Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Visai nieko, nors ir buvo sunkoka susigaudyti kas kaip, bet vėliau jau viskas susitvarkė. Žodžiu, tikrai yra kur tobulėti, bet nelabai noriu vardinti kur konkrečiai, nes tavo akimis tai bus "prisikabinėjimas prie nieko" (matai, aš išrankus), tai galiu pasakyti, kad sėkmės, kuriant toliau. Labiausiai patiko gitaros riff'ai. Kaip vadinasi?

Redaguota , nario Nachis

Visai nieko, nors ir buvo sunkoka susigaudyti kas kaip, bet vėliau jau viskas susitvarkė. Žodžiu, tikrai yra kur tobulėti, bet nevardinsiu kur konkrečiai, nes tavo akimis tai bus "prisikabinėjimas prie nieko" (matai, aš išrankus), tai galiu pasakyti, kad sėkmės, kuriant toliau. Labiausiai patiko gitaros riff'ai. Kaip vadinasi?

Be melavimo tiksliai dabar nepamenu. Buvo atsiųsta jau seniai - iš nemokamos youtube dainų krautuvės su žanru "grėsminga" ar "jaudinanti". Jei gali, išsireikš į asmeninę žinutę - būtent tas vietas, kurios tavo akims buvo prastos. 

Jei tu čia kuri kažką panašaus pirmą kartą,galiu pasakyti kaip pirmas blynas, tai neprisvilęs. Man asmeniškai patiko. Estetiška,paprasta ir įdomu.

Tolį gražu tai nėra pirmas kartas. Be šito epizodo turiu dar 5 panašaus stiliaus machinima klipus. Jei įdomu galiu parodyt. 

Esmė tame, kad jei dirbčiau nuolat prie to - tobulėčiau nes kas kartą, periodiškai vyktu darbas, klaidos būtu aiškios ir jas taisyti būtu lengviau. Tačiau, kai prie viso to prisėdu kas pusę metų ar kas 4 mėnesius - atrodo lyg viską daryčiau per naujo :D 

Dėkingas jums vyrai už nuomones ir komentarus. Šiuo metu sprendžiamos problemos su filmavimo programa, o tiksliau ieškoma tinkamesnė, geresnei kokybei išgauti. Kviečiu drąsiai užsiprenumeruoti kanalą, kuriame patalpintas šis epizodas, kadangi greitu metu jame video ganėtinai padaugės ir sąrašas papilnės. 

Mano asmeninę nuomonę, nei colormodai, nei enb nėra reikalingi, kadangi originalus GTA:SA vaizdas yra man pats gražiausias. Susigaudyti, kas čia vyksta nėra taip ir sunku. 

Vaizdo klipe pavaizduojamas kriminalinio tipo vaizdas, kurį atlieka baikerių klubo nariai. Šie pavogia pramoninį krovinį, kuris buvo pervežamas tiesiog iš taško A į tašką B. Buitinė technika arba dar milijonas kitų naudingų ir kainuojančiu pinigus dalykų. Filmuojama viskas su FRAPS programa. 

Viskas kaip ir įdomu, gražu. Patiko pateikiamo teksto subtilumas. Tik man kiek neaiški viena viena buvo, kai tas čiuvelis išsivarė furgoną, kam tie kiti du liko prie peršautojo ir stovėjo? Juk galėjo šokti ant mocų savo ir nulėkti. Tai vat, viskas gūd, tik ši vieta kažkaip man nelabai aiški.

Jie jį pašovė, tai planuota mintis buvo jį pašovus pasiimti krovinį ir tuomet galiausiai jį nušauti. Šiaip gal ir nelogiška vieta, tačiau tempėm laiką tol, kol policija atvažiavo :D Ten ekšeno scena turėjo būti. Dėkingas už nuomonę. 

Mano asmeninę nuomonę, nei colormodai, nei enb nėra reikalingi, kadangi originalus GTA:SA vaizdas yra man pats gražiausias. Susigaudyti, kas čia vyksta nėra taip ir sunku. 

Vaizdo klipe pavaizduojamas kriminalinio tipo vaizdas, kurį atlieka baikerių klubo nariai. Šie pavogia pramoninį krovinį, kuris buvo pervežamas tiesiog iš taško A į tašką B. Buitinė technika arba dar milijonas kitų naudingų ir kainuojančiu pinigus dalykų. Filmuojama viskas su FRAPS programa. 

Galbūt tau atrodo lengva susigaudyti tačiau tiems kurie pilnai nesupranta esmės, ir pirmą kartą žiūri tai jiems nekažkas susigaudyti, tačiau visiškai sutinku dėl to kad nereikia enb, colormodų, galima labai gražiai perteikti originalų GTA:SA. Sėkmės, man patiko. ;D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...