Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3554 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki klausiu tik tų žmonių, kurie kažką nusimano apie kompiuterius. Taigi vakar pas draugą žaidžiau GTA V online ir man visai šitas žaidimas tiesiog užkabliavo, ateina žiema, tai radus laikui aš tikrai norėsiu pažaisti GTA V, taigi turiu kompiuterį kurį pirkau 2013-12-31 ir nežinau ar jis paveš GTA štai:

Proccesor: Intel® Core i3-3120M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz

Installed memory (RAM): 4,00GB (3,71 GP usable)

System type: 64-bit Operating System

Intel® HD Graphics 4000

Redaguota , nario `SteeD

Tu žinai, tu sakai :), už kiek € pasiimčiau kompiuterį, kad normaliai vežtų man GTA V? Arba su kokiais reikalavimais turi būti kompiuteris kad normalu be lagų būtų įmanoma žaisti GTA V?

Veš :), bet NE ONLINE. Online kerta per FPS labiau nei single player. Per single player žaisk su DirectX 10.1 ir VSync Half. Naudok .BAT failiukus kurie stabdys nereikalingus procesus. Parsisiųsk Low PC settings.xml failą, kai kurie, net su DDR2 kompiuteriais žaidžia GTA V single player be lago, dėl to, nes per tą failiuką susimažina LOD load ratio. 

Dar labai veiksmingas metodas yra Resize'int žaidimą. Dėti modifikacijas kaip: Žemesnės rezoliucijos vegetacija ar kiti objektai, įvairių šiukšlių besimėtančių ant gatvės išėmimai. 

Na tikrai manau, kad dar šitas kompas nėra visiškas vilties praradimas. 30 fps gali atkasti.

YpIX4xG.jpg

• Parašė po 2 savaičių...
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3554 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...