Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kodėl Lietuvos tauta toke durna ir ko be paklausi balsuos už Tėvynės sąjunga, mes norim gyventi geriau o renkam tuos pačius... Čia mažai kurie balsuos, bet žmones nebijokit i valdžia isileisti kitu visvien nebus blogiau nei tie patis kur metai is metu buna... Jei isrinksim tėvynės sąjunga tai apie geresne lietuva tik sapnuoti galesim.žmones prasau nebalsuokit uz tuos pacius jei norit gyventi geriau. Dekui uz demesi

Redaguota , nario Imprint

Taip, žmonės darys taip kaip tu sakai, net ir neargumentavus nei kiek savo teiginių. Jeigų taip pasakei, tai taip ir reikia daryt. Be jokių klausimų. Ane?

26metai va argumentas tau visa tai padare tos dvi partijos kurios pastoviai buna isrinktos ir deja 4metai bus tokie pat, lietuviai labai jau nuolankus ka jau padarysi jei jiem uztenka pazadu tai lei ir krusasa jie cia tik pikta kad poto jie skundziasi kaip cia blogai

supranti, gal esi emigravęs ir tau neįdomu, tai keliauk iš čia 

Ane?

Esme tame, tu rinka ka nori, visi vienodi bus. Visi zada daug ka, bet nepadaro ka zadejo. O aciu Lietuvai, kad sugadino mano gyvenima, konkreciau VMI. Protingas isvyks, kitas mokysis, sunkiai dirbs, kad galetu tureti, tai ka nori.

Tai dabar savo nuomonę prieš vyresnius negalima reikšt ?

Nuomone galima, bet akis draskyti kam papuola, nelabai jau deretu daryti

Žinok pasakysiu, kad ir ką berinktumėt - reikia tikėtis stebuklo :) Visi atėję į valdžią neišspaudžia saves viso, ateję pasikeičia, pažadai dingsta, o juolabiau jog 1 seimo narys nieko nepakeis :)

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

Aš kadangi toje politikoje nieko nenusimanau tai net nežinočiau nei už ką balsuot, nei ką, todėl ir nebalsuosiu, bet aplamai kiek per televiziją matydavau, kiek vyresni žmonės prieš mūsų kartais suaugant balsuodavo, bet kartą kas nors pasikeitė? Ne. Ta grybauskaitė pridurkė ir visi tie jos pakalikai tokie patys idiotai, sakykit ką norit, bet aš laikysiuos savo nuomonės. 

Žinai kažka geresnio? gal pasiūlysį?

Galiu pasiūlyti balsuoti už tuos kurie dar nebuvo valdžioje. Asmeniškai balsuosiu už Liaudies partija.

Žmonės turėtų tavęs klausyti, nes tau 26 metai? Okey...

Va čia pavyzdys, kad vaikai nieko nesidomi.

Žinok pasakysiu, kad ir ką berinktumėt - reikia tikėtis stebuklo :) Visi atėję į valdžią neišspaudžia saves viso, ateję pasikeičia, pažadai dingsta, o juolabiau jog 1 seimo narys nieko nepakeis :)

Bet geriau rinkti tuos kur valdžioje dar nebuvo, o dabar stebuklo tikimės su tais kur Lietuva paskandino :D

Aš kadangi toje politikoje nieko nenusimanau tai net nežinočiau nei už ką balsuot, nei ką, todėl ir nebalsuosiu, bet aplamai kiek per televiziją matydavau, kiek vyresni žmonės prieš mūsų kartais suaugant balsuodavo, bet kartą kas nors pasikeitė? Ne. Ta grybauskaitė pridurkė ir visi tie jos pakalikai tokie patys idiotai, sakykit ką norit, bet aš laikysiuos savo nuomonės. 

Nesuprantu kodėl Lietuviai stumia ant Grybauskaitės ir ant visu prezidentu... Jie galima sakyti yra bejėgiai, nes viska lemia seimas, jie priima įstatymus, juos keičia ir t.p. Gal dėl tos priežasties ir renka tuos pačius božgalvius nes galvoje, kad prezidentas viska valdo... 

Galiu pasiūlyti balsuoti už tuos kurie dar nebuvo valdžioje. Asmeniškai balsuosiu už Liaudies partija.. 

Tu nesuprantį, kaip balsavimas vykstą gali reitinguoti kiekvienos partijos kandidatus.. TS partijoi dabar yra daugiau jaunų žmonių jei ten yra kubilius su degutiene, nereiškia, kad jie ten ir eis į seimą. Galį reitinge įrašyti ir kitus,  ką dauguma manau ir darys. 

Paskaityk: http://rokiskis.popo.lt/2016/09/30/artejant-seimo-rinkimams/

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...