Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

League Client Update (Artėjantis visišikai atnaujintas LoL klientas)


...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2749 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hey, League of Legends žaidėjai. Ar jau girdėjote apie artėjantį League Client Update, kuris sutrumpintai vadinasi LCU? Jeigu taip, ar laukiate jo, kuom jis jums patinka ir ko tikitės iš jo? O jeigu ne, turiu Jums džigių žinių, jau greičiausiai šiais metais, bus galimybė patekti į Open Beta testavimą, greičiausiai be jokių anketų pildymų. Jeigu norite registruotis į LCU ir tapti Open Alpha testuotoju, prašom - NORIU TESTUOTI!


 


Apie patį LCU


 


Kaip daug kas jau galbūt žinote, LCU buvo paleistas į viešumą visai neseniai, dar šių metų pavasarį. Kodėl gi Riot Games užsimanė tik dabar pakeisti klientą? Geras klausimas. Patys Riot darbuotojai užsiminė apie tai, jog su senuoju klientu buvo sunku dirbti, kliente buvo įvairių spragų, klientas buvo senas ir nenušlifuotas. Todėl jie sumanė visiškai pakeisti klientą. Seniau, jie greičiausiai buvo užsiėmę ir suplanavę svarbesnius darbus, tokius kaip Summoner's Rift atnaujinimas, Masteries patobulinimai ir kt.


 


Kas naujo gi tame LCU?


 


Galbūt tai išgirdę šiek tiek nuliūsite, bet iki tol, kol nebus pilnai atgamintos visos sistemos iš dabar naudojamo kliento, tol nebus nieko naujo. Praktiškai nieko. Šią savaitę naujienose berods buvo paskelbta, jog bus įkeltas naujas feature, kuris gali pasirodyti ne toks ir ypatingas, bet iš tiesų labai naudingas. Kuom gi? Šis naujas feature leis pasikeisti in-game nustatymus, neeinant į Custom game, kitaip tariant nepasijungiant į patį žaidimą, visus settings pasikeisite pačiame kliente, kietai argi ne? Šis feature jums sutaupys kelias minutes laiko. Be naujų feature, šiame kliente bus atgamintos sistemos, tokios kaip: Blind Pick SR, Profilis ir Collection, Twisted Treeline, Draft/Ranked Pick SR, Clubs/Loot


 


 


Kur yra skelbiamos įdomios LCU naujienos?


 


Taip... Jūs galite sekti naujojo kliento naujienas, net jo patys netestuodami? Kur? Štai ČIA! Alpha changelog'as yra leidžiamas kas dvi savaites. Tokios naujienos kaip Q&A yra išleidžiamos nežinomu laiku, dažniausiai tada, kai yra įdedama didesnė sistema. Tokios naujienos kaip Crafting the Client ir Prepare to Test irgi dažniausiai yra išleidžiamos kas dvi savaites, bet būna tokių atvejų, kad po changelog'o išleidimo praėjus kiek laiko pastebėsite naujieną.


 


Kada gi bus išleistas LCU?


 


Geras klausimas, bet deja tiksliai neatsakytas. Kaip jau minėjau Open Beta greičiausiai bus paskelbtas šių metų pabaigoje. Pilnas klientas, pakeičiantis dabartinį klientą bus išleistas nežinomu laiku. Sprendžiant pagal jų darbo greitį, daugiausiai tikimybių, kad bus išleistas Season 2017 eigoje, t.y. 2017 metais


 


Kokius serverius naudoja LCU?


 


Virš 500 tūkst. testuotojų turi galimybę testuoti naują klientą, bet kur gi jie žaidžia? Alpha testuotojai žaidžia live serveriuose. o tie kurie turi prieigą prie PBE kliento, jie turi galimybę testuoti PBE serveriuose.


 


Dažniausiai Užduodami Klausimai


 


Galbūt visko galutinai nesupratote? Prašome pasiskaityti oficialų FAQ.


 


 


 


 


 


Redaguota , nario Domtraukis
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Manau šis atnaujinimas bus vienas iš geriausių per visą šio žaidimo istorija. Žiauriai patiko. Aišku iš pradžių bus sunku susiorentuoti kas, kur ir kaip. Tokia pati problema buvo su shop bent jau man :/ +Rep kad sukūrei temą ir +Rep Rito Games :)

 

Taip... Tiesiog aš labai nekantrauju sulaukti šio atnaujinimo. Visos smooth animacijos ir visa kita yra tiesiog gražu akiai, o nekalbant apie grožį akiai, šis klientas veiks žymiai greičiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ahhhh, reiks mastyt dėl galingesnio pc pirkimo, nes mano senukas jau šito žaidimo nelabai bepaveža, nes ant tiek jau naujovių bus... Na nors reiks pažiūrėti, per youtube, kaip kiti žmonės lošia. Bet client tai atrodo gražiai. Apie jau clienta jau senai žinojau, kad bus, kiti gavo jį net ištestuot.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2749 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...