Peršokti į turinį

SA-MP // RolePlay // Klausimai jums // Mgrp.lt


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2793 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

c50f60efdbd5bb34f888193382c377c8576.png

 

Sveiki visi ,

 

Kas manę žinot , kas nežinot , tai prisistatysiu esu iš www.mgrp.lt projekto komandos , norėčiau pakalbėti apie keleta dalykų su jumis. Visu pirmą ar yra dar tokių likusiu kurie norėtu , ir turi netgi norą ir nori grįžti į senus laikus ir pradėti kažką RP'int , dabar čia grynai kalba eina su senbūviais kurie supranta apie ką aš maždaug kalbu..-nes projektas kiek apsileidęs.. bandom čia su komandą kažką galvojam.. reklamas ir t.t , dar su jumis vą visais pakalbėti , ar norėtumėt.. nes yra ir forumas , yra ir pasirinktą vietą Fort Carson..-tik bandom kažkaip asmenis pritraukt.. ankščiau ltrp'e žaisdavo po 100 žmonių ir daugiau grynų RP'eriu , klausimas ar dar jų liko? , tuo pačiu ir pas mus ankščiau būdavo po 60-žaidėjų , bet kai vasara įpusėjo visi išsiskirstė ir dingo , tuo pačiu ir pats forumo name ir gm keitėsi.. Esminis dalykas toks , kad norėčiau pakviesti visus norinčius , naujokus , senbūvius čia.. į šita vietelę.. realiai yra puiki ir jauki , tiesiai šviesiai sakant afigiena , bent jau man atmosfera.. RP'inant ir kuriant kažką jus patys tai pajausit.. tėsiog noriu su visais pajudėti! Dabar kalba eina su tais pačiais naujokais. Norit? - tiesiai šviesiai sakau prašom.. būsit nepamiršti,apmokyti,prižiurėti ir panašiai tikrai nesiruošiu nuvilti naujokų.. tėsiog apsiimti jų mokymų.

 

Tai net nežinau ar bus norinčių grįžti , tai lauksiu jūsų , susitiksim forume , jeigu susirinks forume žmonių , tada paplanuosim ir į serverį visiems prisijungti , tuo pačių serveris ON , forumas ON , tik reikia daugiau žaidėjų kurie kuria atmosferą. ((tai pat noriu pasakyti , kad jei surinktume 30 aktyvių žmonių , tai kaip FortCarsone būtų pats tas))

 

Tuo pačiu irgi galima pamatyti , jog jau daug kuriasi RolePlay tipo projektų - bet nematau jų naudos , nes tik matau jų visus pažadus , bet nieko daugiau ;) - atsiprašau tiems kuriems sutrugdžiau ar būvau neįdomus , o su kitais manau susitiksim!!

Redaguota , nario - кентас
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2793 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...