, o ne po biški mažinti, net man nieko nepraneše, o tiesiog viską nuimdami/išmesdami. Po šito žinoma bus nuimtos privilegijos forume, tai šiaip ar taip turbut butu atėjus tokia diena, nes įgarsinau, stengiausi, o jie čia man visas privilegijas mažina projekte. Nesvarbu kas užsisakė mane, ar savininkas ar scripteris vistiek savininkas turėjo manes paklausti ką man jie duos. Tai tiek.

SFG apgavykai. Kolkas pagrindinis įgarsinimo video yra užrakintas, jei labai norės galės sumokėti pinigus ir toliau juo džiaugtis.

Redaguota , nario .Schωartzas`

.

(redaguota)

Tai, kad pats kaltas šitoj situacijoj, sutari vienaip su kažkokiu skripteriu, kuris tam projekte nk nereiškė, tada pradedi draskyt akis, kad šaibas duotų visai kitam žmogui ir galiausiai jau vėl kalbi apie pareigas, abejoju ar čia rasi palaikymo, eikit ir tyliai ieškokitės kompromiso

Ne tiesiog supranti, jis dabar man sako, kad nieko net nežinojo, tai kaip mato, kad atėjo į projektą įgarsintojas ir galvoja jam nieko nereikės duoti? Nu čia tai jo...

.

Pagal mane, realiai turėjai pasikonsultuot iš pat pradžių su Luku, dėl privilegijų, dėl pinigų, dėl visa kito. Neieškau čia kaltų, nežinau kaip viskas įvyko, neesu niekieno pusėje, tačiau ne Lawless yra projekto įkūrėjas, viskas apie projektą turėtų būti tariamasi su Luku, o skripteris tegul skriptina.

Anaiptol, negražiai čia viskas išėjo. Manau atrasite su laiku bendrą kalbą ^^

YouTube Channel

9Irp3sZ.png

(redaguota)

Pagal mane, realiai turėjai pasikonsultuot iš pat pradžių su Luku, dėl privilegijų, dėl pinigų, dėl visa kito. Neieškau čia kaltų, nežinau kaip viskas įvyko, neesu niekieno pusėje, tačiau ne Lawless yra projekto įkūrėjas, viskas apie projektą turėtų būti tariamasi su Luku, o skripteris tegul skriptina.

Anaiptol, negražiai čia viskas išėjo. Manau atrasite su laiku bendrą kalbą ^^

Tai scripteirs ieškojo igarsintojo, kadangi kaip suprantu Lukas neturi ką veikt ar kas? Pats matė, kad scripteris ieško įgarsintojo, todėl Luko kaltė, visdelto Lukas kaltas, kadangi jam reikėjo pasiklausti scripterio ką jis man žada :) Lawless kaip tik normalus, kadangi jis man viską projekte, uždėjo, nes Lukas tinginys pagal mane. Žinoma kai Lawless nebėra jis visa tai nujiminėja :)

.

Tai scripteirs ieškojo igarsintojo, kadangi kaip suprantu Lukas neturi ką veikt ar kas? Pats matė, kad scripteris ieško įgarsintojo, todėl Luko kaltė, visdelto Lukas kaltas, kadangi jam reikėjo pasiklausti scripterio ką jis man žada :) Lawless kaip tik normalus, kadangi jis man viską projekte, uždėjo, nes Lukas tinginys pagal mane. Žinoma kai Lawless nebėra jis visa tai nujiminėja :)

Praktiškai sutinku dėl tokio dalyko. Jei žmogus, kad ir yra tiesioginis SFG įkūrėjas ( na žinoma ne pirmasis, bet visgi ), tačiau vis tiek turi užsiiminėti kuo nors su projektu. Ieško kitų. Skriptina ne jis, maketuoja ne jis, ką jis daro? Net pajamų šaltiniu nepasirūpina. Na, tokio kaip ankstesnio SFG nebebus niekados. Kad ir ankstesnis savininkas pradingęs buvo, tačiau kita likusi valdžia sugebėjo susidoroti su projekto problemomis bei žaidėjų iškeltais lūkesčiais, o čia - nieko. Disciplina paprasta, SFG išliks legenda, su įkūrėju Gedu a.k.a Dwayne_Walsh, o ne su kažkokiu Luku.

YouTube Channel

9Irp3sZ.png

(redaguota)

Pala žmogau, tu tareisi su Lawless, ar kaip ten jis, bet prašai iš kito žmogaus, kad sumokėtu tai WTF ? Susitarei su vienu, bet pinigų tikiesi iš kito žmogaus, su kuo tareisi, su tuo ir kalbėk. Kaltini žmogų kuris išvis ne prie ko ... Čia būvo Lawless iniciatyva, jis sugalvojo įdėją, surado žmogų ir jis pats atsako už tai. O tu ieškai kitų asmenų, kurie už jį atsakys, kadangi jis pasišiukšlino, pats bent supranti kokią čia pievą suvėlei, ne SFG projektui reputaciją gadini o sau. Lawless būvo komandos narys,o už apgavystes buvo išmestas, bet Lukas neatsako už jo veiksmus. Dar suprasčiau jei kaltintum būtent Lawless, koks jis apgavikas ir panašiai. O čia visą projektą. Nu tai ką galiu pasakyt ... 

O girtis ,kad tu tam projektui pridarei oosum reklamos, tai pieva kažkokia . Nes naujokų projekte skaityk neatsirado, 2-4 naujokai atėjo.

O tai ,kad tu tame video žmogų alkashų pavadinai, tai dar ir į galvą galimą gauti, o ne pinigų. :D

P.s. Yra projekto savininkas, kuris neša pilna atsakomybe už jį, ir būtent jis turėtu atsakyti už reklamą, finansus ir pnš. Tai būtent su šiuo asmeniu turėjai bendraut, o ne random žmogų išsirinkt... Tai sorry, tavo klaida :)

Redaguota , nario Sučiara

Pala žmogau, tu tareisi su Lawless, ar kaip ten jis, bet prašai iš kito žmogaus, kad sumokėtu tai WTF ? Susitarei su vienu, bet pinigų tikiesi iš kito žmogaus, su kuo tareisi, su tuo ir kalbėk. Kaltini žmogų kuris išvis ne prie ko ... Čia būvo Lawless iniciatyva, jis sugalvojo įdėją, surado žmogų ir jis pats atsako už tai. O tu ieškai kitų asmenų, kurie už jį atsakys, kadangi jis pasišiukšlino, pats bent supranti kokią čia pievą suvėlei, ne SFG projektui reputaciją gadini o sau. Lawless būvo komandos narys,o už apgavystes buvo išmestas, bet Lukas neatsako už jo veiksmus. Dar suprasčiau jei kaltintum būtent Lawless, koks jis apgavikas ir panašiai. O čia visą projektą. Nu tai ką galiu pasakyt ... 

O girtis ,kad tu tam projektui pridarei oosum reklamos, tai pieva kažkokia . Nes naujokų projekte skaityk neatsirado, 2-4 naujokai atėjo.

O tai ,kad tu tame video žmogų alkashų pavadinai, tai dar ir į galvą galimą gauti, o ne pinigų. :D

P.s. Yra projekto savininkas, kuris neša pilna atsakomybe už jį, ir būtent jis turėtu atsakyti už reklamą, finansus ir pnš. Tai būtent su šiuo asmeniu turėjai bendraut, o ne random žmogų išsirinkt... Tai sorry, tavo klaida :)

Tekstas buvo ne mano galvotas, man jį atsiuntė, aš jį įgarsinau, aš įgarsinau projektui butent SFG projektui, kitam projektui to įgarsinimo nepanaudosite :)

.

Tekstas buvo ne mano galvotas, man jį atsiuntė, aš jį įgarsinau, aš įgarsinau projektui butent SFG projektui, kitam projektui to įgarsinimo nepanaudosite :)

Tai kas ? Dabar žiūrėk aš tau atsiųsiu tekstą, kokiam LMG projektui, tu jį įgarsinsi, aš tau pasakysiu nieko nesiruošiu mokėt, rašyk Edgai (LMG savininkui) ir tu pradėsi jį kaltinti ,kad jis tau nemoka ? Nu wtf žmogau. 

Vat ir išryškėja išminčius Admin_Lukas gaila pinigų tų kelių eurų atiduot žmogui už darbą.. Kokia administracija toks ir projektas bus..

Pala pala ... Kodėl žmogus turi dalint pinigus ? Tu vaikštai į darbą , dirbi ten valandų valandas, ir dėl kažkokio lopo apgavystes turi, dabar pinigus atidavinėt ? Kaip ir paminėjo Lukas "Jeigu man reikėtu to įgarsinimo aš sumokėčiau profesionalui". Tai taip ir gaunasi, Lawless sugalvojo įgarsinimą, Lukui davė žinot ,kad užsakė jį ir už tai admin'as nuo Lawless. Gaunasi nemokama reklama, sO why not ? Okey. O dabar išprašinėja pinigų žmogus, kuris išvis tarėsi su Lawless, ir tampa kaltas. Nors net nieko neorganizavo. Nu čia jau stumiat...

Tai kas ? Dabar žiūrėk aš tau atsiųsiu tekstą, kokiam LMG projektui, tu jį įgarsinsi, aš tau pasakysiu nieko nesiruošiu mokėt, rašyk Edgai (LMG savininkui) ir tu pradėsi jį kaltinti ,kad jis tau nemoka ? Nu wtf žmogau. 

Pala pala ... Kodėl žmogus turi dalint pinigus ? Tu vaikštai į darbą , dirbi ten valandų valandas, ir dėl kažkokio lopo apgavystes turi, dabar pinigus atidavinėt ? Kaip ir paminėjo Lukas "Jeigu man reikėtu to įgarsinimo aš sumokėčiau profesionalui". Tai taip ir gaunasi, Lawless sugalvojo įgarsinimą, Lukui davė žinot ,kad užsakė jį ir už tai admin'as nuo Lawless. Gaunasi nemokama reklama, sO why not ? Okey. O dabar išprašinėja pinigų žmogus, kuris išvis tarėsi su Lawless, ir tampa kaltas. Nors net nieko neorganizavo. Nu čia jau stumiat...

Įdomu būtų išgirsti kažką iš lawless pusės ar projekto savininko :D

Ohh wait protinguoliai nusišnekat baisiai , ši pati įdėja lukui xui znaet kaip patiko , ir džiaugėsi nors pats nieko nedarė dėl to projekto , tik komanda ir aš , visi dėl jo stengiasi o šioje vietoje buvo pasakyta kad Swartzas bus komandos narys ir priklausys jai ir lukas sutiko , o pašalinus mane , jis ji išmetė , tai man atrodo čia jis ir apgavo , nesvarbu mane išmete ar ne bet jis buvo komandos dalis , kuris stengiasi dėl projekto . O čia visi kurie komentuojat tai grynai ne į pievas kaip nieko nežinot , komanda sukurė teksta ir davėm jam ir priemem prie komandos , o lukas kaip šiukšle pasielge ir išmete gavęs naudos .

(redaguota)

Tu turbut skaityti nemoki, tik rašyti? Man buvo viskas uždėta tai ką žadėjo Lawless, tačiau kai Lawless išmetė iš projekto jie pradėjo man viską po biški mažinti.

.

Ohh wait protinguoliai nusišnekat baisiai , ši pati įdėja lukui xui znaet kaip patiko , ir džiaugėsi nors pats nieko nedarė dėl to projekto , tik komanda ir aš , visi dėl jo stengiasi o šioje vietoje buvo pasakyta kad Swartzas bus komandos narys ir priklausys jai ir lukas sutiko , o pašalinus mane , jis ji išmetė , tai man atrodo čia jis ir apgavo , nesvarbu mane išmete ar ne bet jis buvo komandos dalis , kuris stengiasi dėl projekto . O čia visi kurie komentuojat tai grynai ne į pievas kaip nieko nežinot , komanda sukurė teksta ir davėm jam ir priemem prie komandos , o lukas kaip šiukšle pasielge ir išmete gavęs naudos .

Jeigu iš chato išmetė tai jau šakęs, ane ? :D WTF... 

Forume kaip ir būvo žadėta ,gaus tą įgarsintojo grupę, (Kaip ir iki šios sekundęs turi) . Serveryje žadėta, adminas, dėl jo ,niekas nieko nekeitė, jis pats persigalvojo, o pasirinkti kažką kito, tu jam leidai, jis pasirinko , tai tu jam ir mokėk. Lukas dėl admino sutiko su forumo, tas ir liko. 

Jeigu iš chato išmetė tai jau šakęs, ane ? :D WTF... 

Forume kaip ir būvo žadėta ,gaus tą įgarsintojo grupę, (Kaip ir iki šios sekundęs turi) . Serveryje žadėta, adminas, dėl jo ,niekas nieko nekeitė, jis pats persigalvojo, o pasirinkti kažką kito, tu jam leidai, jis pasirinko , tai tu jam ir mokėk. Lukas dėl admino sutiko su forumo, tas ir liko. 

Dėl admino nemanau, kad kažkas sutiko, kadangi kai jam parašiau ar dar gausiu administratorių serveryje jis man imetė ignorą :)

.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3129 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...