Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O kas sakė, kad dėl pinigų kuriamas bus projektas?

Visi taip sakė, tas pats sargas tais laikais sakė, jog kuria dėl klientų, kuria žmonėms, kol nepradėjo plisti pelnas ir pradėjo daryti nesamones, pirkti turtą iš vaikų pinigų ir panašiai. visi verslininkai kaip ir ta pati Maxima sako jog dirba žmonėms, nors taip nėra. Siauro mąstymo ponulis esate ;)

Vaikai gyvena rožinėmis drambliuko svajonėmis, jog pinigai krenta iš dangaus, nors taip nėra. Net neįsivaizduoja, kaip sunku uždirbti tą patį minimumą, o apie pinigų dalinimą kažkam, kitaip "donaetinimą" nešneku visai. Atsipeikės, kai reikės gyventi ant savo subinės ;)

apie kekviena esi neigiamos nuomones jautiesi lyg visi aplink nevykeliai ir nesugeba nieko sukurt ar padaryt gerai kad sulauktu pasisekimo gal tiesiog jie zino ka daro ir sugeba tai atlikti gal zmogui pasiseks ir sukurs gera projekta o jei ne tai tebus prarades siek tiek pinigu investuotu ir laiko bet tuo paciu igaus patirties ir ateiciai jei darys kazkoki projekta nebutinai sa:mp tures daugiau patirties

(redaguota)

apie kekviena esi neigiamos nuomones jautiesi lyg visi aplink nevykeliai ir nesugeba nieko sukurt ar padaryt gerai kad sulauktu pasisekimo gal tiesiog jie zino ka daro ir sugeba tai atlikti gal zmogui pasiseks ir sukurs gera projekta o jei ne tai tebus prarades siek tiek pinigu investuotu ir laiko bet tuo paciu igaus patirties ir ateiciai jei darys kazkoki projekta nebutinai sa:mp tures daugiau patirties

Kai per savo ilgą sampo patirtį esu matęs šitiek serverių, tai manęs niekas nebestebina, turėjo pacanai geriausią Lietuvos mapperį (Vardo tiksliai neprisiminsiu), Lietuvoje vienas geriausių scripterių, ir kas iš to? 50 žaidėjų žiemą/vasarą normalų? Kai jie geriausi? Huh... kaip tas sa-mp dar nemiršta.. turėjo senai nudvėst, kaip ir cs 1,6..

Koks tavo reikalas? Turiu aš tu pinigų.

Gimtadieniai, tėveliai ir panašiai, aš tai tau siūlau pataupyti pinigėlius mokslams aukštojoje mokykloje, nes jų tikrai prireiks. Iš patirties šneku ;)

Redaguota , nario Mantucha

Kai per savo ilgą sampo patirtį esu matęs šitiek serverių, tai manęs niekas nebestebina, turėjo pacanai geriausią Lietuvos mapperį (Vardo tiksliai neprisiminsiu), Lietuvoje vienas geriausių scripterių, ir kas iš to? 50 žaidėjų žiemą/vasarą normalų? Kai jie geriausi? Huh... kaip tas sa-mp dar nemiršta.. turėjo seniai nudvėst, kaip ir cs 1,6..

Gimtadieniai, tėveliai ir panašiai, aš tai tau siūlau patupyti pinigėlius mokslams aukštojoje mokykloje, nes jų tikrai prireiks. Iš patirties šneku ;)

Neteršk temos, atsibodai.

• Neigiamai 1

trink mapą ir statyk savo, sampo revoliucija būtų, kad ir užtruktum keletą metų, vistiek varkė daug didesnė negu kurt tokius paprastus serverius

savo mapa darant nepazaistum kristu smarkiai fps ir lagintu todel neapsimoka daryt paziurek kituose servuose jau didesnis mappas padarytas su daugiau objectu kremta fps skundzias lagais kiti kas butu nuo visiskai naujo miesto padaryto ? 

Kai per savo ilgą sampo patirtį esu matęs šitiek serverių, tai manęs niekas nebestebina, turėjo pacanai geriausią Lietuvos mapperį (Vardo tiksliai neprisiminsiu), Lietuvoje vienas geriausių scripterių, ir kas iš to? 50 žaidėjų žiemą/vasarą normalų? Kai jie geriausi? Huh... kaip tas sa-mp dar nemiršta.. turėjo seniai nudvėst, kaip ir cs 1,6..

Gimtadieniai, tėveliai ir panašiai, aš tai tau siūlau patupyti pinigėlius mokslams aukštojoje mokykloje, nes jų tikrai prireiks. Iš patirties šneku ;)

serveris nesusideda is vien scripterio mapperio reikia turet ir gera administracija jei suda mala ir daro nesamones tai ir nebus zaideju o gal ir pats scripteris nepadare to kad zaidejam butu malonu zaisti gali but daug priezasciu kodel tiek telosia bet tie 50 irgi padorus skaicius 

(redaguota)

savo mapa darant nepazaistum kristu smarkiai fps ir lagintu todel neapsimoka daryt paziurek kituose servuose jau didesnis mappas padarytas su daugiau objectu kremta fps skundzias lagais kiti kas butu nuo visiskai naujo miesto padaryto ? 

serveris nesusideda is vien scripterio mapperio reikia turet ir gera administracija jei suda mala ir daro nesamones tai ir nebus zaideju o gal ir pats scripteris nepadare to kad zaidejam butu malonu zaisti gali but daug priezasciu kodel tiek telosia bet tie 50 irgi padorus skaicius 

Pražaidžiau sa-mp.lt (Ne reklama) serveryje nuo 2012m. iki 2015m. jie turėjo geriausią Lietuvoje mapperį, bei sąvininkas geriausias Lietuvos scripteris besimokantis Švedijoje scriptinimo, už pinigus. Administracija tikrai buvo gera, bet matai kame problema? Niekas nenori žaisti nuo 0, visi nori kažką gauti arba eiti ten, kur geriausia. O mes puikiai žinome kur yra geriausia, tad siūlyčiau neprasidėti su nervų kankyne ir tiesiog pataupyti sunkiai uždirbtus kažkieno finansus ;)

Pražaidžiau sa-mp.lt (Ne reklama) serveryje nuo 2012m. iki 2015m. jie turėjo geriausią Lietuvoje mapperį, bei sąvininkas geriausias Lietuvos scripteris besimokantis Švedijoje scriptinimo, už pinigus. Administracija tikrai buvo gera, bet matai kame problema? Niekas nenori žaisti nuo 0, visi nori kažką gauti arba eiti ten, kur geriausia. O mes puikiai žinome kur yra geriausia, tad siūlyčiau neprasidėti su nervų kankyne ir tiesiog pataupyti sunkiai uždirbtus kažkieno finansus ;)

svedijoj pawn kodavimo moko atskirai turbut mokykla atidaryta serveris nuo 0 ? :o nebent mokytus programavimo ir kas is to kad geriausias gal tiesiog neturejo ideju ka padaryt kad sudomint zaidejus kartais paprasciausi dalykai padaro serveri patrauklu zaidejui 

Prieš 2 savaičių(-tes)

Sveiki visi, forumo lankytojai, šiandien noriu jums pristatyti naują besikurianti Sa-mp projektą. Mūsų pavadinimas Black-Side.lt

Mūsų projekto komanda susibūrė tam, kad jums pasiūlytų gerą žaidimo kokybę, ilgalaikį projektą! Mes norime, kad jūs mūsų žaidėjai, negalvotumėte kad mūsų projektas po kelių mėnesiu/savaičių užsidarys, nes taip tikrai nebus.

Mes esate stipriai motyvuoti kurti ir nesustoti. Stengėmės palaikyti tvarką forume, bei serveryje.

Mūsų pavadinimas: Black-Side.lt

Kai kurie sakys, jog kopijuojame Gr**n-S*de.lt bet taip nėra, aš pavadinimą nusprendžiau pats tokį padaryti, nė negalvojau kad galime užkliūti už šiuo metų Lietuvoje populiaraus projekto Gr**n-S*de.lt. Na bet keisti tikrai nežadame.

Mūsų modifikacija: Black-Side.lt

Šį modifikacija nėra kurta nuo 0, bet stengėmės daryti dažnus atnaujinimus ir viską keisti, kvailų komentarų jog platintas GM mums tikrai nereikia, čia yra Pagrindinio savininko nuosprendis ir aš su juo sutinku.

Na kaip ir šiek tiek supažindinau su projektu.

Kviečiu visus mažus ir didelius smile.png

Forumas: http://black-side.96.lt/

Serverio IP:

Teamspeak: Kuriamas

Forume yra paskelbta atranka į Direktorių Prižiūrėtoją.

Serverio savininkai: Serioza_Winston, Tautvydas_Collins

Eik miegot, rytoj jau nebenorėsi kurt.

• Teigiamai 1

SHFitnE.jpg

(redaguota)

svedijoj pawn kodavimo moko atskirai turbut mokykla atidaryta serveris nuo 0 ? :o nebent mokytus programavimo ir kas is to kad geriausias gal tiesiog neturejo ideju ka padaryt kad sudomint zaidejus kartais paprasciausi dalykai padaro serveri patrauklu zaidejui 

Sistemos serveryje išties unikalios, neivienas serveris tokių neturi, išskirtinės ir neįprastos, bet žaidėjai bėga ten, kur daugiau žaidžia ir net nebando padaryti, kad smulkus serveris kiltų..

• Teigiamai 1

Žiūriu iš šono į jus visus dabar kaip į paskutinius debil** , žmogus paprašė tik jūsų pagalbos kur geriau kurti projekta , o jus čia heitinat ir panašiai , vienas sako revoliucija padaryt , aš mačiau iš šono kaip jūsų tas gerbiamas "yiin" padarė revoliucija . Kažkada supergames.lt dar net aš nedalyvavau čia tikrai turėjo bendruomenė viens kitam padėjot , o dabar tik šuda malat atsiprašant .

• Teigiamai 2

3caf41e45adf2c968e5328e45cde5ace688.png

Žiūriu iš šono į jus visus dabar kaip į paskutinius debil** , žmogus paprašė tik jūsų pagalbos kur geriau kurti projekta , o jus čia heitinat ir panašiai , vienas sako revoliucija padaryt , aš mačiau iš šono kaip jūsų tas gerbiamas "yiin" padarė revoliucija . Kažkada supergames.lt dar net aš nedalyvavau čia tikrai turėjo bendruomenė viens kitam padėjot , o dabar tik šuda malat atsiprašant .

Nesigilink, mes gelbstim žmogų iš finansų duobės ir didelio gailesčio, poto gailėsis jog galėjo nusipirkti geresnį telefoną ar kažką panašaus, o dabar investavo į virtualią erdvę iš kurios nebepasiims pinigų ;)

• Teigiamai 1

Nesigilink, mes gelbstim žmogų iš finansų duobės ir didelio gailesčio, poto gailėsis jog galėjo nusipirkti geresnį telefoną ar kažką panašaus, o dabar investavo į virtualią erdvę iš kurios nebepasiims pinigų ;)

Kas nesigilink , pats sukuosi tam pačiam versle , ir jei tu turi tiksla tai jo ir turi siekti , ir mažiausiai į tokius kaip tu demėsi kreipti :)

Nu dar mamytė tau matyt neaiškino kaip yra sunkiai uždirbami pinigai, kas yra gyvenimo vertybės ir panašiai. Iš kompiuterio duonos neužsidirbsi ;)

Tai tau vaikeli man rodos mamytė neišaiškino jei turi tiksla tai jo ir reikia siekti , o ne apie ji svajoti visa gyvenima . Antra iš kompiuterio gali užsidirbti dvigubai nei kas dirbia seime , daugiau pasidomėk vaikine tada kažka dėliok kitiem apie tas vertybės , jei žmogus turi laisva kapeika kažkur investuot ir investuoja .

• Teigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...