Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3245 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Taigi kaip supratote iš temos, kad teikiu SA:MP script paslaugas arba kitaip sakant PAWNO, čia kas kaip nori taip ir vadina.

Visų pirma reikėtų man pačiam prisistatyti. Mano tikras vardas yra Lukas man 16 metų. Scriptint serverius pradėjau prieš 3 gerus metus. Per tą laiką buvau sukūręs 3 serverius nuo 0, kuriuos buvau paleidęs hoste ir dar kokius 2 kurių tiesiog neleidau. Šiaip mėgstu scriptint visokias nesąmones ir to ko dar neesu niekada scriptinęs. Darbo pavyzdžių neturiu, nes užsakymų buvo vienas ar kitas..

Neseniai buvau paleidęs savo serverį Fokus Trucking, kurio pristatymas yra šiame forume. Kas jame žaidė, tai tikriausiai matė mano kurtas sistemas.

https://www.supergames.lt/topic/265916-fokus-trucking-trucking-serveris-ftruckingwult/#entry1903496

Taigi dabar apie paslaugas:

1.       Galiu sukurti kokią nors sistemą į jūsų serverį. ( Kaina priklauso nuo sistemos )

2.       Galiu sukurti bet kokią komandą jūsų serveriui. ( Nuo 0.10 € )

3.       Galiu pamėginti sutvarkyti žinomus bugus. ( Nuo 0.50 € )

Įspėjimas:

·         Nekuriu serverių nuo 0!

·         Nestoju į projektus kaip scripteris nebent į normalius, kurie nėra platinti.

Mano youtube kanalas, kuriame galite rasti mano kurtas sistemas. Aišku, neseniai sukūriau, tai daug video dar nėra.

https://www.youtube.com/channel/UCI0ueR8cChjRsdHJcY0UKEA

Apmokėjimai:

·         Apmokėti galite su Paysera arba SMS žinute.

Dėl platesnės informacijos galite susisiekti forume AŽ. :)

Redaguota , nario Nattive
  • ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3245 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...