Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3232 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Pastaruoju metu serveryje lankomumas tik mažėjo. Galbūt tai buvo dėl to, jog 10 dienų buvau išvykęs ( ir vis dar rašau būdamas atostoguose ). Pastebėjau, jog yra tikrai kritinė situacija, dabartinė administracija nesustvarko, trūksta tvirtos priežiūros, o aš ne visada galiu tai daryti. Dažnai ieškojau pagalbininkų ir panašiai, tačiau paieškos buvo bevaisės, nieko tinkamo neradau, o jei ir rasdavau, jau kitą dieną nusivildavau. Nenorėdamas uždaryti projekto pradedu vėl paieškas. Šiuo metu pagrinde į projektą yra reikalingi du asmenys : žmogus, kuris padės prižiūrėti tvarką bei užsiims rimtu projekto marketingu ( reklamavimu ) bei yra reikalingas pagalbinis scripteris. Atlygis - pareigos projekte, įgavus pasitikėjimą bei ilgai dirbant - užmokestis pinigais. 

Nerašysiu ilgai, tiesiog paminėsiu esminius dalykus:

Pagalbininkas/reklameris:

• Turėti patirties;
  • Mokėti pritraukti žaidėjų į projektą;
  • Turėti motyvacijos;
  • Turėti idėjų;
  • Buti aktyviam;
  • Rašant man į skype papasakokite apie save, savo projektus, idėjas ir panašiai.

Scripteris:

• Vienas esminis dalykas, kuris galbūt ne visiems patiks - modifikacijos neduosiu! Duosiu pradinę versiją, kurioje galėsite daryti sistemas, o vėliau aš jau perkelsiu jas į esamą modifikaciją. Taip bus iki tol, kol neįgausiu pasitikėjimo. Tuo labiau, ieškau tik pagalbinio scripterio. Pagrindiniu išliksiu toliau aš.
  • Turėti patirties, gerai būtų ir parodyti pavyzdžių arba pasakyti savo buvusius projektus.

• Mano skype: liberty-life.ltPagalba
Redaguota , nario Yogho
  • ,
(redaguota)

Pas tave irgi ne kažką žaidėjų

Nereklamuoju aš, atostogauju užsienį, t.y dirbu, neturiu laiko sedėti ir rūpintis, ateina po 12-15 dienom, man užtenka ;)

+ prie ko čia žaidėjai jei apie komandą šnekam? :D

Redaguota , nario SA Micro_Mohito

380cd91f71ea1859018dfa32629331d7344.png

Teikiamos PAWNO paslaugos (Greita > kokybiška > patogu). Tema: čia

Tai kad jus nei 12-15 nepasiekiat žmogau :DD į diena po 5-4 ateina ir džiaugiates.

Kalbant apie laiką, kiek serveris gyvuoja ir palyginus su kitais projektais kurie jau metus muša ar daugiau t.y GreenSide buvo išvis 0 kurį laiką, o dabar ? Sistemos ir atnaujinimai viską pakeičia ir pakeis San-Andreas projekte.

vLKG žaidžia dauguma dėl to, kad žinomas vardas, kaip ir vLRG. Nė vienas atnaujinimas nenustebino ir nepaliko įspūdžio ir nemanau, kad paliks. Tuo pačiu žmogus pasakė, kad atostogos jam ir nesistengia reklamuoti kaip Darius ar čia kiti projektai daro ir nesupranta, kad dabar yra VASARA.

Kalbant apie laiką, kiek serveris gyvuoja ir palyginus su kitais projektais kurie jau metus muša ar daugiau t.y GreenSide buvo išvis 0 kurį laiką, o dabar ? Sistemos ir atnaujinimai viską pakeičia ir pakeis San-Andreas projekte.

vLKG žaidžia dauguma dėl to, kad žinomas vardas, kaip ir vLRG. Nė vienas atnaujinimas nenustebino ir nepaliko įspūdžio ir nemanau, kad paliks. Tuo pačiu žmogus pasakė, kad atostogos jam ir nesistengia reklamuoti kaip Darius ar čia kiti projektai daro ir nesupranta, kad dabar yra VASARA.

Kada jau greenside buvo 0 :D? iš kur išbūrei tokia statistiką :lol:?

Xp47ZVh.png

Kada jau greenside buvo 0 :D? iš kur išbūrei tokia statistiką :lol:?

Amm.. Serveriui startavus buvo žaidėjų, po to serveris nutilo, laikėsi su 0-10 žaidėjų tarpe, kartas nuo karto buvo ir 0. Po kiek laiko Rokas pradėjo reklamuoti, klaidų serveryje nebebuvo ( kaip anksčiau ) ir žiūrėk dabar koks. Manai, kad GS buvo iškart 100-150 ? Nebent tik pradžioje, mėnuo su daugiau laikėsi ant kablių ir dabar vėl grįžo. Jei serverio sistemos geros yra ar buvo, nereiškia, kad jame iškart 150 žmonių žaist. Tiek pat ir pas bumerį buvo ir pas ryžą - visur. Pradžia - tuščia, dabar - pilna.

Amm.. Serveriui startavus buvo žaidėjų, po to serveris nutilo, laikėsi su 0-10 žaidėjų tarpe, kartas nuo karto buvo ir 0. Po kiek laiko Rokas pradėjo reklamuoti, klaidų serveryje nebebuvo ( kaip anksčiau ) ir žiūrėk dabar koks. Manai, kad GS buvo iškart 100-150 ? Nebent tik pradžioje, mėnuo su daugiau laikėsi ant kablių ir dabar vėl grįžo. Jei serverio sistemos geros yra ar buvo, nereiškia, kad jame iškart 150 žmonių žaist. Tiek pat ir pas bumerį buvo ir pas ryžą - visur. Pradžia - tuščia, dabar - pilna.

Pas tave galvoj atvikščiai, pradžia - pilna, dabar - tuščia. 

Xp47ZVh.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3232 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...