Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3204 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Atlieki darbą iki galo? h0h0h0, so really? Ateina čiuvakas žalias, nieko neturintis, nematytas veidas ir gydo galvą su savo reikalavimais, savo banaliais įgūdžiais. 
"Projekto reklamavimas, išreklamuotas projektas bus 100%. Didelis žaidėjų susidomėjimas."

Čia dabar bleha? Kaip tu kėtini reklamuot tuos projektus, didelis susidomėjimas, man vien tavo prisistatymas juoką kėlė, jau matau kaip projektą padarytum rimtą, juolab iš us.lt galūnės. Are u mad bruh už šitą kritiką? Biški patarčiau dar patirties pasisemt, suaugt normaliai ir tada kažką daryt. O čia iš tų pagalbininkų tas pats kas nieko. Pasikėlusios primeta nors sėdi pvz kokiam ts ir tipo tvarką prižiūri kai vyresni užstumia.

GL & HF

#peace

Redaguota , nario @uncleDrew`

Spausk ČIA ir gauk CS:GO free skinų

Atlieki darbą iki galo? h0h0h0, so really? Ateina čiuvakas žalias, nieko neturintis, nematytas veidas ir gydo galvą su savo reikalavimais, savo banaliais įgūdžiais. 

"Projekto reklamavimas, išreklamuotas projektas bus 100%. Didelis žaidėjų susidomėjimas."

Čia dabar bleha? Kaip tu kėtini reklamuot tuos projektus, didelis susidomėjimas, man vien tavo prisistatymas juoką kėlė, jau matau kaip projektą padarytum rimtą, juolab iš us.lt galūnės. Are u mad bruh už šitą kritiką? Biški patarčiau dar patirties pasisemt, suaugt normaliai ir tada kažką daryt. O čia iš tų pagalbininkų tas pats kas nieko. Pasikėlusios primeta nors sėdi pvz kokiam ts ir tipo tvarką prižiūri kai vyresni užstumia.

GL & HF

#peace

Neturiu patirties? Turbūt ne tau apie mane žinoti. ;) Turiu patirties oj turiu. Niekas iš pagalbininkų? Jie suteikia pagalbą, kai vienas žmogus mappina kitas webina ir kitas skriptina. Kas suteiks pagalba? Nereikalingi? Tai man įdomu, kam kiti duoda, nes nori, kad žaidėjas atsakytu už visus kitus dalykus. O pats pagrindinis administratorius atsakytu už skriptinimą, kitas už webinimą, o kitas už mappinimą. Ir dar pagalbininkas. Be jo niekas nebūtų, kadangi visi žmonės atlieka savo. 

(redaguota)

Neturiu patirties? Turbūt ne tau apie mane žinoti. ;) Turiu patirties oj turiu. Niekas iš pagalbininkų? Jie suteikia pagalbą, kai vienas žmogus mappina kitas webina ir kitas skriptina. Kas suteiks pagalba? Nereikalingi? Tai man įdomu, kam kiti duoda, nes nori, kad žaidėjas atsakytu už visus kitus dalykus. O pats pagrindinis administratorius atsakytu už skriptinimą, kitas už webinimą, o kitas už mappinimą. Ir dar pagalbininkas. Be jo niekas nebūtų, kadangi visi žmonės atlieka savo. 

Kokia tau kalba išaiškint, angliškai, lietuviškai, rusiškai ( nelabai šitą moku ), ar mixą šaut? Aš tau pasakoju, kad plačiausiam jaunimo žaidimų puslapy ( SuperGames.lt ) esi žalias, niekas nežino, kažkas paima, pasitiki, o tu pisi kokį scamą. Ir dabar žė įsivaizduok. Sakai turi patirties. ;DD 14 metų, sėdėsi su patirtim, kai dar neseniai iš mamos pilvo išlindai? Ne tau ginčytis. Nebent nori, kad dar kokią dilemą tau pradėčiau pasakot. Geriau eitum į lauką palakstyt, pažaist su draugais gaudynių ar slėpynių, grįžtum prasičiūhinęs nuo kompo ir kitaip mąstytum  :) 

p.s: lietuvių k. pasimokyk ^^

Redaguota , nario UCHIHA

Spausk ČIA ir gauk CS:GO free skinų

Am... Jums dar samp'as nepabodo?

Į.T. Galima sakyt sugebi tiek pat kaip ir kiti... Arba antras variantas prirašai daug visko ir panašiai, bet paskui nieko realiai projekte ir neveiki ir t.t

Pats sėdi projekte, ir dar sako Jums samp'as neatsibodo?  :funny:  :funny:  :funny:  :mucha:

http://GeaLMC.lt/ - Minecraft projektas!

Hmmmm leet's think :D Tai kam žinot apie tave? just askin' "Jie suteikia pagalbą, kai vienas žmogus mappina kitas webina ir kitas skriptina. Kas suteiks pagalba?", o tai kam čia kažkokia pagalba, kuria galima rasti google arba dar geriau pasiklausti supergames forume? "O pats pagrindinis administratorius atsakytu už skriptinimą, kitas už webinimą, o kitas už mappinimą." ištiesų aš supratau, kad čia 3 pagrindiniai administratoriai, nes šie dalykai yra patys pagrindiniai, o ne vienas..

parasas.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3204 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...