Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3554 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aišku, taip ir galvojau kad greitą medžiagų apykaita :D tai tada man irgi tiktu kaip autoriui suderinti mityba :D

Tai tu ne unikalus :) Visi kas sportuoja norintys greitesnių rezultatu turi susiderinti mityba :) Kitaip neturės iš ko raumuo gamintis.

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

(redaguota)

valgyk kuo ivairesni maista, mazesniais kiekiais, ber dazniau. turesi stabilu svori, gali padet ir priaugti.

p.s. sitaip issigydziau skrandzio opa nerydamas viso sudo kas papuola, pvz picu, daznu kepsniu ir t.t.

valgydamas riebu maista tu net susigadinsi organizma ir t.t. vietoj to kad svoris augtu jis tau kris.(gerk maziau tu koncentruotu "100proc." sulciu is pakeliu nes ta ju grynuma gali padalinti perpusbent jau negu yra pateikta arba mineralini su skoniu).

gaminkis maista pats ir ne per riebu.

del uzkandziu nors ir riesutus, gali dziovintas spanguoles ir t.t.

neturiu supratimo ka dar galiu patart.

Redaguota , nario sk4444sk123

Chestnuts please

(redaguota)

Aš įsivaizdavau kad nesvarbu ką valgytum ar mėsainus ar čipsus svarbu ko daugiau valgyti :D o čia dar bet kas netinka eina šikt :D

Žinau kad kiaušinus, varškė , mėsa valgyti reik bet kada ryte ar vakare ar tinka betkada?

Kiaušinius , mesa diena ,o varske butinai valgyk prieš miega ,nes reikia naktiniu baltymu.

Redaguota , nario Jaeawa

Kiaušinius , mesa diena ,o varske butinai valgyk prieš miega ,nes reikia naktiniu baltymu.

naktiniu baltymu :D sitas nuzude, zodziu, ka mes tau galim patart - ogi labai maza daly visos tavo keliones i grazu bei dailu kuna, pirma turesi nusipirkt mitybos programa, o jau jos laikantis ir augs tas svoris ir to riebalo bus maziau aisku - jei nekisi i save tu nesuskaiciuotu kaloriju (t.y mazos kalorijos,saldainai,sausainaii,kuriuos uzmirsti iskaiciuoti).

(redaguota)

Nu ne tikrai neleisiu pinigų savo :D kurių ir taip mažai turiu :D teks googlint reik po angliškus, lietuviškus YT, puslapus tikiuosi atrasti, kažką, bandysiu taip nepavyks vėl kitaip, o sportuoju tik dėl vieno dalyko kad galėčiau apsiginti nuo visokių marozų, erelių, nes visad gerai jaučiuosi ir sau esu gražus toks koks esu o jei merginai nepatinku čia jau jos bėda :D

P.S. o visgi kiek kainuoja ta programą ir kur ją pirkti jei staiga persigalvočiau?

Redaguota , nario surfneris2

Nu ne tikrai neleisiu pinigų savo :D kurių ir taip mažai turiu :D teks googlint reik po angliškus, lietuviškus YT, puslapus tikiuosi atrasti, kažką, bandysiu taip nepavyks vėl kitaip, o sportuoju tik dėl vieno dalyko kad galėčiau apsiginti nuo visokių marozų, erelių, nes visad gerai jaučiuosi ir sau esu gražus toks koks esu o jei merginai nepatinku čia jau jos bėda :D

P.S. o visgi kiek kainuoja ta programą ir kur ją pirkti jei staiga persigalvočiau?

Programa pigi, gal 5e, pasižiurėk, gal koks draugas patyręs sportininkas, ar šiaip žinantis žinos tai. Programa dar nieko, pati mityba tai brangi, man per diena atseina 7e, savaite vien maistui 50e,menesiui 200e. :)  Stai kur.. :D

Sveiki sportininkai! , rimtai sportuoju jau 4`ą mėnesį, ir iškilo šiokia tokia problema, reikia man mases, atrodau normaliai, bicepcas normalus, čhestas normalus, bet pagal svorį aš tregedija, sveriu 64 kg~, gal kas galėtumete padėti? Taprasme žinau košias visokias valgyt ir panašiai, bet kokias ir kiek kartu į dieną? Keikuriems tai pasirodys durnas klausimas, kam nepatinka tiesiog išjunkit postą ir apseikit be durnu komentarų :))

Jau net negaliu suskaičiuot kiek esu atsakęs į tokius klausimus, bet jei nori pasikartosiu. Tai pirmas dalykas ką turėtum žinot tai savo kcal,anglių,baltymų,riebalų kiekius, bet dabar nerašysiu kaip apsiskaičiuot nors tai yra labai paprasta. Kitas žingsnis būtų pasidomėt baltymų rūšimis ir jų pasisavinimu tas pats su anglimis. Norėčiau pabrėžti tokį dalyką, kad nemaišytum lėto pasisavinimo baltymų nuo greito. Kitas dalykas būtų suskirstyt valgymus, nes dauguma žmonių vienu metu suvalgo iki 70g baltymų nors iš jų pasiims 30-40g.

Žodžiu apie ta mityba gali rašyt labai daug, bet tiek užteks.

Dabar einant prie sporto reikalų tai turėtum mažiau prakaituot prie izolecinių pratimų ir apsikraut baziniais.

Treniruotė turėtų būt keičiama nors kas 2-3sav nes prie ištisai to pačio krūvio raumenys adaptuojasi ir jiems nereik daugiau augt, kad pakeltų intensyvumą.

Išvada: Valgyk.

Jau net negaliu suskaičiuot kiek esu atsakęs į tokius klausimus, bet jei nori pasikartosiu. Tai pirmas dalykas ką turėtum žinot tai savo kcal,anglių,baltymų,riebalų kiekius, bet dabar nerašysiu kaip apsiskaičiuot nors tai yra labai paprasta. Kitas žingsnis būtų pasidomėt baltymų rūšimis ir jų pasisavinimu tas pats su anglimis. Norėčiau pabrėžti tokį dalyką, kad nemaišytum lėto pasisavinimo baltymų nuo greito. Kitas dalykas būtų suskirstyt valgymus, nes dauguma žmonių vienu metu suvalgo iki 70g baltymų nors iš jų pasiims 30-40g.

Žodžiu apie ta mityba gali rašyt labai daug, bet tiek užteks.

Dabar einant prie sporto reikalų tai turėtum mažiau prakaituot prie izolecinių pratimų ir apsikraut baziniais.

Treniruotė turėtų būt keičiama nors kas 2-3sav nes prie ištisai to pačio krūvio raumenys adaptuojasi ir jiems nereik daugiau augt, kad pakeltų intensyvumą.

Išvada: Valgyk.

nu zodziu, pirma kart isgirdau kazka protingo pasakyta, bei sureziumuota - sitoje temoje.

(redaguota)

naktiniu baltymu :D sitas nuzude, zodziu, ka mes tau galim patart - ogi labai maza daly visos tavo keliones i grazu bei dailu kuna, pirma turesi nusipirkt mitybos programa, o jau jos laikantis ir augs tas svoris ir to riebalo bus maziau aisku - jei nekisi i save tu nesuskaiciuotu kaloriju (t.y mazos kalorijos,saldainai,sausainaii,kuriuos uzmirsti iskaiciuoti).

ka tu *Myliu SuperGames.lt* veli avine cia prota :D Sveri *Myliu SuperGames.lt* 50 kg ir pisi pats pievas :D Nakti raumenys auga todel ir  miegant baltymu reikia. Del to tam ir yra kazeinas.Bet tu *Myliu SuperGames.lt* toks atsilupes lopinys tai net nezinai kas tai yra. *Myliu SuperGames.lt* bybelupis cia sneka skerys jibanas kazka. 

Redaguota , nario Jaeawa

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3554 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...