Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3570 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Pirk jeigu tau reikia. Bet pvz man, tai pinigai į šiukšlių dėžę. Geriau jau nemokamai atsisiust ir turėt, na ir kas, kad online nepažaisi.. bent pajusi kas tai per gta 5

vis dar naudoji 3dm? wow.. kas norejo tas jau senai isirase ir perejes yra

Taip naudoju 3DM na ir kas čia tokio? Ką geresnio gali pasiūlyt?

aš jūsų čia nekviečiau, tema isijunks tie, kurie neturi gta 5 ir nori turėt. Na ,o jeigu jums kažkas negerai, kabinėjatės, apsisukit ir čiuoškit

Pz , bent jau įkelk GTA V to realoauded , kur būtų su seederiais . O ne , kad siųstu 2 sav .. 

ka žn kas tie tavo seederiai  :shok:  kokius pats naudojau, tokius ir įkeliau

Redaguota , nario Cotys Gaming

(redaguota)

Pirkti yra geriau vien dėl to, kad vieną kartą susimokėjus jau turėsim žaidimą su visam, aišku kainuoja jis nemažai, bet yra pilna puslaipių, kur vyksta sale'ai ir galima įsigyti Steam platformai GTA V už 20-30 eurų, ne vien dėl Online, bet dėl artėjančių naujų DLC, atnaujinimų, Online yra prieinama viskas, ko per Single player be mod'ų net nepamatysi, dabar va esu pražaidęs palei 103 valandas GTA V ant Steam'o, bet story mode buvau įsijungęs gal tik porai misijų, Online vis netrūksta veiksmo, žaidimas nepabosta susiradus tinkamą crew, su tinkamais žaidėjais.. Tai tiesiog tokie va to pliusai, just sayin.

Redaguota , nario cCheerSs
  • Parašė po 4 savaičių...

Pirkti yra geriau vien dėl to, kad vieną kartą susimokėjus jau turėsim žaidimą su visam, aišku kainuoja jis nemažai, bet yra pilna puslaipių, kur vyksta sale'ai ir galima įsigyti Steam platformai GTA V už 20-30 eurų, ne vien dėl Online, bet dėl artėjančių naujų DLC, atnaujinimų, Online yra prieinama viskas, ko per Single player be mod'ų net nepamatysi, dabar va esu pražaidęs palei 103 valandas GTA V ant Steam'o, bet story mode buvau įsijungęs gal tik porai misijų, Online vis netrūksta veiksmo, žaidimas nepabosta susiradus tinkamą crew, su tinkamais žaidėjais.. Tai tiesiog tokie va to pliusai, just sayin.

Nei as norejau to online nei ka, o siaip ar taip tik ne su mano netu.

pabandysiu įsirašyt,gal pc pavilks,ačiū

Kaip sekesi?:D

• Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3570 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...