Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Zole  

37 balsai

1. 1. Esat zoles paruke?

• Taip
      13
    • Ne
      25

Recommended Posts

Sveiki.

Cia kaip ir apklausa/jeigu esat eme - pasidalinkit patirtim :)

Jei taip, tai kokio tipo, kiekis, kaip jautetes? :D

Pvz siandien buvo pirmas kartas man (turbut ir paskutinis) Bandziau blue cheese, (pasiule susimest draugai po 7eur.) Kai neesu rukantis pirmi keli dumai griauze gerkle, etc. Nesinorejo net daugiau imti, kazkaip pagalvojau tiesiog pirmas ir paskutinis kartas, tai paemiau gerus ~3 dumus. Ispradziu galva apsvaigo, etc (pamirsau pasakyti, kad buvo maisyta su tabaku.) Bet po ~5 minuciu kicked in. Jausmas - neapsakomas, viska uzmirsti ir tiesiog dziaugiesi gyvenimu, viskas linksma, visa likusi vakara tiesiog juokiaus, (Akys buvo truputuka paraudusios tik, nemanau ar normaliai buvau itraukes.) Ir paskui gerai, kad atsinesiau uzkast, alkis neapsakomas buvo, bet visai nieko. Siaip - as pats tai kaip ir pries 'narkotikus', bet jeigu nemokamai duotu - imciau, kadangi visai nieko - o priklausomybes nemanau ar imanoma pasigaut nuo zoles. Negalvokit, kad as koks narkomanas ar junkis, etc. tiesiog anglu kalba peer pressure buvo, nes visi aplinkiniai buvo davaii, come on cia nieko nebus, tiesiog gerai pasijausi. Galit man morala rasyti, man neidomu :) Tiesiog norejau pasidalinti patirtim ir noreciau isgirsti kitu nariu patirtis :)

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

nebandau ir nebandysiu fuck this shit im out

Nuomone mano tokia pati buvo, bet kai grynai siule siule, mazdaug toks buvau ok fuck it, reik isbandyti, bet siaip - nepatarciau daryti, su tokiom kainom, tai nelabai ir verta..

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

Jei su tabaku rukei nesvarbu ar pirmą ar antrą - visada grež. Taipogi permokėjai, nesuprantu už ką ten Jūs metėtis po 7€ kai mariahuanos 0.5g kainuoja 5-6€

Visur kainos skirtingos - emem 2g, metemes po 7eur, + reikejo popieriaus suviniot pati jointa.

5235469362.png

Mano nuomonė gyveinme išbandyti reikia visko , todėl ir pats buvau bandęs kažko panašaus. Jau buvau bandes ir kitus žinomus priklausomybes dalykus , ir daugiau niekada jų nevartojau. Šeip pavadinimo neprisimenu , bet irgi poveikis buvo panašus kaip tavo. Kadangi buvo pats pirmas kartas , turėjau tą jausmą tik 5 minutes , o kitą valandą juokiaus iš savo apsinarkašinių draugų. 

Kiekvienam patariu išbandyti kažko naujo , bet būti su tuo atsargiu.

PIGUS STEAM IR ORIGIN ŽAIDIMAI 

(redaguota)

Jei nemokamai butu imtum :D narkomanu svajonė čia

Tai jo, tikras narkomanas as.

Žolė ne narkotikas, tai - augalas. :)

++

Reikia gargalį pist, geriau nei joint'as eina .  :)

Nzn ka reiskia tas tavo gargalis (turbut durns esu) bet tas 'jointas' buvo bat formos :)

Reikia gargalį pist, geriau nei joint'as eina .  :)

Redaguota , nario manchyy

5235469362.png

narkomanai bandė. sako nerekomenduoja

As nesuprantu - ka tu cia bandai irodyt vadindamas narkomanus tiems kuriems nemokamai duoda? Atsigauk bsk davai, nes jei neturi ka sakyt tai patilek ;)

5235469362.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...