Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

League of Legends Pre-Season: Replays


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2742 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hey! Kas girdėjote, kas ne, League of Legends 2016-ojo sezono pabaiga jau kitą mėnėsį, lapkričio 7-ąją dieną. Kaip ir visada Riot Games mus sugeba nustebinti per pre-seasoną. 

 

 

Kas yra Pre-Season?

 

Pre-season yra laikotarpis, kai pasibaigia LoL sezonas, per tą laikotarpį Riot Games į žaidimą prideda įvairiausių naujovių, kurios pakeičia arba atnaujina žaidimą.

 

Šių metų Pre-Season, kas naujo?

 

5718cb8295c9dde30d25d2186a0b8f35758.jpg

 

Šių metų pre-seasonas prasidės lapkričio 7-ąją. Bendros oficialios temos dar nėra kas bus įdėta į Pre-Season. Bet! Prieš kelias dienas, LoL pagrindiniame puslapyje galėjome išvysti štai tokią temą: "Road to Pre-Season: Replays on the Horizon." Ką tai reiškia? Ogi tai reiškia, kad į LCU greitu metu bus įdėtas Replay sistemos testavimas.

 

Kuo ypatingas tas Replay, kodėl turiu susidomėti?

 

3837a5efc2a5b4db899f10c0456f709758.jpg

 

Greičiausiai kiekvienas LoL žaidėjas, nesvarbu naujas ar patyręs, greičiausiai žino, jog LoL neturi jokios replay sistemos, pavyzdžiui kaip CS:GO ar dar kitokie žaidimai. Yra įvairių pluginų, kuriuos reikia atsisiųsti norint išsaugoti savo replay. Riot Games paklausė savo bendruomenės. LoL'e Replay yra tikrai labai ypatingas, kadangi ištisus šešis metus, mes neturėjome galimybės peržiūrėti savo mačo. Jau neužilgo bus oficialiai įdėta Replay sistema, kuri leis peržiūrėti visą žaidimo eigą. Galėsite matyti visą savo žaidimą, bet yra vienas minusiukas. Koks gi? Ogi tas, jeigu jūs neišsaugosite savo žaidimo replay, kuris pavyzdžiui vyko 6.19 patche, 6.20 patche to replay žiūrėti negalėsite. Tad, visada yra patartina savo geriausius mačus išsisaugoti, kad jais galėtumėte džiaugtis ir dalintis su draugais visą laiką.

 

What's next?

 

Kaip ir buvau sukūręs savo LCU temą, Riot Games vis dar tobulina savo atsinaujinantį klientą. Kitais metais jį turėtumėme išvysti, o pagal Riot Developer'ių šnekas, visi galėsime išbandyti jį jau šiais metais. Daugiau oficialios informacijos apie Pre-Season atnaujinimus nėra, neskaitant to, jog Pre-Season'e bus padarytas didelis Assasin rework'as, kuriame bus atnaujinti tokie champai kaip Katarina, Rengar, Leblanc ir t.t. 

 

"This is our first iteration and we’re excited to keep working on the feature. Stay tuned in the coming months for more details!"

 

Iš šių žodžių galime suprasti, kad tai tik pradžia ir neužilgo gausime dar daugiau detalių iš Replay sistemos.

 

OFICIALI TEMA

 


 

Redaguota , nario Domtraukis
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2742 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...