Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Fokus trucking - Trucking serveris | ftrucking.wu.lt


Nattive

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2855 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki šios temos skaitytojai!

Norėčiau Jums pristatyti naują serverį pavadinimu „Fokus Trucking“, kurio startas buvo 2016.05.19 19:00. Šio serverio tipas yra trucking, bet nėra fūrų. Kyla klausimas, kodėl trucking, jei nėra fūrų? Taip yra todėl, kad toks tipas labiausiai atspindi krovinių vežėjus, kurie vežioja įvarius krovinius po visą San Andreas pasaulį.

Kuo šis serveris skiriasi nuo kitų trucking serverių?

Pirmas skirtingas dalykas, mano manymu, yra tai, jog galima pasikrauti bet kokį krovinį į jūsų mašiną ir nuvežti ten kur norite. Pasikrovimus, išsikrovimus galite pamatyti su /pasikrovimai /issikrovimai komandomis.

Antras dalykas, kuo skiriasi, tai tuo, jog pakrovus krovinį, jį rodys mašinoje ir jis bus kitiems matomas. Nežinau ar tai unikalus dalykas, bet man pačiam patiko, taigi padariau.

Baigiame tą, kuo skiriasi šis serveris nuo kitų. Tik dviem dalykais, bet visgi geriau nei niekuo.

Šiame serveryje taip pat yra lygių sistema, nuo kurios priklauso kokį transportą galite vairuoti, o kiekvienas transportas gali vis daugiau pavežti krovinių. Išviso yra 6 lygiai. Lygį galime pakelti už taškus, kuriuos gauname vežiodami įvarius krovinius po visą San Andreas pasaulį. Visą kitą informaciją apie lygį galime matyti žaidime parašę ( /info ).

Dabar dar paminėsiu tai ko dauguma naujų žaidėjų nedaro, tai yra ( /komandos ) komanda. Joje rasite visas galimas serverio komandas su visais paaiškinimais, taigi tikrai nereikės nieko klausinėt kas kaip veikia, jeigu netingėsit paieškoti.

Kaip gi serveris be namų sistemos?

Taigi sukūriau ir aš. Visas namų komandas galite rasti parašę ( /nkomandos ). Namai taip pat turi savo lygį, kuris atspindi namo interjerą, bei kainą. Išviso yra 6 lygiai ( 1- lieviausias .... 6 - geriausias ). Namo lygį galite pakelti su paprasta komanda ( /remontas ). Remonto kaina yra 30.000 €.

Mašinų sistema

Ilgai galvojau apie nuosavų mašinų sistemą ir sumąsčiau sukurti vieną unikalią ( o gal ir ne ). Šiame serveryje eis turėti kiek tik nori mašinų. Bet tuo metu būti atsispawninus arba pasiėmus bus galima tik vieną. Pvz: turite 10 įvarių mašinų ir vieną iš jų galite atsispawninti ir su ja važinėti, o jei nusibodo – pasiimti kitą. Labai svarbu yra išsaugoti mašinos poziciją su komanda ( /spos ), nes ji automatiškai neišsisaugoja dėl galimų kodo klaidų.

Šituo ir baigsiu serverio aprašymą, nepaminėtus dalykus pamatysite serveryje, jeigu ateisite. smile.png

 

Dabartinis serverio IP(raidinis): samp.ftrucking.wu.lt

Dabartinis serverio IP: 185.80.129.17:7777

Dabartinis serverio forumas: www.ftrucking.wu.lt

Nuotraukos iš serverio: http://imgur.com/a/aVeaE

Redaguota , nario Nattive
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Projektas pusę velnio, buvau užsukęs. Na patiko, negaliu neigti kaip dauguma projektų, kurie naudoja vis tą pati 'gm' ir vadindami jog jis unikalus. Šiame projekte pamačiau, jog linkstantis į gerąją pusę. Na - bet jam vis kažko trūksta. Vienas minusas jog projekto administracija nemoka rašyti aprašymų projektų. To didelio sudominimo nėra. Tai manau vien dėl to labai stipriai reikia jiems pasistengti. Na ką tik galiu sėkmės palinkėti šiam projektui, tik nenuleiskite rankų. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Įdomus projektas užėjus įtraukė, tik anglų kalba daryk, kad ne tik lietuvoj reklamuoti galėtum, arba padaryk dabar atnaujinimą, kad pasikeisti kalbą galėtų, o pagrindinė prisijungus būtų anglų. O pasikeitimui prisijungus išmestų komandą kokąi suvesti.

Bus padaryta sekančiame update :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2855 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...