Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3525 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

71 balsai

1. 1. Mechaninė ar Automatinė?

• Mechaninė
    • Automatinė
    • Nesidomiu, nes ateityje nevairuosiu
      0

Recommended Posts

Tikrai automatas, nes jei mechaninę turi- viena ranka laikai vairą, o kita - jau ruošiesi perjungt 1-2 ir t.t.

Jei automatą turi- viena ranka laikai vairą, o kita - glostai panelei kojikes.

i5-6500 3.2GHz | GeForce GTX960 2GB | Kingston 12GB | MSI H110MPRO | Corsair ATX 550W | Crucial MX200 SSD 250GB | SAMSUNG HDD 2000GB | Deepcool XDC-SMARTER Black

Tikrai automatas, nes jei mechaninę turi- viena ranka laikai vairą, o kita - jau ruošiesi perjungt 1-2 ir t.t.

Jei automatą turi- viena ranka laikai vairą, o kita - glostai panelei kojikes.

Turėtum teises žinotum jog ir su mechanine gali tas kojikes paglostyt ;)

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

(redaguota)

Mechaninė beabėjo geriau, automobilis labiau priklauso nuo tavęs, labiau jį gali išnaudot, mažesnės kuro sąnaudos, kaip ir minėjo galima užvilkti, bet asmeniškai sau pasiėmiau automatą, vien dėl to, kad kairė koja po operacijos ir negaliu įminti sankabos, bet labai susigyvenau aš su tuo automatu, tai artimiausiu laiku ir kojai pasveikus tikrai nekeisiu automobilio. Bėda tik kad nespėju kuro pilt. 

Redaguota , nario cCheerSs

buvau linkes tik prie mechaninių bet dabar  kita pirksiu mašina tik su automatu, dar priklauso ko tu tikiesi iš jo aš pvz tik dėl to, kad sport režimai yra ir įdomiau pasidaro važinėti + dėl to, kad mašina darysiuosi virš 200kw tai, kad netrint sankabos, jai gyveni mieste tai tik automatas, su mechanke pigiau neišeis kaip kolega rašė, kad pigiau, jairuošiesi pirkti mašina naujesnių metu tai gal būt bus start/stop sistema su kuria dar pigiau išeina viskas. Be to yra automastas su mechanke maišytas, kur gali važinėti tiek su automatu tiek su mechanke aišku tik sankabos ten nėra. Automatas turi dabar jau daug privalumu tai aš dabar tik už jį.

298f88468d6936deb62de99ff906d281156.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3525 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...