Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Jus man paaaiškinkit, kas gimdo tokius invalidus kaip šitie, kaip galima šitaip elgtis su šuniukais.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3584 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

*Myliu SuperGames.lt* net nežiūrėjau to video, porą sekundžių pažiūrėjau, pamačiau, kad šuva bėga link to dubens ar ko ten ir vsio jasna kad baigsis blogai.. Va nesenai per rusų televiziją rodė laidą, kur kažkokio kaimo gyventojas šunis pjaudavo ant mėsos, juolabiau dar tuos šunis imdavo iš prieglaudos ir kitų šeimų, kurios kur nors išvyksta, kad šis padabotų ir pašertų juos, žmonės toje studijoje jį pamatę tiesiog šoko nuo savo kėdžių ir buvo pasiruošę plikom rankom galvą nuo pečių nusukt dalbajobui. Asmeniškai tikrai nepagailėčiau tokių urodų, išliečiau ant jų viską ką tik galėčiau. *Myliu SuperGames.lt* kaip dar tokie video papuola į FB? Pilna Facebook'as video kaip musulmonai pjausto kitų žmonių galvas, kaip kiti urodai kankina gyvūnus ir *Myliu SuperGames.lt* maždaug *Myliu SuperGames.lt*. 

Va būtent. Išnaikinus tokius žmones kaip šie pasaulis ne tik taptu geresnė vieta, bet ir gyventumėme taikoje ir ramybėje. Tokie žmonės neturi sąžinės ar jausmų. Tokie žmonės valdo mūsų pasauli. Jiems nerūpi, kad žmonės miršta, badauja, net neturi vandens, nes kaip ir minėjau jų tai neliečia ir jie nejaučia nieko.

Vieni labai blogi žmonės, kiti mažiau. Kai pamatai labai blogą žmogų, ir blogą , tai tau *Myliu SuperGames.lt* ant blogo, nes pamatei labai blogą. Ir jeigu "nužudytum" labai blogą žmogų, po kiek laiko jau tau blogas žmogus taptų labai blogu.

goldas..png

Nežinau, esu matęs daug video - kaip žmogų pjauna ir panašiai. Bet gyvūnai o juolabiau šunys -> mano širdį labiausiai liečia.

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

Nematau aš skirtumo. Jeigu per žinias dalinasi kažkuo baisiu ir apie tai informuoja, kuo skiriasi čia? Negi jis tą video sukūrė, negi jos sako „žėkit, prikolas“. 

Tu pagauni tą kampą, kad jis pamatė tą video, ir pradėjo visaip vadinti tuos dundukus kurie yra vaizdo įrašę, ir atbėga čia dalintis, ir dar vadina juos, uruodais, pvž man šitas video anąkart sugadino visą vakarą. 

(redaguota)

Vieni labai blogi žmonės, kiti mažiau. Kai pamatai labai blogą žmogų, ir blogą , tai tau *Myliu SuperGames.lt* ant blogo, nes pamatei labai blogą. Ir jeigu "nužudytum" labai blogą žmogų, po kiek laiko jau tau blogas žmogus taptų labai blogu.

Plaukė žąsinas su karvėm per nemuna, pradėjo skristi ir dešine

btw negražu dalintis tokiais video. Tikrai manau kažkam sugadino nuotaiką, kol nepamatė kažkokio trolio

Redaguota , nario BlackEyes

Nori pasakyt, kad policininkas nušaudamas kokį nors skerdiką su kirviu vidury miesto, tampa tokiu pačiu? Taip, pagal tavo logiką.

Ne, pagal mano logiką ne taip. Būtinoji gintis nėra tai apie ką jūs šnekat ir jeigu tavo vienintelis sprendimas tokiems dalykams yra genocidas, tai tavo žmogiškosios vertybės tikriausiai sutryptos ir pakastos po žemėm.

Baobabas.o - sužinok apie gamtą daugiau negu mokykloje! 
https://www.facebook.com/Baobabaso-1817412798477651/

Dar vieno logika. Tai jeigu per žinias pasakoja apie kokią nors tragedija, tai kas jie per žmonės, ane?

Jeigu taip teisiškai tai, psichologinio turinio, kuris gali traumuoti žmogu ar kitaip paveikti jį, ar jo elgseną, negalima dalintis, todėl facebook ir rašo "Graphic continent" ar kažkaip panašiai, na žodžiu bet įspėja

Ne, pagal mano logiką ne taip. Būtinoji gintis nėra tai apie ką jūs šnekat ir jeigu tavo vienintelis sprendimas tokiems dalykams yra genocidas, tai tavo žmogiškosios vertybės tikriausiai sutryptos ir pakastos po žemėm.

Ne tau žinot, kokios pas mane vertybės, bet sakau, kad kaikurie žmonės daugiau nieko ir nenusipelno kaip tik jų tipo genocido.

O jūs suprantat, kad  a la "žudydami, sprogdindami ir kankindami" tuos žmones, kurie kelia, kuria tokius video (pats asmeniškai nenoriu net atsidaryt nuorodos) niekuo nuo jų nesiskiriat?

Iš dalies gal ir taip, bet jau realiai man tokioje situacijoje būtu gyliai nusispjaut ką apie tai pasakytu kiti ir kuo mane palaikytu, bet jau tokių šiukšlių netoleruočiau, jeigu neduok Dieve su tavo šunyčiu kas taip pasielgtu, negi nepadarytum to pačio, vien tam, kad paskui žmonės nesakytu, kad va pažiūrėkit jis pasielgė tai pat kaip tas musoras ir jis nė ką geresnis už jį... Šiaip tu teisus, bet ne tokioje situacijoje.

Iš tikro net ne juokinga, bet graudu kaip visi "kovojat" komentaruose apie smurtą bei gyvūnų kankinimą, tačiau sukūrus temą apie tai, gaunu tik neigiamą reputaciją bei milijoną negatyvių atsiliepimų. https://www.supergames.lt/topic/275170-pasira%C5%A1ykite-peticij%C4%85-u%C5%BE-kaili%C5%B3-ferm%C5%B3-u%C5%BEdarym%C4%85/ , kur jūs dabar didieji komentatoriai? Jūs tikrai nieko nepadarysite patys tiems žmonėms, tačiau bent prisidėkite prie gero tikslo. :) :) :)

Baobabas.o - sužinok apie gamtą daugiau negu mokykloje! 
https://www.facebook.com/Baobabaso-1817412798477651/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3584 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...