Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3229 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Nu manau kad tikrai rasi youtubei tutorialų, nes dabar youtubei yra visko.

Sorry kad free postinų.

pandziau pagal youtube pakeist prioriteta i auksta, bet neleidzia, meta lentele kazkokia.

gal failu neberanda arba ne ant SSD instalinęs jį, todėl krauna lėtai

tai kad seniau taip nebudavo, tik dabar

Gal zinot ka daryt?

(redaguota)

Negali būti registruose kokia klaida įsivėlusi? Man taip kažkada buvo su GTA IV, teko ten kažkaip registrą visą išvalyt, nepamenu jau tiesą pasakius ką aš ten dariau, nes dariau viską pagal pamokas, bet žodžiu viskas išėjo, nežinau, gal kažkaip tai susyja ir pas tave dabar

Ai beje dar svarbu kad vietiniame diske, t.y C būtu pakankamai vietos, Win7 reikia berods 30 ar 32 Gb, bet aš pasilikęs turiu 70gb, nors dauguma sako kad tai ne prie ko, bet kažkada daugiau nei pusę turimų žaidimų man kraudavosi visą amžinybę vien dėl to, kad C diske pas mane buvo mažai laisvos vietos ir plius apkrautas buvo darbalaukis, t.y dekstopas, kuo mažiau ten visko laikyk, turėk pakankamai laisvos vietos ir galbūt ateityje išvengsi nesklandumų su kitais žaidimais.

Redaguota , nario cCheerSs
(redaguota)

Negali būti registruose kokia klaida įsivėlusi? Man taip kažkada buvo su GTA IV, teko ten kažkaip registrą visą išvalyt, nepamenu jau tiesą pasakius ką aš ten dariau, nes dariau viską pagal pamokas, bet žodžiu viskas išėjo, nežinau, gal kažkaip tai susyja ir pas tave dabar

Ai beje dar svarbu kad vietiniame diske, t.y C būtu pakankamai vietos, Win7 reikia berods 30 ar 32 Gb, bet aš pasilikęs turiu 70gb, nors dauguma sako kad tai ne prie ko, bet kažkada daugiau nei pusę turimų žaidimų man kraudavosi visą amžinybę vien dėl to, kad C diske pas mane buvo mažai laisvos vietos ir plius apkrautas buvo darbalaukis, t.y dekstopas, kuo mažiau ten visko laikyk, turėk pakankamai laisvos vietos ir galbūt ateityje išvengsi nesklandumų su kitais žaidimais.

pas mane c diske laisvos vietos yra 450GB, o kaip ten daryt su registrais??

Be to negaliu pakeisti prioriteto, manau pakeitus ji susitvarkytu, bet kodel neleidzia, ka daryti?  b1877e20694d4b4c16168966dafe9da585.png

Redaguota , nario Hatice

Ojėj tai vietos tau čia per akis :D. Per start'ą rašyk regedit ir jau ten žinok nepasakysiu kurioj skiltyje bus GTA V registrai, tiesiog jei kas eik per visur ir pasieiškok, pas mane GTA V steam'inis, tai kažkaip nerandu aš jo pas save, kažkur gyliau lysti gal reikia, nelabai aš čia ką ir moku, viską per Youtube žiūrėjau kaip ką daryt. Bet žodžiu per regedit tiesiog naršykis ir kur pamatysi rockstar games arba iškarto GTA V gali įlysti, tik aišku nieko ten suprantamo nepamatysi, tad vėlgi Google į trasą. Nežinau ar tame bėda, bet man kažkada tai padėjo.

Taipogi kada jeigu susidursi, kad žaidime kokia nors kalba, kurios nesupranti, kad ir ispanų, kiniečių, prancūzų ar kokia kita, gali per registrus ją pasikeisti, ant simsų per registrus pasidariau anglų kalbą ir viskas veikė. Tad čia tik taip sakau, jei kada susidursi, apie tai informacijos google irgi yra jeigu kada prireiks.

• Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3229 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...