Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3186 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki!

Taigi su jumis sveikinuosi aš, Matas S., jau ilgą laiką negirdėjote jokių žinių, tačiau štai vat ir vėl aš.

Na iš tikro grįžau sukurti kažką unikalaus ir verčiančio iš kailio, tai yra Gonray.lt

Tai bus unikalus projektas, kurio modifikacija kuriama nuo visiško nulio.

Mūsų projekto komandą sudaro trys asmenys:

sancio (Aleksandr)

Regular_Option (Rokas)

Matas S.

Na modifikacijos progresas apie 60 procentų ir mums yra reikalingas kitiems darbas nudribti žemėlapio maketuotojas, t.y. mapperis.

Veiksmas vyksta Red County apygardoje, ką sudomins plačiau papasakosiu skype.

Šis asmuo gaus projekte pareigas bei tam tikrą dalį nuo serverio pelno (iš pradžių kol serveris nestartavęs taipogi manau įdėsiu šiokį tokį indėlį į tai).

Susidomėję rašykite į skypeID: pixarasz

Redaguota , nario Matas S.

.

• ,
(redaguota)

Kaip matau temos pavadinime parašyta jog projektas unikalus. Patekus į temą nematau nieko unikalaus, gal apšvieskit mane kas čia tokio unikalaus?

Na kaip bus susidomėjęs žmogus, viskas bus plačiau papasakota asmeniškai

Galiu tik tiek pridurti, kad modifikacijos yra tokių dalykų kur kituose serveriuose nelabai pamatysi :)

Redaguota , nario Matas S.

.

Na vyručiai atsiminkit savo žodžius, tačiau esu užgarantuotas, kad projektas startuos, kadangi viskas ne nuo jo priklauso :)

O žmogus, kuris susidomės šiuo darbu, jam bus papasakota apie modifikaciją ir garantuoju, jog liks sužavėtas.

Na vistiek nesuprantu aš Jūsų visų SA-MP'erių. Kodėl tik tam žmogui viskas bus papasakota? Tu turi jau temoje viską pasakoti, kad tas žmogus susidomėtų, o ne tada, kai jis kažkodėl susidomės, bandyti jį sužavėt, tai yra nesąmonė. Nei čia slaptas projektas, nei ką, o jūs slepiat tą modifikaciją nuo kažko. Visada temose, turi būti žmogus labiausiai sudomintas, o ne tada, kada jis yra pakviečiamas.

Regular_Option (Rokas)

Viskas aišku kas tai per projektas  :funny:  GL

Rokas projekte,viskas aišku, nestartuos

Tas Regularas kažkoks balvonėlis, sančio pančio nei vieno savo projekto nėra startaves, nu ką žinau, sekmės Matai

Visi jūs heiteriukai, kalbėkit ką norit. Nei vienas manęs normaliai nepažįstat, o anksčiau kas buvo ,net nesigilinu, grįžau į samp po 9menesių kažkur ir patys pamatysit kaip startuosim ir ką padarysim. Visi jūsų komentarai yra nepagrysti ir esat paprasti laido riteriai. 

O dėl mapperio, viskas jam bus išaiškinta, projektas tikrai vertas dėmesio, netgi apie sancio kurie rašinėja ir sako, kad nepatikimas, pasakyčiau tą patį, jūs jo nepažįstat. taip pat ir turiu pasitikėjimą iš Mato, su juo dirbu jau 2-3metai gal ir jis žino apie mane daugiau, nei jūs visus sudėjus. :)

45.png.ac6f6c341e63323c70964a5d17619175.png

Ohhh god Sancio projekte :/  https://www.supergames.lt/topic/222615-sancio-tikrasis-veidas-ir-kas-jis-toks/ Matai,žiurėk kad neliktum ant ledo. Sėkmės jums :)) Ooo dėl Unikalumo tai šis žodis senai nebeveikia sakykit ką norit :D

Ohhh god. Toje temoje nei vieno nėra normalaus įrodymo, nei vieno. Aklai tikėti žmogumi, kuris turi dar hujovesne reputaciją nei aš, tai nežinau ant kiek dumb reikia būti :C Pasiūnčiau Mariuką, tas apsiverkė ir parašė verkimo temą, ir visi aklai tiki to bedarbio istoriją. 

Kažkas ten rašė, kad mano nei vienas projektas nestartavo, tai truputi klysti. 

graphic.png

Visi jūs heiteriukai, kalbėkit ką norit. Nei vienas manęs normaliai nepažįstat, o anksčiau kas buvo ,net nesigilinu, grįžau į samp po 9menesių kažkur ir patys pamatysit kaip startuosim ir ką padarysim. Visi jūsų komentarai yra nepagrysti ir esat paprasti laido riteriai. 

O dėl mapperio, viskas jam bus išaiškinta, projektas tikrai vertas dėmesio, netgi apie sancio kurie rašinėja ir sako, kad nepatikimas, pasakyčiau tą patį, jūs jo nepažįstat. taip pat ir turiu pasitikėjimą iš Mato, su juo dirbu jau 2-3metai gal ir jis žino apie mane daugiau, nei jūs visus sudėjus. :)

9 menesius taves nera sampe ? nebepjauk tu gal gerai ?

✉ Email; [email protected]

Prikolus mėgsti. Dar prieš pora savaičių mačiau tave whitwood projekte už prižą :D

man atrodo kad jūsų tas "unikalumas" bus eilinis šūdservis kuriame bus daug šlamšto, vaikų su privilegijomis arba išvis be žmonių ir tas jūsų "unikalumas" pranyks po mėnesio negali taip būti ? :D

Nereikia spręsti pagal savę ,aiškiai parašyta kad unikalumas slepiamas yra Game mode o ne žaidėju metuose ir net čiuju kad tau kažkur 13-14 ;)

(redaguota)

Prikolus mėgsti. Dar prieš pora savaičių mačiau tave whitwood projekte už prižą :D

9 menesius taves nera sampe ? nebepjauk tu gal gerai ?

Nebekaiskit, nebuvau 9 menėsius, grįžau tiesiai ant rugsėjo. Kur buvau tam lavonyne, ant kurio visi dėję. :)

Vis dar ieškom mapperio, galit ir man rašyti: rokas_kuk

Redaguota , nario RKS.

45.png.ac6f6c341e63323c70964a5d17619175.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3186 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...