Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3613 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gal kas dirbat? kaip ten? Ar man būtų kokia nauda jei čia pasibaikčiau profkę su stybininko profesija? kaip manot?

Na pats nieko nežinau bet dažniausiai būna kai važiuoji į užsienį tai tik juodi darbai tau būna :D nu aišku ir alga nebloga :)

Dėl profkės pabaigimo gali mėgint galbūt rasi kokio lietuvio įmone norvegijoj ir priimtu ar panašiai :)

****Do Apyrankės**** Fb:

Na pats nieko nežinau bet dažniausiai būna kai važiuoji į užsienį tai tik juodi darbai tau būna :D nu aišku ir alga nebloga :)

Dėl profkės pabaigimo gali mėgint galbūt rasi kokio lietuvio įmone norvegijoj ir priimtu ar panašiai :)

tai joo žinau bus juodo darbo, bet nebijau aš jo. O mano nuomone ir šiaip būtų gerai pasibaigti, kad nebūčiau kiaušas ir žinočiau kaip kas ir kur ten?

tai joo žinau bus juodo darbo, bet nebijau aš jo. O mano nuomone ir šiaip būtų gerai pasibaigti, kad nebūčiau kiaušas ir žinočiau kaip kas ir kur ten?

Tai jo pasibaik tikrai nebūk durnas :) kad ir poto į lietuvą gryši rasi darbo bent kokio :) o taip tai ten vistiek apmoko viska :D nes daug kas nieko nebaige važiuoja į stroikes plytų nešiot xD

****Do Apyrankės**** Fb:

Tai jo pasibaik tikrai nebūk durnas :) kad ir poto į lietuvą gryši rasi darbo bent kokio :) o taip tai ten vistiek apmoko viska :D nes daug kas nieko nebaige važiuoja į stroikes plytų nešiot xD

Manau tau būtų geriausia dirbti tarp BERGEN ir OSLO miestų. Daugiausiai darbo ir geriausios salygos dirbti. Nu ir kas kad juodas darbas? Bet gauni alga 2x ar net 3x kart daugiau nei paprastas lietuvis. Bei pas Lietuvį siūlau neiti dirbti, nes daugiausiai ten bando išsisukti nuo algų mokėjimo ir pnš.

Norvergijo dirbsi, bet kur, bet uždirbsi tikrai daug.

visiem dėkui

O kokie ten pinigai vaikšto maždaug?

Ziurint pas ka isidarbinsi ar pas Lietuviu firma ar pas Norvegu firma ,bet patariu rinktis Norvegu vien del to ,kad Novegai suteikia daug daugiau pvz duoda money uz vaikus ir pns xd

Na manau pas norvegų , nes aš irgi girdėjau, kd lietuiviai išsipisinėja. O tie už vaikus manau nereikalingi bus man.. :D nes dirbsiu tenais, o gyvnesiu GAL lietuvoje kai bus pakankamai butui ir t.t. :D

(redaguota)

Jei pabaigsi profke nauda tau ir ten būtu... Tave profke išmokintu dirbti toje srityje, viskuo naudotis ir gautum patirties. Nuvares i norvegija tau visi šitie reikalai atkristu ir uždirbtum daugiau ;)

P.s pabaiges profke galėtum mėginti ir lt darba susirasti, normalus statybininkai lietuvoje uzdirba ~1.5k per mėn. O jei ant saves dirbtum su patentu galėtum ir daugiau pasiimti. Nors žiūrint ką ten darysi nes staybuose daug sričių yra :D

Redaguota , nario Imprint

Na manau pas norvegų , nes aš irgi girdėjau, kd lietuiviai išsipisinėja. O tie už vaikus manau nereikalingi bus man.. :D nes dirbsiu tenais, o gyvnesiu GAL lietuvoje kai bus pakankamai butui ir t.t. :D

Jei įsidarbinsi Norvegų firmoj tai į Lietuvą grįši tiktai ant švenčių tad neapsimoka :D Jei pas Lietuvių tai kas kelis mėnesius kelioms savaitėms grįšį todėl kažkaip būto pirkti/nuomotis neapsimoka :D

Teko man šią vasarą truputėlį šioj sritį užsienį padirbėti, tai atsimink vieną dalyką. Nesvarbu kur tu būtum, ar LT, EN, ar USA - būdamas paprastu darbininku nesitikėk gyventi kažkaip oho. Todėl mąstyk kažką su galva, jeigu nori kažką daugiau gyvenime pasiekti. Sėkmės tau :)

yra geras pasakymas durna ir bažnyčioje muša :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3613 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...