Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3612 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

nei,vienas iš jų kodėl? Todėl, kad jau atgyvene tokie projektai žaidžiu dabar dogberry CRPG stiliumį ir esu patenkintas GRP prikištą objektų,fps dropai nepiskit proto kad blogas kompas ar dar kažkas, apkrovimas objektu tą patį rūpina tie patys darbai XP ir taip toliau.

Lošiau dogberry 2 dienas paboto jaučiausi kaip singleplayer mode

GreenSide daug geresnės sistemos, apskritai jis realybiškesnis.. Tačiau kiek esu žaidęs, tai gal max savaitę nes po saviatęs nusibosta jis man iškart.. Nėr ką veikt, ir tiesiog nesuprantu kur visi žaidėjai būna, atrodo virš 100 on bet miesteliuose jų mažai.. 

Na o Sarg kitas reikalas.. Savi žmonės, mandagus, daug pažįstamų, lengva patekt kur noriu, ir apskritai ten jau esu prasimušęs labai.. 

SAMP'o gerus metus jau nei įsijungęs nebuvau, bet faktas tas, kad už SARG'ą ir LMG visi serveriai geresni, ten toks bardakas, tokia makalynė, kad nafik, jeigu nori pamatyti Lietuvos jaunimo bendravimo kultūrą, gali išmėginti SARG'ą, bet kai pamačiau kaip ten vieni kitiems "šika" į batus, išsigandau, tiek nepykantos ir agresijos vienoje erdvėje ko gero nesu matęs dar. Bet panašiai ištikro ir SA-MP.lt serveryje (nereklama), pabandžiau ten pažaisti, praėjo gal 3 valandos ir išjungiau, visi tik ir žiūri kaip tau pakenkti. 

(redaguota)

GreenSIDE.lt → Daug įdomių sistemų, draugiški žaidėjai, bei administracija, tačiau mažai veiksmo, bei veiklos serveryje, vienas geresnių serverių lietuvoje. Atnaujinimai vyksta retai, tačiau jų būna labai daug, tačiau pats pasirinkčiau Sarg.lt serverį, nes GreenSIDE.lt serveryje nematau prasmės žaisti, tačiau visi turime savo nuomuonę.

Sarg.lt → Daug žaidėjų, kiek pabodusios sistemos, gan dažni atnaujinimai, bet visai įdomu žaisti, nėra sunku užsidirbti pinigų, ir panašiai. Todėl aš renkuosi šį serverį.

Redaguota , nario .αвc`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3612 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...