Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3605 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki

Taigi, ilgai asmeniškai svarščiau ar verta? Na žinoma, kad tai mano hobis, ir ten daryk tai kas tau patinka, bet tokiu atvėju reikia atsižvelgti ir į kitų žmonių nuomonęs. Ta prasme, ar verta kažką daryti, jog galėtum sulaukti likų, followerių ar išvis jeigu pasiseks parduoti kažką.

Esu dabar tokio tipo kaip ir "Party hero", kažką tokio galima sukurti, bet galvoju rimtai kurti, skirti tam daugiau laiko, nes pvž vienas pažystamas irgi pradėjo šeipsau, iš pradžių jo kūriniai atrodė graudūs (kaip ir meno keli:D), bet po kurio laiko jo dainos atsidūrė radijos Top'e, ir šiuo metu dirba prodiuseriu, kokios jūsų nuomonės?

(asmeniškai labiau patinka bass, ir kažką daryčiau panašaus į šitą, ir šiaip chill'ai, deep'ai)

Ačiū už jūsų nuomonę :)

Jeigu tau patinka - daryk. Atsimink reikės daug laiko ir pastangu, fanu nebus iškarto daug tačiau po biškuti jeigu judėsi ir mokėsi sudominti žmones su savo muzika, tikrai turėsi sekieju. 

Tarkim ,, TOBU " lenkas ar latvis pamiršau, kuria muzika nes tai jo hobis turi daug siekeju ir viskas. O jeigu žadi iš to bandyt užšidirbt, turi tikrai daug daug dirbt.

Tai tu vat, tu to draugo ir paklaust, ar buvo verta imtis šios veiklos. 

Pažystamas, ne draugas

Tau neverta, nes jau klausdamas šito klausimo vaizduoji save kaip biznierių. Verta kurt muziką dėl tų pinigų ar ne? Daug gausiu ar ne? Va taip maždaug. Jeigų būtum norėjęs, čia iš vis nebūtum rašęs.

Aš rašiau "ar išvis jeigu pasiseks parduoti kažką."  vieną kitą dainą po ilgo ir sunkaus darbo. Ir nereikia čia maivytis, kiekvienas kai kažką daro, tam aukoja laiko, nori iš to paspelnyti

Pažystamas, ne draugas

Aš rašiau "ar išvis jeigu pasiseks parduoti kažką."  vieną kitą dainą po ilgo ir sunkaus darbo. Ir nereikia čia maivytis, kiekvienas kai kažką daro, tam aukoja laiko, nori iš to paspelnyti

Tu net nebandei sukurt kažko ir iškart eini prie klausimo ar apsimoka ar ne. Su tokiu nusistatymu tu niekur nenueisi. Jeigų pinigai tik galvoj, tai net neverta kažko ir bandyt.

SHFitnE.jpg

Tu net nebandei sukurt kažko ir iškart eini prie klausimo ar apsimoka ar ne. Su tokiu nusistatymu tu niekur nenueisi. Jeigų pinigai tik galvoj, tai net neverta kažko ir bandyt.

Tu turbūt net neskaitiai.

Esu dabar tokio tipo kaip ir "Party hero", kažką tokio galima sukurti, bet galvoju rimtai kurti, skirti tam daugiau laiko

Profesionalus patarimas - pabandyk.

Nu va, kita kalba jau, bandysim, ka darysi...

Patarčiau tau imtis platesnės veiklos, kurk dainų remixus, kaip : Alan Walker, Liveliness, ar radistai kažkas panašaus. Tokias dainas su geru ritmu, po biški po biški atsistosi ant kojų, ir užkariausi daugelio fanų širdis.

Na matai, pirma kuri mix, tada mashup, remix, rework ir pnš, tada kuri savo muzika :D

Tau neverta, nes jau klausdamas šito klausimo vaizduoji save kaip biznierių. Verta kurt muziką dėl tų pinigų ar ne? Daug gausiu ar ne? Va taip maždaug. Jeigų būtum norėjęs, čia iš vis nebūtum rašęs.

Gyvenu UK tai uz gramatines klaidas iskarto sorry, bet pats 100% sutinku su situo zmogum,  cia tas pats kaip tau pvz db kiti pasakytu , : "nekurk " " neverta " , "nejuokauk" , "ar tu durnas" etc... ir tu nekurtum?  cia zinok kaip Virsenas sake tu taip klausi kad tau tik del pinigu, ( no offense tho ) , cia viskas nuo taves prilkauso gali bandyt gali ne.. Pats kuriu irgi ,nuo 12 metu man buvo visas sitas DJ's/ Producer's stuff idomu , Pradejau kurt niekam nei zodziu nesakiau etc, net neklausiau ar verta ar ne, gali pasiklausyt mano : 

truko man kazkur apie 55 valandas , gavau promotion is daug ytubes channels net is vieno kurio 73k subs :) ka galiu pasakyt niekad neklausiau nei vieno zmogaus ar verta ar ne,  dabar pradesiu i college eit darysiu music production course, taip pat sumokejau apie £1000 svaru i DJ' aparatura. etc.. ir nei vieno zmogaus neklausiau ar verta ar ne, jeigu nepavyks ka tada.. niekad tokiu klausimu neturejau.  O kad tu cia klausi  tai pyk nepyk bet atrodo tu nesi motivated enough ar pan.. arba tu neapsisprendi ar tu tikrai nori.. Cia tau truks daug laiko..  tu gal bent koki puse metu sedesi ir nieko praktiskai nesukursi , gal net metus , priklausys nuo kiek laiko tu idesi tam jeigu 1h per diena tai per 3 metus tu nieko neismoksi..Ka galiu pasakyt.. jeigu tikrai nori arba nezinai ar ne gali pabandyt . 

Gyvenu UK tai uz gramatines klaidas iskarto sorry, bet pats 100% sutinku su situo zmogum,  cia tas pats kaip tau pvz db kiti pasakytu , : "nekurk " " neverta " , "nejuokauk" , "ar tu durnas" etc... ir tu nekurtum?  cia zinok kaip Virsenas sake tu taip klausi kad tau tik del pinigu, ( no offense tho ) , cia viskas nuo taves prilkauso gali bandyt gali ne.. Pats kuriu irgi ,nuo 12 metu man buvo visas sitas DJ's/ Producer's stuff idomu , Pradejau kurt niekam nei zodziu nesakiau etc, net neklausiau ar verta ar ne, gali pasiklausyt mano : 

truko man kazkur apie 55 valandas , gavau promotion is daug ytubes channels net is vieno kurio 73k subs :) ka galiu pasakyt niekad neklausiau nei vieno zmogaus ar verta ar ne,  dabar pradesiu i college eit darysiu music production course, taip pat sumokejau apie £1000 svaru i DJ' aparatura. etc.. ir nei vieno zmogaus neklausiau ar verta ar ne, jeigu nepavyks ka tada.. niekad tokiu klausimu neturejau.  O kad tu cia klausi  tai pyk nepyk bet atrodo tu nesi motivated enough ar pan.. arba tu neapsisprendi ar tu tikrai nori.. Cia tau truks daug laiko..  tu gal bent koki puse metu sedesi ir nieko praktiskai nesukursi , gal net metus , priklausys nuo kiek laiko tu idesi tam jeigu 1h per diena tai per 3 metus tu nieko neismoksi..Ka galiu pasakyt.. jeigu tikrai nori arba nezinai ar ne gali pabandyt . 

Ačiū. Įvepepiantis tekstas. Tik beliko sulaukti macbook iš taisyklos. Na motyvacijos man yra, bet ne tiek daug, kiek sportui. Na bet pabadęs tik sužinosi.

P.S: gražus darbas :) Maybe turi SC?

Ačiū. Įvepepiantis tekstas. Tik beliko sulaukti macbook iš taisyklos. Na motyvacijos man yra, bet ne tiek daug, kiek sportui. Na bet pabadęs tik sužinosi.

P.S: gražus darbas :) Maybe turi SC?

kas tas SC? snapchat?   o del macbook tai jeigu project files bus dydeli pas tave arba jeigu naudosi plugins kaip FabFilter tai turesi biski bedu del CPU.. nebent pas tave high end macbook kuris apie 3-4k Svarais kainuoja..

(redaguota)

kas tas SC? snapchat?   o del macbook tai jeigu project files bus dydeli pas tave arba jeigu naudosi plugins kaip FabFilter tai turesi biski bedu del CPU.. nebent pas tave high end macbook kuris apie 3-4k Svarais kainuoja..

2,8K€ mokėta. Apple MacBook Pro 15,4" Retina 2,8 GHz i7 16 GB 512 GB SSD IIP BTO

Turėjau omeny soundclound'ą (sorry:D)

Redaguota , nario BlackEyes

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3605 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...