Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3598 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, tiesiog kilo keletas minčių gal-galimam-bet-dar-nežinau straipsniukui, norėjau padiskutuoti vakarėlių tema, jaunimo rate. Būtų malonu, kad čia esantys parašytumėt tam tikrus pliusus ir minusus vakarėlių, naktinių klubų, draugų gimtadienių sodybose ir t.t. Visiškai jūsų asmeninė nuomonė - gal manote, kad vakarėliai yra šlamštas? O gal atvirkščiai?

EDIT: Nenorėtųsi matyti prie privalumų "pripist", nes tikrai tokį komentarą turėtų būti gėda rašyti, pliusas gali būti - susipažinti su naujais žmonėmis ir panašūs.

Redaguota , nario - interFect

Baobabas.o - sužinok apie gamtą daugiau negu mokykloje! 
https://www.facebook.com/Baobabaso-1817412798477651/

vakarėliai yra šlamštas

Matosi "bahuras" nebuves vakarelyje, o jei ir buves tai tas sedintis ir ziurintis kai kiti laka ir tusinasi, o pats sedi, bet giriasi, kad ten buvo baliui buvo ten jack daniels visokio kito sh.

Na, o siaip kaip ir pats minejai pliusas susipazysti su naujais zmonemis, net dar labiau pamatai koks zmogus istrukruju nors bendravot ilga laiko tarpa. Smagu tikrai yra pasitusint :D

NYCGifathon12.gif

nespausk

Pats neesu vakarėlių meistras, dėl to ir klausiu jūsų kaip "labiau patyrusių" (:D), kadangi man yra nesuprantama priežastis dėl ko taip masiškai svarbu naudot alkoholį. Aš asmeniškai jo nevartoju ir nematau priežasties tai daryti.

Baobabas.o - sužinok apie gamtą daugiau negu mokykloje! 
https://www.facebook.com/Baobabaso-1817412798477651/

Matosi "bahuras" nebuves vakarelyje, o jei ir buves tai tas sedintis ir ziurintis kai kiti laka ir tusinasi, o pats sedi, bet giriasi, kad ten buvo baliui buvo ten jack daniels visokio kito sh.

Na, o siaip kaip ir pats minejai pliusas susipazysti su naujais zmonemis, net dar labiau pamatai koks zmogus istrukruju nors bendravot ilga laiko tarpa. Smagu tikrai yra pasitusint :D

Jei ir kviestu kažkas, tai atsisakyčiau, nematau tolko eiti žiūrėti kaip kiti geria ar dar kokį š mala, ypač kai nemėgsti alkoholio, nes kitaip vakarėliai be esmės žmonėm.

• Parašė po 2 savaičių...

Jei ir kviestu kažkas, tai atsisakyčiau, nematau tolko eiti žiūrėti kaip kiti geria ar dar kokį š mala, ypač kai nemėgsti alkoholio, nes kitaip vakarėliai be esmės žmonėm.

Nu ka zn, gaila man taves tada jei nemegsti kompanijos, chebros. O zinok ir tusuose pilna negerianciu, tik kad matai pats nemegsti judeti matau, tai ir nezinai.

NYCGifathon12.gif

nespausk

Kaip jau ir sakė, pirma vakarėlio sodyboje taisyklė - tai turi būti ne tavo sodyba  :lol:. Jau pasimokiau kai savojoj dariau ir dužo langai, krito durys, avemtos lovos liko, vonia skendo.. 

Šiaip aš vakarėlius tikrai mėgstu, dabar jau atsilaksčiau, tai vietoj kokio klubo ar "tūso" pasirenku ramų vakarą su keliais draugais, geru filmu, šeimynine pica ir pora buteliukų alaus, bet ankščiau uždalyvaudavau mažiausiai 3 dienom. Pliusai tai kad aplamai pasikelia nuotaika artimiausiam laikui, galbūt susipažįsti su naujais žmonėmis, jeigu naujų ten nėra - tiesiog palaikai puikius ryšius su esamais draugais, prisišoki, prisidainuoji, paskui turi ką prisiminti, ką papasakoti.

Minusai mano manymu tokie, kad yra žmonių kurie nemoka gerti, nemoka linksmintis, užsiverčia kokios degtinės butelį ir laka kol apsivemia, paskui eina nuotykių ant girtos galvos ieškot, bet viskas jeigu su protu ir nuoširdžiai su gera nuotaika tai viskas super.

(redaguota)

Asmeniškai mano toks darbo būdas. Kiekvieną penktadienį, šeštadienį dirbu klube, as DJ. 

Žiūrint kokie tie vakarėliai, pvž kur dirbu, tai iki 3h nakties viskas gerai, linksma, vėliau nesamonės prasideda, daug kas nemėgsta pabėgelių o jie, labai įkyrus, pvž: yra kompanija žmonių, ir jie ateina, ir laaabai žiūri į panas, panos pasiskundžia savo vaikinams, kyla muštynės ir t.t. Asmeniškai jie irgi nervina, prašo paleisti dainas kad... net gėda vienam klausyti... 

O šiaip, after party įdomu, nes būna ramiau ir linksmiau, įvairus žaidimukai, gražūs šokiai, tą patį galiu pasakyti ir apie pre-praty, ramu, bet per patį party, užknisa atvirai pasakius, būna žmonių kurie prisišniūrine, lenda kur nereikia, daro ko nereikia.

Esu tas ramusis, ir mėgstu ramesnius žmonęs, kurie nedaro nesamonių (kentėjau per draugus)

O kalbant apie draugų sodyba, kur visi pažystami, panų daug, tai jo įdomu (o kas nemėgsta gerti, tai negerkit, galit linksmintis be alchoholio, jeigu įšdrystumėt išvis ateit)

Tai tik tiek :)

Redaguota , nario RoeX

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3598 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...