Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nu tai valio!

Bet žiūrėk. Tai turi ir pliusių. Išgęrūsį žmogų gali labiau pažinti, ką jis galvoja, jo elgsena. Taip žmonės labiau atsiveria, ir gali jį priskirti prie draugų ar pašalinti jį iš savo gyvenimo. Kita, kartą per viena menesį čia blogai? Atsigerti alaus? 

Čia labai sudėtinga diskusija, vieni mato tai kaip blogą dalyką, kiti kaip Dievo palaimą. Tuom ir baigęs, ka daro tegul daro, peikti negali, pamokslai nepadeda šioja situacijoje.

Aš niekada nesmerkiu narkomanu/alkoholiku/rukančiujų. Tačiau matai, ta požiūry žmonęs nesistengia pakeisti. 

Aš niekada nesmerkiu narkomanu/alkoholiku/rukančiujų. Tačiau matai, ta požiūry žmonęs nesistengia pakeisti. 

Kam jiems keisti jeigu jiems gerai? 

Pvž, karštom dienom alū restorane visad atsigerdavau po 0,5 / 1L, nes alaus geriausiai atgaivina nei limonadai :)

O tie kurie kiekviena dieną, ryte atsikelia skaudančiom galvom, iškart bėga į pardą "pataisyti pagirias", apie tuos net nekalbu

Kam jiems keisti jeigu jiems gerai? 

Pvž, karštom dienom alū restorane visad atsigerdavau po 0,5 / 1L, nes alaus geriausiai atgaivina nei limonadai :)

O tie kurie kiekviena dieną, ryte atsikelia skaudančiom galvom, iškart bėga į pardą "pataisyti pagirias", apie tuos net nekalbu

Alaus gerimo irgi nepalaikau, nusiperki kokį šalta vandenuką, limonaduką ir atgaivina tave.

Alaus gerimo irgi nepalaikau, nusiperki kokį šalta vandenuką, limonaduką ir atgaivina tave.

Dėje drauge, ne. Šią vasarą pradirbau/atostagavau karštoje šalyje "AL", limonadas iš šaldytuvo nepadėdavo, išgeri po 3min vėl gerk ir gerk. Pasiėmiau šalto alaus stiklinę, padėjo, mažiau karštą buvo. Bet nemanau ar verta tau čia aiškinti, vistiek savo nuomone turėsi kaip ir kiekvienas. Arba kasnors šaus bandau tave priverst atsigerti alaus  :mucha:  Na žodžiu, vienam gerai, kitam ne. 

(redaguota)

Negerk šito šūdo. :D Aš nesuprantu koks tikslas yra vartototi alkoholi. Yeah, jus girdėjote daug pasisakymu dėl alkoholio todėl šiuo atvėju nieko jums naujo nepasakysiu bet laikas susiprotėti, sėdit paaugliai kuriems nėra mažai metų, susimąstykit. 

Esu matęs ne viena situacija kaip žmones linksminasi pildami alkoholi ir nematau tame esmės. Linksmintis gali su draugais, bendraujant su kokia panelę, ar ją nusivendant į filmą. Daug tu variantu ir esmė ta jog jus pilat ta alkoholi į savo skrandi ir degraduojat, gerkit limonadą, saldinta vandeni ką nors bet tik ne šita šūdą kuris kenkia daugiau negu čipsu pakelis ar dar koks dalykas per dieną, ir galu gale sukelia priklausomybe. Laikas subręsti, ir suprasti jog alkoholio vartojimas yra nieko vertas.

O tie kurie sakot gyvenam viena kartą kodėl gi ne, tai jeigu jus gyvenat viena karta kam išvis gyvent? pasiskandinkit.

Tu dabar išvartei taip,kad aš kiekviena diena smeigiu į baką kombodžos. Aš asmeniškai išgeriu tikrai retai ir tikrai ne kas dieną. Per mėnesi karta ir tai kažin. Užtai esu sakęs,kad buvo visko. Ir apskritai nekalbame kas kiek geria,tema buvo užvesta kaip kovoti su alkoholio padaryta žalą. Vieni moka linksmintis be alkoholio,kiti jo reikia. Kaip ir sakiai,kiekviena diena gerti ir visiška nesąmonė pritariu tau visu 100%. Bet kaip nori taip sakyk 100-imta gramu blogoms bakterijoms užmušt tai tikrai reikia,aišku su saiku ;)

Redaguota , nario Cengez

Kiekvienas praktiškai su skirtinga nuomone yra ir kiekvienam viskas skirtingai. Man labiausiai patiko kai Pain'as sakė,kad reikia fizinio darbo, taip šitas yra gerai,tačiau iš patirties sakau yra ir tokiu atvėju,kada bijai pasijudinti ar keltis iš lovos,nes atrodo viska tulži išvarysi lauk.. Ką nors bandai valgyti,gerti iškarto viska stūma atgal. Lieka tik ramiai gulėti ir laukti kol praeis tas periodas. :D

Dar kažkas minėjo,kad reikia gerti be užsigėrimo. Iš dalies yra pliusas,nes vis tiek,neapkrauni skrandžio papildomu turiniu,tačiau vėl iš patirties sakau,užeina labai stiprus galvos skausmas,tačiau pykinimo ar pašaliniu veiksniu nėra.. Kaip ir bebūtu visu organizmai yra skirtingi ir į kiekviena dalyką reaguoja vis kitaip.

Čia jau irgi nuo žmogaus priklauso, beabėjo būna tokių pagirių, kad net pajudėti baisu, bet bent jau kaip man, tai niekada nepykina ir niekada nuo alkoholio nevemiu, tai fizinis krūvis ant pagirių geriausias draugas :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...