Peršokti į turinį

Ką pasirinkti? (PS ar XBOX)


DiNii

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2835 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Manau imsiu ps4, bet nežinau kokį. Tprsm, su 500gb ar 1tb, su kokiu žaidimu, ar išvis be nieko.


Ką manot apie šitą? Lankau krepšinį, ir žrj mėgstu nba 2k16, + prenumerata play plus


http://www.bigbox.lt...6-oxid.html#top


Ar pasiimti tokį patį, bet tik vietoj nba 2k16 fifa 16?


Ar pasirinkti naują xboxą, ar palaukti naujo ps4?


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Rekomenduočiau XBOX ONE. Pats turėjau abudu tiek tą, tiek aną. Pultelis žymiai patogesnis, nebūna bedu su internetu, kas ant PS. praėita savaitę buvo įsilaužta interneto nebuvo keturias dienas, žaidiant pačius žaidimus nba ir fifa, visiškai skirtingai žaidžiasi, kažkoks kaip medžiu valdymas ko tikrai nepasakyčiau žaidžiant su XONE.

Daugeliu bus nuomone kaip ir Apple ir Samsung, kas ką turi, tą ir gyns. Tačiau tikrai turėjau abudu, XONE patiko žymiai labiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 Konsolė pigiau išeina, negu galingas kompas kuris vežtu visus žaidimus kaip ir konsolė.

Ne ant tiek ir pigiau konsolė 430 eurų pagal autoriaus dominanti pasirinkima, žaidimai 40-60 eurų ir pigiau galima, bet išleistas naujas žaidimas kainuos apie 50 eurų tai vis norėsi kažko naujo ir jeigu išleistu įdomesnių žaidimu tai jau pakankamai daug kainuotu dar galima keistis, bet vistiek, o dar kur psn pirkimas metams ar mėnesiams nu tai kažkas panašaus gautusi, o pc vistiek geriau, nes daugiau fps gali ištraukti, vaizdus gražesnius ir panašiai.

 

Asmeniškai pats rinkčiausi kompiuteri kodėl jau rašiau, o šiaip čia jau poreikius kiekvienas renkasi, konsolė gal ir gerai turėti, bet ką išleisti ant to susirinki geresnį kompiuteri ir perki žaidimus su akcijom žinoma arba piratauji, bet nėr ką piratauti beveik.

Redaguota , nario .Ignas.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

PS , tikrai daug geresnis nei Xbox ;)

Argumentuok, arba patylek. :) Xbox One siulau pirkt,arba Xbox One S, kuris is vis su savo nesveika raiska dabar, tik dar LT nera ir neaisku kada bus. Kaip ir minejo Xbox'o pulteliai ir man daug patogesni nei PS, patys zaidimai pigesni, taciau realiu skirtumu kaip ir neturi, cia jau skonio reikalas, kuria konsole imti, taciau man ir pats IOS fainesnis, lengviau suprantamas, negu PS.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Visų pirma nuspręsk, kokios konsolės tau reikia. Žiūrėk kur daugiau draugų žaidžia, koki exclusive'ai, kuris patogesnis ir pnš.. Mane asmeniškai žymiai labiau domino PS4 žaidimai, kaip: The Last of Us, God of War, Infamous, Horizon: Zero Dawn, Uncharted 4, No Man's Sky (bus ir PC), R&C, ypatingai Bloodborne... Tuo tarpu Xbox'o nuvalkiotas Halo, Gears of War, Forza ir t.t. netraukė. Beto, pats PS4 yra galingesnis, todėl neretai žaidimų rezoliucija, fps yra geresni. Maždaug dėl šių priežasčių ir pasirinkau PS4.

 

Jei ruošiesi pirkt PS4, žaidimus patarčiau pirkt iš pačio PS Store (US geriausia) arba siųstis iš UK. Žaidimus, žinoma, siųs ilgiau nei perkant iš Lietuvos, bet ten jie žymiai pigesni, priklausomai nuo išleidimo datos. O patį PS4 nusipirk čia Lietuvoj. Jei neatbaido padėvėti žaidimai, galima ir čia Lietuvoj pirkt iš skelbimų.

 

Naujo PS4 nepatariu laukt, nebent ruošiesi pirkt PSVR.

Redaguota , nario RauZ
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2835 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...