Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Taisyklės, laisvė ir žaidimo paprastumas ( MGRP.lt )


TOMiS*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2799 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Miestelių Gyvenimas RolePlay

www.mgrp.lt

 

Per pastaruosius kelis metus lietuviškas RolePlay tapo suvaržytas taisyklių, baimės ir nuobodžios rutinos. Apskritai RolePlay Lietuvoje tapo labai kompleksiškas. Mes matome problemą, kad nėra žaidėjų serveriuose, niekas nėra motyvuotas, o projektai nepastovūs. Nežadėsim banalybių ir nesimėtysime populistinėmis frazėmis... Tarp administratorių buvo priimta keletas sprendimų, kuriuos stengsimės įgyvendinti kuo greičiau. Visų pirmą jau pastebėjote, kad šiame projekte nereikia pildyti ilgų ir mažai reikšmingų VVP anketų, kad susikurti veikėją, jį tiesiog galima susikurti prisijungus į serverį. Ties tuo žadame nesustoti. Prisimindami senesnius RolePlay laikus nusprendėm, kad reiktų supaprastinti žaidimo taisykles. Palikti pagrindines taisykles, kurios bus aukščiau kitų. Žaidimas turi teikti malonumą, o nebūti kančia ar baimė būti nubaustam, praleisti begales laiko OOC kalėjime. Tai nereiškia, kad atsisakysime daugelio taisyklių ir serveri paversime betvarkę, tačiau pripažinkime faktą, kad su tiek suvaržymų žaisti nėra įdomu.
Toliau atsisakysime forumuose esančių aplikacijų į frakcijas, žaidėjams leisime jas pildyti žaidime, jos bus paprastos ir lengvos. Tokiu būdu suteiksime didesnį RolePlay žaidime, leisime frakcijų vadovams būti laisviems priėmimo į frakciją atžvilgiu. Ar jie rengs tam tikras atrankas ar individualius pokalbius ar dar ką nors panašaus, tai priklausys nuo jų pačių, kaip jie patikrins žaidėjų RolePlay lygį. Norime suteikti laisvę tiems, kurie kuria frakcijas, norime, kad frakcijos kurtų žaidimo atmosferą. Oficialios statybų frakcijos galėtų siūlyti savo map darbus, kurie galėtų būtų įkelti į serverį. Subūrus geras žaidėjų komandas su vizija ir geru RolePlay suteiksime oficialų statusą iškart. Frakcijų vadovams norime suteikti pilną laisvę patiems kurtis event'us, administracija netgi padės. Taipogi, kalbant apie laisvesni žaidimą, norime suteikti ir žaidėjams laisvės. Nesvarbu, kad banko apiplėšimas gali būti nerealistiškas, tačiau tai gyvumo pridedantis įvykis serveriui. RolePlay turi būti tai kur galima būtų atsipalaiduoti, ten kur gali įkurti lenktyninkų, baikerių gaujas, būti mafijos ar gaujos narys, tapti karininku, pareigūnu ar miestelio meru. Tai tėra tik žaidimas. Žinome, kad sulauksime daug kritikos iš "idealistų", mėtys purvais apie GRP žaidėjus neigdami, kad patys neatėjo iš GRP. Ši administracijos komanda nieko prieš tai neturi, nenorime, kad šiame serveryje būtų iškelta "grynakraujų RolePlayerių rasė". Orientuosimės į žaidimo smagumą bei RolePlay pagrindų, ištakų. Stengsimės, kad visi būtų lygūs, o naujokai išmoktų RolePlay. Niekas neatėjom į savo pirmą RolePlay serverį viską mokėdami.

Pilna tema: http://forum.mgrp.lt/viewtopic.php?f=21&t=762

 

Autorius No|Swear

 

Platesnės naujienos apie išvardintus pakitimus bus paskelbtos greitu metų redaguojant ši pranešima..

 

Taip pat visi esate laukiame mūsų serveryje kurie nori išmokti RolePlay.  Jums nebereikia per VVP kurtis veikėju ir laukti jų patvirtinimu... Viska galite žymiai paprasčiau, plačiau spausk čia. Tad laukiami visi!

 

Serverio IP: server.mgrp.lt

TeamSpeak IP: ts.mgrp.lt

Redaguota , nario Daw0r
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2799 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...