Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3590 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

21 balsai

1. 1. Kuris?

• BMW E53 (x5)
      9
    • BMW E60
      12

Recommended Posts

Yra pinigai, reikia apsispręsti :D

Ir labai sunku, jau visą savaitę žiūrinėju viską apie šiuos gražuolius, tai bandau čia paklausti, mačiau buvo tema, daug kas rašė, tai bandau ir aš :D

BMW E53 vs BMW E60

Beje, gal netyčia bus tas, kuris važiavo (bent kaip keleivis)

P.S tik tas minusas kad e60 galu varoma :D Tai minusas man čia didelis :D

E60 tikrai gundančiai atrodo, bet visgi pagalvojus, kur su tokia čia ir privažinėsi? Remontas faktas brangus, dalys brangios, kaip visada su BMW'ais ir būdavo, tavo vietoj X'ą imčiau, ir pas močiutę į kaimą su tokiu jau nuvažiuosi, ir per duobėtus Kauno kelius, ir per žvyrkelius, kur tik nori žodžiu, tik vat neteko su senesnio modelio X'ais važiuot, kažkada vežė su nauju, tik metų nepamenu, gal 12 ar 14, jeigu gali taip būt? :D. Tai žodžiu komfortas super, traukia įspūdingai, visur pravažiuoja, na žodžiu aš labiau už X'ą.

E60 tikrai gundančiai atrodo, bet visgi pagalvojus, kur su tokia čia ir privažinėsi? Remontas faktas brangus, dalys brangios, kaip visada su BMW'ais ir būdavo, tavo vietoj X'ą imčiau, ir pas močiutę į kaimą su tokiu jau nuvažiuosi, ir per duobėtus Kauno kelius, ir per žvyrkelius, kur tik nori žodžiu, tik vat neteko su senesnio modelio X'ais važiuot, kažkada vežė su nauju, tik metų nepamenu, gal 12 ar 14, jeigu gali taip būt? :D. Tai žodžiu komfortas super, traukia įspūdingai, visur pravažiuoja, na žodžiu aš labiau už X'ą.

Na jo, tas ir pliusas yra nuvažiuosi kur nori. Ačiū už nuomonę.

Yra gan unikalių narių forume :)

x5 yra miesto visureigis su juo lakstyti per zvyrkelius yra nekazka :)

dzipai visi traukia gerai nes yra visi 4x4 

jei visgi paimsi x5 ta senesni ale banditiska tai bus tau dideliu islaidu :)

imk betmana geriau arba jeigu nori tai imk tikra visureigi VW toureg nuo 3.0TDI na jei jau labai nori galios tai gali imti v12 6.0TDI 330kw turetu uztekti.

Jeigu jau labai manai kad VW tai pensinio amziaus zmoniu masinos tai visada yra kruzakas

x5 yra miesto visureigis su juo lakstyti per zvyrkelius yra nekazka :)

dzipai visi traukia gerai nes yra visi 4x4 

jei visgi paimsi x5 ta senesni ale banditiska tai bus tau dideliu islaidu :)

imk betmana geriau arba jeigu nori tai imk tikra visureigi VW toureg nuo 3.0TDI na jei jau labai nori galios tai gali imti v12 6.0TDI 330kw turetu uztekti.

Jeigu jau labai manai kad VW tai pensinio amziaus zmoniu masinos tai visada yra kruzakas

Tiesa, miesto visureigis, bet vis tiek, esant reikalui išlysti ant bekelės jau geriau X'as, nei pelėda, mano manymu, bet šiaip pritariu tau.

Kiek važiavęs su abiejom mažinom ir už vairo ir keleivio pusės,e53 yra komfortišneskis,automobilis tik kad jis tikrai daug ryja,ne kaip e60,e60 ir išvaizda savo naujesne gražiau atrodo,ir ryja per puse mažiau nei e53,bet kaip pats sakei e60 tik galiniais varomas,žiūrint kokiu tikslu tau reikia awd

e60 , x5 žinomas geras variantas bet ateity bus daugiau problemu ir didelis jo išlaikymas. betmenas žymiai geriau , pats turėjau neturėjau nusiskundimu kol nesudaužiau :D

Užuojauta dėl betmeno :D. Aplamai už kiek va padorų betmeną pasiimt galima, nebūtina kad ten baisiai naglas būtu, bet tiesiog nežinau kaip klausimą teisingai suformuluot.. :D

(redaguota)

e60 , x5 žinomas geras variantas bet ateity bus daugiau problemu ir didelis jo išlaikymas. betmenas žymiai geriau , pats turėjau neturėjau nusiskundimu kol nesudaužiau :D

http://prntscr.com/c9358rtai zinoma vos 18 suejo pries 4 dienas jau masina sudauzias zinoma sakysi be teisiu vazinejei bet kam cia pist prota taspats ir tau turbut variantas kokiam zaidime vairavai ir supisai nes cia pilna tokiu kurie va pirkau  tokia masina atidarai profili ir matai 15-17 metu 

Redaguota , nario augustas9991

http://prntscr.com/c9358rtai zinoma vos 18 suejo pries 4 dienas jau masina sudauzias zinoma sakysi be teisiu vazinejei bet kam cia pist prota taspats ir tau turbut variantas kokiam zaidime vairavai ir supisai nes cia pilna tokiu kurie va pirkau  tokia masina atidarai profili ir matai 15-17 metu 

O ką, būna šiais laikais visko, vienam draugui dabar 16, nusipirko pats, už savo pinigus, pirmąją mašiną būdamas 13 metų, kiti du draugai nusipirko būdami dvylikos, dabar tas kuriam jau 16 yra pakeitęs keletą BMW E46, kokias 6 kregdžes, ir nieko, nors ir be teisių, bet vairuoja ne ką praščiau už kitus, kaip tik dar atsargiau, kad nieko nepridirbtu kelyje. Laikai dabar tokie atėjo, aš vaikystėj nei pasvajoti negalėjau apie automobilį, nežinojau ko gero nei kur stabdis, nei kur sankaba :D.

(redaguota)

O tu suaugeli , nuo kada negalima nusipirkti mašinos kad ir nesi nepilnametis , nepilnametis būdamas turėjau mašinu , vis geriau nei su pyrdom lakstyt , antras dalykas draugai , giminės tu bmw turi kaip prišikta , mažiau lok šunie , jei nieko nežinai :) Jei tu geras ir sugebi važinėt su mašina tik tada kaip sulauki 18 , niekas nekaltas :) Jei turi galimybė nusipirkt tai ir nusiperki :)

Ir jei tau kompas visas gyvenimas tai niekas nekaltas kad eini ir daužai tas mašinas , durni man tokie žmonės kaip tu kad pletkina nieko nežinoja ar nepažinoja :)

Užuojauta dėl betmeno :D. Aplamai už kiek va padorų betmeną pasiimt galima, nebūtina kad ten baisiai naglas būtu, bet tiesiog nežinau kaip klausimą teisingai suformuluot.. :D

Kainos svyruoja nuo metu , šiaip va pats dabar žadu vėl pirkti mašina nes teises išsilaikyt baigiu , nes atsilaksčiau be ju , bet pirksiu audi a6 c6 2007m už 6 javro su kapeikom , iki tokio sumos gali ir padoru betmena pasiimt tikrai , geru metu .

Redaguota , nario Lawless

3caf41e45adf2c968e5328e45cde5ace688.png

O tu suaugeli , nuo kada negalima nusipirkti mašinos kad ir nesi nepilnametis , nepilnametis būdamas turėjau mašinu , vis geriau nei su pyrdom lakstyt , antras dalykas draugai , giminės tu bmw turi kaip prišikta , mažiau lok šunie , jei nieko nežinai :) Jei tu geras ir sugebi važinėt su mašina tik tada kaip sulauki 18 , niekas nekaltas :) Jei turi galimybė nusipirkt tai ir nusiperki :)

Ir jei tau kompas visas gyvenimas tai niekas nekaltas kad eini ir daužai tas mašinas , durni man tokie žmonės kaip tu kad pletkina nieko nežinoja ar nepažinoja :)

Kainos svyruoja nuo metu , šiaip va pats dabar žadu vėl pirkti mašina nes teises išsilaikyt baigiu , nes atsilaksčiau be ju , bet pirksiu audi a6 c6 2007m už 6 javro su kapeikom , iki tokio sumos gali ir padoru betmena pasiimt tikrai , geru metu .

Neblogas variantas :D bet šeimoje daug kas turi x5 :D Tai norisi būti vieningi :D Ir šeip, audi c6 patiko ir man labai, avantas, bet x5 kaina :D

Jei nesunku isduok paslapti kur dirbai kol dar nebuvai pilnametis? :D vistiek jau senai man tie laikai praejo tai noriu suzinoti kur irgi galejau uzdirbt tiek :D 

(redaguota)

Yra pinigai, reikia apsispręsti :D

Ir labai sunku, jau visą savaitę žiūrinėju viską apie šiuos gražuolius, tai bandau čia paklausti, mačiau buvo tema, daug kas rašė, tai bandau ir aš :D

BMW E53 vs BMW E60

Beje, gal netyčia bus tas, kuris važiavo (bent kaip keleivis)

P.S tik tas minusas kad e60 galu varoma :D Tai minusas man čia didelis :D

Sio metu esu Norvegijoj, Ir mano seses vyras turi BMW E53 , patikek pasaka, ziauriai komfortiskas vidus, trauka tai tyliu .. :D net prisispaudi prie sediniu kai paspaudzia :D , siaip ziauriai jauki masina, bet gan brangi masina, daug kas sako kad jos labai genda, na bet kiek kalbejau apie sia masina, tai jam netaip ir daznai , Patariu imti BMW E53 :)

ir beto kai ziuries Automobilius uzmesk aki apie atsiliepimus , nes visigi idomu suzinoti kokios dazniausios problemos ju savininkams :)

http://www.autogidas.lt/auto/bmw/x5/e53-3.0d-2003-2006-atsiliepimai-k50312.html

http://www.autoasas.lt/lengvieji-automobiliai/bmw-x5-1999-2007-id-87

Redaguota , nario Artūras.

E70.jp.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3590 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...