Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3219 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Parduodu youtube kanalą nes nebekeliu video ir atsibodo, o jiems tik patinka viena žaidimo tema..

Parduočiau paypal/swedbank pinigais [only]

Norėčiau gaut paypalu 50-60eurų arba swedbank 40.

be partnership.

Ai va čia channel: https://www.youtube.com/channel/UCFo12VEVeV5GKP-z60gfiXA

jei reik įrodymų į pm.

Ai nu skype: max.pawno

Redaguota , nario .Karolis.
  • Teigiamai 6
  • Neigiamai 1
(redaguota)

idiotai neperka ir prisiknisa ir taip kaskart kurie net pirks nesiruose :)

Tai atsiimk pabandyk :D Ten angliškas socialblade šuda rodo, 2 centus gal ir gausi :D Ir geriau video kurti su savo balsu, pažiūrėsim ka gali :DD

749k views galvoji negausiu tiek? Neperki tai išeik iš čia

Redaguota , nario Reklameris1
Redaguota: Ištrinti įžeidimai.
  • Teigiamai 6
  • Neigiamai 1

o *Myliu SuperGames.lt* tu čia sedi jeigu jau savo mamai turejai seniai ilga čiulpt?

neizeidinek zmoniu, jei pats toks esi

idiotai neperka ir prisiknisa ir taip kaskart kurie net pirks nesiruose :)

tu gal idiotas? 749k views galvoji negausiu tiek? Neperki tai pysk nah iš čia prisipisa kuris net 10 sub stobaliai nera surinkes

Parduot atejau o ne debilisku komentaru skaityt

Taip, neesu surinkęs tiek Sub, nes nekuriu video ir nestreaminu. Kam man tai? Kai galiu dirbti savo darba ir gauti daugiau :D o tu ir toliau pardavinek savo channeli, kuriame tik vaikai susirenke paziuret scam budu :D dw

MANO SIŪLOMOS PASLAUGOS

Metų komentaras

xwrfgWa.png?1

neizeidinek zmoniu, jei pats toks esi

Taip, neesu surinkęs tiek Sub, nes nekuriu video ir nestreaminu. Kam man tai? Kai galiu dirbti savo darba ir gauti daugiau :D o tu ir toliau pardavinek savo channeli, kuriame tik vaikai susirenke paziuret scam budu :D dw

Scam būdų? Net nežinai kas yra scam fail tai pnš kaip scameris bando apscamint, bet jis susifailina

Dw eik benamiai laukia.

• Teigiamai 6
  • Neigiamai 1

Scam būdų? Net nežinai kas yra scam fail tai pnš kaip scameris bando apscamint, bet jis susifailina

Dw eik benamiai laukia.

Tegul laukia tik manes, ir nesiusk manes. As laisvas zmogus, kaip ir visi. Nieko pagal tave nedarys niekas. Nori gauti pinigu uz savo acc? 50cent max. Siulyciau isimti tuos 450euru jei iseis ir nepisti proto :D Pabandyk ir ss numesk, mudak.

• Neigiamai 1

MANO SIŪLOMOS PASLAUGOS

Metų komentaras

xwrfgWa.png?1

(redaguota)

Tegul laukia tik manes, ir nesiusk manes. As laisvas zmogus, kaip ir visi. Nieko pagal tave nedarys niekas. Nori gauti pinigu uz savo acc? 50cent max. Siulyciau isimti tuos 450euru jei iseis ir nepisti proto :D Pabandyk ir ss numesk, mudak.

Ė paaiškinkit kas tas Baltas per debilas? Čia tipo baltas nes kai tevai dare tave išėjo juodas, o tu balto norėjai? Ar tu baltas norėjai but?

Redaguota , nario .Karolis.

Ė paaiškinkit kas tas Baltas per debilas? Čia tipo baltas nes kai tevai dare tave išėjo juodas, o tu balto norėjai? Ar tu baltas norėjai but?

O, Karolis nes karalienės norėjo tėvai? Tu ant tėvų nestumk, blogai išeis. Išemei jau 450€ ar ne? Nuotraukos norėčiau, 8K sub ir 50 eurų? Kai yra daug svėtainių kur galima nemokamai prisukti views, subs, likes.

• Neigiamai 1

MANO SIŪLOMOS PASLAUGOS

Metų komentaras

xwrfgWa.png?1

O, Karolis nes karalienės norėjo tėvai? Tu ant tėvų nestumk, blogai išeis. Išemei jau 450€ ar ne? Nuotraukos norėčiau, 8K sub ir 50 eurų? Kai yra daug svėtainių kur galima nemokamai prisukti views, subs, likes.

Neužsidėsi youtube sub, nes kas kažkiek laiko vyksta youtube "purge" kur ištrina visus neaktyvius sub kurie nesilanko tavo kanale tai jei tu turėsi ir tų 1mln netikrų sub, tu juos visus prarasi ir vėl turėsi 0

• Neigiamai 1

(redaguota)

Neužsidėsi youtube sub, nes kas kažkiek laiko vyksta youtube "purge" kur ištrina visus neaktyvius sub kurie nesilanko tavo kanale tai jei tu turėsi ir tų 1mln netikrų sub, tu juos visus prarasi ir vėl turėsi 0

Vistiek, prasmė tame jog jis neišims tu 450€ ir neparduos savo channel'į už tiek, nes jis nevertas nieko. O Subscribierius lengvai surinkti galima darant GiveAway.

P.S. Karolį, įžeidžiau? Tu ant manęs nepyk, o ant savęs, nes tu toks, o ne aš.

Sukišk sau į subinę ta channel'į, nes neparduosi už tiek vistiek. Nereikalingas esi.

Redaguota , nario Baltas
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

MANO SIŪLOMOS PASLAUGOS

Metų komentaras

xwrfgWa.png?1

Man juokinga vienintelis normaliai čia ir tiesa sako ''barz tik'' 

Čia dėl kanalo pykstates, Jis 50eurų gal ir vertas bet ne Lietuvoje už ji niekas tiek neduos iš Lietuvių. Tada pasakysiu tai kad 450EURŲ negausi iš socialblade ar kaip ten tas puslapis jis skaičiuoja pagal savo partnershipus ir t.t Ir pasakyk man pone jeigu sakai kad neblogai gali gauti iš kanalo kodėl gi nedirbi su to kanalu? Tada sekantis tokius dalykus reik ne čia skelbti o per visokius kur nereportins tavo kanalus.

Tada bandyk užsieni ji prastumti daug naudingiau bus. 

Tada  kam tu taip šustravoji įžeidineji čia visus tipo rimtas nori pasjausti? tai gal išvis nori 200e eurų gauti?

• Teigiamai 2
  • ALFRED. užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3219 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...