Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ar eina prijungt 2 monitorius prie integruotos nes db monitorius vienas prie inegruotos o yra tas lizdas monitoriaus i kita plokste, ir kaip ijungiu vienas rodo kitas juoda vaizda rodo :)

Galit padet ?

WTF???

biosuose turi nusistatyti, kad 2 rodytu ant 1

Dar nemačiau gyvenime BIOS'uose kažko susijusio su vaizdu, apart PCI slotų priority pasirinkimo. Vaizdo kortos yra beveik pilnai valdomos iš OS.

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

http://imgur.com/a/YnN4E pabandyk prijungti antrą monitorių tada paspaudi tuos mygtukus kur linkas yra numestas ir tada turėtų veikti jei neveiks tai reiškia neina arba tiesiog neveikia tavo antras monitorius paspausk identify ir detect kai prisjunksi antra monitorių ir tada apply jai nepadės teks man į antrą aukštą susirasti monitoriaus laidą,monitorių ir tada susukti video :D o čia raštiškai pasakysiu spaudi ant dekstopo antru pelės mygtuku spaudi display settings spaudi identify ir detect spaudi orientation ir ten pasirenki kaip nori kad tau rodytų tada apply ir vsio

Redaguota , nario Th3N3das

Nu pas mane integruotos plokstes eina moniko jungtis ir paprastos plokstes monitoriaus jungtis kaip sujungiu i atskirus abudu vienas veikia kitas ne *Myliu SuperGames.lt*. ko nesuprast

Dar nemačiau gyvenime BIOS'uose kažko susijusio su vaizdu, apart PCI slotų priority pasirinkimo. Vaizdo kortos yra beveik pilnai valdomos iš OS.

Totaliai nusišnekėjau... Kaip sakė, eik į BIOS'us ir priversk integruotą GPU veikti...

https://communities.intel.com/thread/42192

Filthy-Frank.jpg

ProGreen nerandu kur ten reikia eiti nes anglu nekertu labai gerai

http://imgur.com/a/YnN4E pabandyk prijungti antrą monitorių tada paspaudi tuos mygtukus kur linkas yra numestas ir tada turėtų veikti jei neveiks tai reiškia neina arba tiesiog neveikia tavo antras monitorius paspausk identify ir detect kai prisjunksi antra monitorių ir tada apply jai nepadės teks man į antrą aukštą susirasti monitoriaus laidą,monitorių ir tada susukti video :D o čia raštiškai pasakysiu spaudi ant dekstopo antru pelės mygtuku spaudi display settings spaudi identify ir detect spaudi orientation ir ten pasirenki kaip nori kad tau rodytų tada apply ir vsio

Man meta kad nera ant integruotos plokstes prijungto kito monitoriaus reikia kazkaip padaryt kad abi veiktu jos :D

ProGreen nerandu kur ten reikia eiti nes anglu nekertu labai gerai

Man meta kad nera ant integruotos plokstes prijungto kito monitoriaus reikia kazkaip padaryt kad abi veiktu jos :D

Kokia tavo moitininė ir procesorius?

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Motinine Radeon X 1600 series :D senute bet veikai dar

Procesorius Intel® Core2 CPU 4300 @ 1.80GHz 1.80 GHz

Tavo procesorius neturi integruotos vaizdo plokštės tai kad niekas neveiks o vietoj moitininės tu man vaizdo plokštė pateikei...

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...