Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Lithuanian Community Role Play || lc-rp.lt


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2840 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Credits: SKiPAS.

_____________________________________________________

 

LITHUANIAN COMMUNITY - ROLE PLAY

www.lc-rp.lt

_____________________________________________________


9cbuCkK.png

Lithuanian Community - Role Play
+ Gidas naujokams.

Sveiki atvyke į Lithuanian Community Roleplay serverį! Jeigu jūs negalite užsiregistruot, arba nežinote ką tiksliai reikėtu daryti prisijungus į serveri šis gidas būtent jums. Papasakosiu, plačiau apie keleta darbų, prisijungimus į frakcijas bei kita.

TURINYS
I - Roleplay gidas, terminai, komandos.
II - Pirmi žingsniai prisijungus.
III - Darbai.
IV - Kaip užsidirbti pinigų.
V - Prisijungimas prie frakcijos/gaujos.
VI - Komandos kurios tau padės prisijungus.
_____________________________________________________

I - Roleplay gidas, terminai, komandos.

Roleplay

Trumpai tariant, įskūnijate į bet ką kuo norėtumet būti tikrame gyvenime. Prieš pradedami žaisti pagalvokite, kaip pagal jus turėtu atrodyti jūsų charakteris tad užduokite sau keletą klausimų: Jūs norite roleplayinti vyrą ar moterį? Kokio amžiaus jūs norėtumete būti? Tu nori būti, amerikietis, rusas, o galbūt kinietis? Tavo veikėjas užsiims tik legalia veikla, ar pasuks į nelegalia pusę? Savo charakterį sukurkite, bet kokias būdais kokias tik norite, tačiau prisiminkite, kad šiame projekte negalite roleplayinti už Lietuvi teroristą ar psichopatiną, neibent gausite adminstracijos leidimą. Beto prisiminkite, kad jau pasirinke koks bus jūsų charakteris, sakykim baltaodis, žaidimo eigoje savo veikėjo kūno spalvos pakeisti nebegalėsite.Svarbiausios komandos kurias naudosite roleplayindami yra /me bei /do.

ivjWGfd.png
Svarbiausios komandos kurias naudosite roleplayindami yra /me bei /do.


/me- Komanda yra naudojama nurodyti kokius veiksmus atlieka jūsų veikėjas. Šia komanda galima naudoti netgi tokiem paprastiem dalykams kaip sapnam, tačiau galima atlikti ir sunkesniu veiksmus, kaip cigaretės išsitraukimas, automobilio užvedimas.
/me pakelia kaire ranką virš galvos, klasei parodydamas, kad nori kažką pasakyti.
Chate viskas atrodys taip:
Vardenis Pavardenis pakelia kaire ranką virš galvos, klasei parodydamas, kad nori kažką pasakyti.
Me komanda yra pradedama iš mažosios raidės, tačiau neužmirškite, kad sakinio gale vistiek reikia padėti tašką.


/do - Yra naudojamas apibūdinti, ta ko negalima pasakyti su komandą /me. Pavyždžiui jūsų drabužius kuriuos jūs esate apsivilke tuo metu arba, nurodyti faktą, kad mašinos gale ant sedynės mėtosi pistoletas ar kad žmogaus name yra išdaužtas langas ( Žinoma jegu tai ištikrųjų nutiko )
/do Prie degalinės sienos prikabinta kamera kuri nutaikyta į skerskgatvį esanti šalia automobilio.
Chate viskas atrodys taip:
Prie degalinės sienos prikabinta kamera kuri nutaikyta į skersgatvį esanti šalia automobilio. (( Vardenis Pavardenis ))
Tačiau neužmirškite, kad /do komanda yra pradedama iš didžiosios raidės, o sakinio galine reikalingas taškas.


rJEWOmv.png

IC IR OOC

IC - Šis chatas yra skirtas tam, kad šnekėtumet apie tai, kas yra susije su jūsų veikėju. Jūs negalite perkelti informacijos kuria sužinojote OOC būdų į IC chatą šį chata galima pasiekti paprastai, tiesiog paspaudus T mygtuką. Tik žmonės esantis aplink jus, nedideliu atstumu galės girdėti ką jūsų veikėjas sako. Tačiau yra ir kelios komandos, per kurias jūs galite šnekėti IC, /low tai dar sumažins atstuma tarp žmonių kurie tave gali girdėti, /s kiek padidins atstuma, tad daugiau žmonių tave galės išgirsti, o jeigu turite informacijos tik vienam žmogui jūs jam galite pašnabždėti naudodami /w komandą. Atsiminkite, kad jeigu naudosite OOC įgauta informacija IC chate būsite nubausti !

OOC - Viskas kas susije su jumis tikrame gyvenime, tačiau dažniausiai žaidime jūs naudosite, IC chata. Tačiau kartais ateina momentai, kai jūs su draugais norite pabendrauti, ne kaip veikėjas, o kaip tas žmogus kuris sėdi už kompiuterio ekrano. Papraščiausia komanda tai daryti yra /B komanda, jūsų žinute matys aplink nedideliu atsumu esantis asmenis, tai veikia kaip ir paprastas IC chatas, tačiau pasikeičia žinutės spalva, bei ji būna įdedama į skliaustus, skliaustai simbolizuoja OOC chatą. Taipogi dar yra vienas būdas rašyti OOC būdų tai yra komandą /PM [ kito žaidėjo id] žinute matys tik tas žmogus kurio ID nurodute, veikia panašiai kaip /w, tačiau tai galite daryti nestovėdami šalia vienas kito.

ybrP4tl.png

Metagaming(MG)
Trumpai tai OOC įgautos informacijos naudojimas IC. Tai reiškia, kad jūsų veikėjas negali žinoti dalykų, kuriuos sužinojo OOC būdu. Duosiu kelis Metagame pavyždžius.
Tu esi prie Los Santos Pizza Stacko ir kažkas nori tave sutikti IC'ly su, bet kokia priežastim ir tau parašo per /pm.
[PM Gauta nuo Vardenis Pavardenis]: Kur esi?
[PM Išsiūsta Vardeniui Pavardeniui] Los Santose prie Pizza Stacko

*Už penkių minučių Vardenis Pavardenis atvažiuoja prie Pizza Stacko ir pradeda su jumis bendrauti Ic'ly būdu.
Tai yra Metagame, nes Vardenis sužinojo tavo buvimo vieta OOC būdu. Jis tavo buvimo vieta pirma turėtu sužinoti Ic'ly būdų tai galima padaryti skambinant telefonu, ar tiesiog parašant žinute.

Vardenis Pavardenis yra šala taves ( Sakykim, kad jūsų vardas Marcus) bet Vardenis dar nėra su jumis susipažines, Ic'ly, galbūt jis kažkur girdėjo jūsų varda, tačiau nežino kaip jūs atrodote, tačiau priėjas prie jūsų pasisveikina.
Vardenis Pavardenis sako: Sveikas Marcusai, kaip išsilaikes?

 Šioje situacijoje Vardenis sumetagamino, išnaudodamas tai, kad mato varda virš jūsų galvos. To daryti negalima, pirma jūs turite susipažinti su žmogum Ic'ly būdų.

Powergaming(PG)
Trumpai tariant tai blogas /me ar /do komandos naudojimas. Šį termina suprasti gali būti kiek sunkiau, tačiau šiektiek praktikos ir jūs tai tikrai perprasite. Veikėjui atlikus kažkokį veiksmą naudojant /me komandą pavyždžiui muštynių atvėju būtina suteikti kitam žaidėjui galimybe priešintis. Tačiau jeigu jūs atliksite veikmus kurių negalėtumet atlikti tikram gyvenime, tai bus traktuojama kaip Powergame. Keletas Powergame pavyždžių.

Jūs esate kažkur su juodaodžiu vaikinu, o jūsų veikėjas yra baltaodis rasistas ( Jūsų veikėjo charakteris). Juodaodis kažkaip pajuokauja, ir jūsų veikėjas nusprendžia jį užpulti. Juodaodis suprates tavo ketinimus staiga parašo /me komanda kuri yra neleistina.
/me staigiai trenkia baltaodžiui vaikinui iš kumščio į pilvą, atlieka dar pora smūgių į veidą bei jį nokautuoja.

Tai yra visiškas Powergame nes juodaodis asmuo neleido jums, atsakyti į jo veiksmus, jis iškart užbaigė kova. Pavyždžiui jis turėjo atlikti tik viena veiksmą, trenkti jums į pilva, o tada jūs su savo /me komanda į tai turėjot sureguot.

/me suspaudes kumštį trenkia baltaodžiui į pilvą. Po to turėtu sekti jūsų /me komanda. /me atšoka atgal, dešnę ranka atsiremia į sieną esančia šalia.

Deathmatching(DM)

Trumpai tai kito veikėjo sužeidimas, nužudymas neturint tam rimtos priežasties. Jūs negalite tiesiog išeiti į gatve, mušti praeinančius asmenis, bei iš jų juoktis, nes matysit juos roleplayinant sužeidimus. Tai yra visiškai nerealistiška. Žinoma, turint mažą neryškia priežasti, negalima nužudyti veikėju nes tai būtų taipogi nerealistiška.

*Vardenis Pavardenis nusipirko naują Huntley automobilį, bet kad ir kaip liūdna padarė nedidele avariją, bei šiektiek sudaužė savo naują automobilį. Tad jis nusprendžia išlipti iš automobilio, išsitraukti ginklą bei ant nervų nušauti visus aplinkinius žmones.
Tai nėra pakankamai realistiška priežastis žudyti žmones, ir dėl mažos avarijos sėsti į kalėjima keletai metų.

Revenge Kill(RK)
Trumpai, tai kažkieno nužudymas, su priežastim, kad jis prieš tai save nužudė Ic'ly. To daryti negalima, nes po mirties tu užmiršti situacija kurioi mirei, tai yra veidai, vieta, automobiliai, žmonės ir visa kt. Tu OOC tai žinai, tačiau tavo veikėjas to negali žinoti, neibent jūs pažeisite kita taisykle tai yra metagame. Tu negali sugrįšt į vieta, kurioje mirei ar roleplayinti kažkokius randus kuriuos gavai to roleplay metu.

Character Kill(CK)
Trumpai tariant, tai tiesiog jūsų veikėjas mirė taip kaip tikram gyvenime. Tu turi susikurti naują veikėja, arba pasikeisti senojo vardą, tačiau turėsi roleplayint, viska nuo pradžių, naujos pažintis nauji draugai, ir žinoma išnaujo bandyti užsidirbti pinigus. Jūsų naujasis veikėjas negalės žinoti nieko ką žinojo prieš tai jūsų buves veikėjas. Tačiau niekas taip paprastai, negali jums padaryti CK, neibent jūs patys su tuo sutinkate arba nusižudote. Norint atlikti CK žmonėms reikės, specialaus žmogaus kuris už tai atsakingas leidimo, tačiau tam jie turės turėti rimta priežasti. Išimtis gaujos, šios dažniausiai veikėjui atlieka CK, kai šis išduoda jų gaują, ar tiesiog būna iš jos išmetamas.

_____________________________________________________

ll - Pirmi žingsniai prisijungus.

oSG60ob.png


Pradžia.

Pirmiausia turbūt jūs nebūsite apsisprendes kur norite Roleplayinti. Taigi prisijungus į serverį ateina momentas, kai jūs turite nuspresti, ką jūs norite roleplayint. Prisijunge į serverį jūs atsirasite toje pačioje vietoje, kaip ir daugelis žaidėjų kurie nėra nusipirke, savo būsto ar verslo. Tad pradžioje jums reikės, susirasti būstą kurį norėsite išsinuomuoti toks būstas yra beveik visuose rajonuose.igJKrSs.png

Drabužių pirkimas.
Puiku jūs jau išsinuomavot būstą, tai reiškia, kad turit viena kurioje atsirasit prisijunge. Tačiau manau jūs nesat patenkinti, savo skino išvaizda, todėl siūlyčiau jums apsilankyti drabužių parduotuvėje kurių mieste tikrai yra. Įėja į vidų naudokite komandą /clotches ši komanda leis pasirinkti jūsų norima skiną, galėsite įvesti jo ID arba tiesiog ramiai peržiurėti visus esančius skinus bei išsirinkti geriausią. Tai padaretė, bet norit dar papildomų aksesuarų, naudokite komandą /buy nusipirkite akinius kepurę, laikrodį ar, bet kokį kitą akseuarą. Žinoma skiną savo keisti galite ir VVP, tačiau manau jums kaip naujokui smagiau susipažinti, su visom galimom sistemom serverį.

RGV2Nyy.png


 Vairavimo licenzija.
Taigi išsinuomavot būstą, nusipirkot naujus drabužius aksesuarus, pinigų veikiausiai neliko per daugiausiai, tačiau teisėm turėtu užtekti. Jums reikės, apsilankyti DMV, įsėsti į Premier automobilį, neibent jūs norite laikyti kitokio tipo teises, tai teks sėsti ant motociklo. Bei parašyti komandą /takelesson. Nepamirškite užsisegti diržo su /setbelt komandą, automobilį užveskite su mygtuku alt, bei važiuokite aplink trasą kuri pažymėtą raudonais checkpointais. Įveike trasą jeigu neviršijote greičio ir nesudaužėte mašinos, gausite vairotojo licenziją. Tačiau nepamirškite, kad DMV mašinų savom reikmėm naudoti negalimą, būsite baudžiami administratorių.

QqavDDD.png

Žvejyba.
Taigi jūs jau padarėte daug, išsinuomavot būstą, įsigijot naujų aksesuarų pasikeitėt skiną, išsilaikėt teises, tačiau norit pauždarbiauti, tad nuvažiuojate prie Santa Marina Beacho, tiltu nuvažiuojate iki kelio galo, priparkuojat automobilį, nueinat į žvejybos reikmenų parduotuvę ir ten nusiperkat, meškerę, masalo bei krepšį žuvim į kurį dėsit sugautas žuvis. Nueinate į tilto pabaigą parašote komandą /inv naudodami GUI lentelę išlankstote meškerę bei su komandą /fish pradedate žvejybą, prižvejoję pilną krepšį žuvies, pamatysite žemėlapį raudoną checkpointą kuris parodys, vietą kur galite parduoti savo pilną krepšį žuvų.

M5tvRw9.png

Atlyginimas.
Taigi jūs šiektiek pauždarbiavote, išsinuomavot būstą, pasikeitėt drabužius išlaikėt automobilio ar motociklo vairavimo licenzija tai yra beveik viskas, ką jums reikia žinoti, pradžioje. Tačiau yra dar vienas svarbus dalykas, atlygininmai, kurio jūs veikiausiai negausite, nes nebūsite susirade dar darbo, nes apie tai aš papasakosiu, kiek vėliau šiame gide. Serveryje kiekvieną valandą, jūs gaunate atlyginimą, aišku jeigu jūs neturite darbo, jūsų atlyginimas bus lygus nuliui, o jūs esate išsinuomave būstą, tad šiektiek krisite į skolą, bet nieko.. Atlyginimai serveryje būna dalinami, kiekveina valandą pavydžiui 10:00 11:00 12:00 13:00 ir taip toliau. Atlyginimas būna pervedamas tiesia į jūsų banko sąskaita, šia peržiurėti galima su komanda /stats arba nuvažiavus į banką.

_____________________________________________________

lll - Darbai
Šio serverio, darbai yra pagrindinis būdas užsidirbti pinigų į tai neįtraukiant kitų žaidėjų. Serveryje yra keletas darbų, be anketos, tokių kaip mechanikai, šiukšlių išvežiotojai, gatvių valytojai, bei žinoma truckeriai. Į šiuos darbus patekti gana lengva, nukeliauji į jų bazę, bei priėjas prie checkpointo parašai, /takejob. Tačiau darbo palikti negalėsi, kol nepraeis kontraktas, įprastai jis būna nuo 4 iki 6 atlyginimų. Darbą palikti galima naudojant komandą /leavejob.

 Ey6fAca.png


Krovinių išvežiotojai.
Vieta: Los Santos Dokai.
Kaip pradėti darbą: Nuvažiuoji į Los Santos dokus, nueini prie raudono checkpointo, ir parašai komandą /takejob. Visas kitas reikiamas komandas rasi parašes /help.
Ar aš už tai gausiu pinigų?: Taip, už tai tu gausi kiekviena valandą atlyginimą, tačiau šis bus kiek mažesnis, negu dirbant mechanikų, tačiau jeigu vežiosi krovinius, galėsi uždirbti daugaiu.
Ką daryti šiame darbe: Vežioti krovinius užtruksite nuo penkių iki dešimt minučių priklauso nuo atstumo. Parašes komandą tikra komandą, žemėlapį pamatysi raudoną checkpointą į jį turėsi nuvažiuoti, ir tavo automobilis bus pakrautas per dvi minutes. Tada atsiras kitas checkpointas, kuris parodys į kokia vietą reikia vežti krovinį, nuvykes į ta vietą vėl iškrausi krovinį per dvi minutes, bei gausi papildomų pinigų į savo atlyginimą.

NjHR9bG.png

Šiukšlių išvežiotojai.
Vieta: Los Santos savartynas, šalia geležinkelio.
Kaip pradėti dirbti: Nuvyktį į vietą kurioje yra šiukšlių automobiliai parašyti komandą /takejob. Visas kitas komandas gali rasti komandoi /help.
Ar aš už tai gausiu pinigų?: Taip, tu gausi atlyginimą kaip ir kiekviename darbe, tačiau gali užsidirbti ir papildomai rinkdamas šiukšles.
Ką daryti darbe?: Įsėdes į darbui priskita automobilį panaudoji tam tikrą komanda, ir tada važinėji per checkpointus rinkdamas šiukšles.

mu1hxXx.png


Mechanikai.
Vieta: Virš Unity Station.
Kaip pradėti darbą: Nuvyktį į mechanikų bazę nueiti prie checkpointi ir parašyti komandą /takejob. Pagrindinės darbo komandos yra surašytos komandoje /help.
Ar aš už tai gausiu pinigų?: Taip, gausite atlyginimą kiekviena valanda, tačiau prie jo galėsite uždirbti papildomai iš žmonių, tvarkydami perdažydami jų automobilius.
Ką daryti darbe?: Į jūsų servisą atvažiuos klientai, kurie norės, kad būtų sutvarkytas perdažytas, ar patobulintas jų automobilis, tai jūs ir turėsite padaryti, kainas nustatote pats, tačiau neužsidėkite per daug didelių prarasite visus klientus.

3GxlWQI.png

Oficialus serverio darbai, Policijos Departamentas, Fire Deparatamentas, bei Medicinos Departamentas.

Policijos Departamentas.
Vieta: Matoma nuotraukoje, Commerce rajonas.
Kaip pradėti dirbti: Turite rašyti, anketą į tam tikrą forumą, o tuomet praeiti akademiją. Būtinas mikrafonas.

Atlyginimas: Kol būsite naujokas, jūsų atlyginimas, bus panašus į paprastų darbų atlyginimus, tačiau čia yra rangų sistema, jūs galite būti paaukšintas, o tai reiškia didesnį atlyginima, bei daugiau galimybių darbe.
Komandos: Visas komandas galite rasti paraše /help.

Medicinos bei Fire departamentas.
Vieta: Šie departamentai yra sujungti į viena, randasi netoli Glen Parko.
Kaip pradėti dirbti: Turite rašyti anketą į tam tikrą forumą, o tada pereiti apmokymus. Mikrafonas nėra būtinas.
Atlyginimas: Kol būsite naujokas, jūsų atlyginimas, bus panašus į paprastų darbų atlyginimus, tačiau čia yra rangų sistema jus gali paaukštinti, o ta reiškia didesnį atlyginima, bei daugiau galimybių darbe.
Komandos: Visas komandas galite rasti paraše /help.

_____________________________________________________

IV - Kaip užsidirbti daugiau pinigų?

Jūs jau žinote, paprastus būdus kaip užsidirbti pinigų, tačiau jų yra daugiau. Ketvirtam skyriui paaišknsiu, apie paprastus, bei sunkesnius būdus užsidirbti daugiau pinigų.

rJEWOmv.png

Darbai.
Kaip jau ir minėjau, ankščiau tai yra papraščiausias būdas, užsidirbti pinigų. Jeigu jų jums trūksta, tiesiog nueinate į mechanikų baze ir laukiat klientų, o jeigu esate šiukšlių išvežiotojas, važiuojate rinkti šiukšlių. Žinoma, tai nereiškia, kad šiuos darbus jums reikia dirbti, kai turite tik mažai pinigų, jeigu jūs norite jų sutaupyti, tam, kad nusipirkti mašiną, verslą, namą jūs galite dirbti kiek tik norite.

QqavDDD.png

Žvejyba
Taipogi, apie žvejyba šnekėjau, kiek ankščiau, tačiau papasakosiu plačiau, kada reikėtu eiti žvejoti. Jūs per valandą galite nuvešti tik keletą krovinių, tad vos nuvežus juos ir pasiekus limitą reikėtu važiuoti žvejoti, žinoma jeigu jūs norite užsidirbti daugiau. Jeigu jūs dirbate mechaniku, jums reikėtu žvejoti visa diena, o į savo bazę vykti tik gavus iškvietimą. Tačiau, kartais būna situacijų, kai kitas žmogus spėja greičiau nuvykti į iškvietimą, tad prarasite šiektiek laiko, bet nieko. Na, o jeigu jūs dirbate, oficialame darbe, tai žvejyba turbūt būtų tik jūsų laisvalaikio praleidimas, per kurį jūs negalvotumete, apie pinigus.

lY1c1cb.png

Perpardavinėjimas.
Trumpai tariant tai automobilių prekių pirkimas iš kitų žmonių, pigiau, ir jų pardavimas brangiau kitiem žmonėm. Tai vienas iš geriausiu būdų užsidirbti pinigų, tačiau jis reikalauja, bene daugiausiai kantrybės.
Jūsų uždarbis visiškai priklausys nuo jūsų. Kuo geresnius sugebėjimus prekiaunt jūsų veikėjas turės tuo didesnius šansus jūs turėsite užsidirbti daugiau. Tačiau, labai svarbu prekiaujant nepamiršti, kad daugiau uždirbsite savo pirkėjams meluodami. Draugiškai duosiu keletą pavyždžių jums.
Sakykim, jūs norite nusipirkti automobilį iš žmogaus, tačiau jis prašo per daug pinigų ir jūs suprantate, kad automobilio brangiau neparduosit. Svarbiausia per daug nesusiparinti, nes kai pardavėjas pamatys, kad jūs labai norit jo automobilio ar kitos prekės, jis pakels kainą, tad išlikit ramus. Svarbiausia išlikti ramiu bei kietu. Jeigu pardavėjas tikrai norės parduoti savo prekę, jums tikrai pavyks nuderinti kainą. O jeigu pardavėjas vistiek lieka užsispyres su savo kainą, tai jūs tiesiog jį įtikinkite, kad jūs galite nusipirkti automobilį pigiau, su dar mažesne ridą, bei geresniu užraktu. Reikia tiesiog mokėti išlikti ramiu, bei gražiai pašnekėti, o tada jūs užsidirbsit pinigų tikrai.
Veliau jau kai pavyks įtikinti pardavėja, kad nuleistu kainą jūs nupirksite jo automobilį bei įkelsite kelis skelbimus į forumą bei žaidime, tai padaryti galite Verona Malle. Svarbiausia kaip sakiau gerai meluoti, tad naujam pirkėjui, meluokit apie naujo automobilio kainą, apie automobilio ridą, bei kainą už kuria pirkot automobilį ir užsikalsit daug pinigėlio prižadu.

uWr6Opz.png

Nelegalus reikalai.

Pirmiausia, stenkitės, kad jūsų niekados neapgautu ar neapiplėštu. Pasistatykite kokį vaikiną nuošaliau, kad šis neišgazdintu kliento, bet prižiurėtu situacija, kad nebūtumet sumuštas ir taip toliau, suprantat ką noriu pasakyt. Tai apsaugos jus nuo apiplešimų, pagrobimų bei panašiu dalykėliu, nes jeigu jus apiplėš, tada jūs tikrai neuždirbsit pinigų, o turėsit juos atidirbinėti, kelias dienas. Žinoma norint, kažką nelegaliai parduoti, visada reikia turėti prekia kuria galite gauti tik Ic'ly per jūsų veikėjo sukauptas pažintis, tačiau nepasimaukit, prieš nuvykdami į susitikimo vieta įsitikinkite, kad aplink nėra persirengusių pareigūnų, nes kitaip jus sučiups, o tada jau bus blogai. Ir šeip asmeninis mano pasiūlymas, naudokit senesnius telefonus, bent jau šitiem reikalam, nes pareigūnai gali klausytis jūsų išmaniųjų pokalbiu. Ir šeip asmeninis pasiūlymas, tokius dalykus kaip narkotikus, geriau perduoti viešoje vietoje, nes tada žmogus negalės išsitraukti ginklo ir jūsų pagrobti nes taip nusižengs serverio taisyklėm.

_____________________________________________________

V - Prisijungimas prie frakcijos/gaujos.

3K8PUcV.png

Nuotraukos Kreditai Priklauso LS-RP.

Prisijungimas prie legalios frakcijos.
Kas yra frakcija? Iš esmės tai IC'ly sukurta įmonė kurioje jūs galite įsidarbinti. Viskas priklauso nuo jūsų vaizduotes jūs galite sukurti kokia tik norite frakciją, arba galite prisijungti į, bet kuria jau sukurta frakciją kurias galite rasti frakcijų Sub-Forume.
Jūs nelabai galėsite, dirbti įmonėje jeigu jūs jau esate nelegalioje frakcijoje. Tačiau prieš norint pradėti dirbti frakcijoje jums dažniausiai reikės susisiekti su jos savininku, atsakyti į tam tikrus klausimus ar užpildtyti aplikacija. Atlyginimas priklauso nuo jūsų bei jūsų vadovo susitarimo.


Prisijungimas prie gaujos.
Šiame serveryje yra ne viena gauja ar mafija.. Pasirinkimas nuo juodaodžių gaujų iki mafijų triadų.
Jeigu jūs norite, kad jūsų veikėjas užsiimtu nelegalia veikla, siūlyčiau rinktis gaujas, tačiau dažniausiai visos nelegalios frakcijos, yra suskirstitos pagal tautybę ar rasę. Sakykim, jūs norite prisijungti prie meksikiečių gaujos, tai reiškia, kad jūsų veikėjas turės būti meksikietis, o frakcijoje žmones šnekėsis angliškai (bent jau dažniausiai). Svarbiausia įsivaizduoti kaip ištikrųjų vyksta gyvenimas gaujų rajonuose, pažiurėti filmų ar šeip kažką ir bandyti tai atkartoti. Tačiau tai nereiškia, kad tai yra taip paprasta jeigu jūs norėsite prisijungti prie gaujos nueisite į jų rajoną bei priėja prie vaikinų pasakysit tokia frazę: Hey can I join your gang? Veikiausiai būsit suspardyti bei išmesti visam laikui iš gaujos rajono. Dažniausiai norint pradėti roleplayinti gaujoje, turit roleplayint, kad jūsų veikėjas gyvena būtent tos gaujos rajone. Susirask žmonių kurie yra jau toje frakcijoje, pasidomėk apie frakcija ir įsitikink ar tikrai tu nori joje roleplayint, jeigu ne ieškok kitų variantu.

Credits: Chete

 

 

 

 

Credits: Ver n' MarU

 

 

Taip, žmogui, nesusidūrusiam su tokiu žaidimo stiliumi viskas atrodo sudėtinga, tačiau tą perprasti nėra sunku. Mes esame suinteresuoti burti naują lietuvišką Role-Play bendruomenę ir vėl pakelti šį žaidimo stilių, kad būtų sugrąžintas šis malonumas. Kiekvienas naujas žmogus, atėjęs į forumą, gali susisiekti su administracija, kur Jam bus suteikta visokeriopa pagalba, įsiliejant į žaidimą. Kilus papildomiems klausimams, visada galima susisiekti su administracija skype: lcrp.adm

Serveris, kol kas, nėra atidarytas, kadangi norima viską sutvarkyti idealiai. Forumas atidaromas tam, kad būtų išrinkti žemesnės administracijos nariai, oficialių frakcijų lyderiai bei tam, kad žmonės galėtų burtis į frakcijas.



Laukiame kiekvieno iš Jūsų WWW.LC-RP.LT

Redaguota , nario stonnys
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

_____________________________________________________

ll - Pirmi žingsniai prisijungus.

oSG60ob.png


Pradžia.

Pirmiausia turbūt jūs nebūsite apsisprendes kur norite Roleplayinti. Taigi prisijungus į serverį ateina momentas, kai jūs turite nuspresti, ką jūs norite roleplayint. Prisijunge į serverį jūs atsirasite toje pačioje vietoje, kaip ir daugelis žaidėjų kurie nėra nusipirke, savo būsto ar verslo. Tad pradžioje jums reikės, susirasti būstą kurį norėsite išsinuomuoti toks būstas yra beveik visuose rajonuose.igJKrSs.png

Drabužių pirkimas.
Puiku jūs jau išsinuomavot būstą, tai reiškia, kad turit viena kurioje atsirasit prisijunge. Tačiau manau jūs nesat patenkinti, savo skino išvaizda, todėl siūlyčiau jums apsilankyti drabužių parduotuvėje kurių mieste tikrai yra. Įėja į vidų naudokite komandą /clotches ši komanda leis pasirinkti jūsų norima skiną, galėsite įvesti jo ID arba tiesiog ramiai peržiurėti visus esančius skinus bei išsirinkti geriausią. Tai padaretė, bet norit dar papildomų aksesuarų, naudokite komandą /buy nusipirkite akinius kepurę, laikrodį ar, bet kokį kitą akseuarą. Žinoma skiną savo keisti galite ir VVP, tačiau manau jums kaip naujokui smagiau susipažinti, su visom galimom sistemom serverį.

RGV2Nyy.png


 Vairavimo licenzija.
Taigi išsinuomavot būstą, nusipirkot naujus drabužius aksesuarus, pinigų veikiausiai neliko per daugiausiai, tačiau teisėm turėtu užtekti. Jums reikės, apsilankyti DMV, įsėsti į Premier automobilį, neibent jūs norite laikyti kitokio tipo teises, tai teks sėsti ant motociklo. Bei parašyti komandą /takelesson. Nepamirškite užsisegti diržo su /setbelt komandą, automobilį užveskite su mygtuku alt, bei važiuokite aplink trasą kuri pažymėtą raudonais checkpointais. Įveike trasą jeigu neviršijote greičio ir nesudaužėte mašinos, gausite vairotojo licenziją. Tačiau nepamirškite, kad DMV mašinų savom reikmėm naudoti negalimą, būsite baudžiami administratorių.

QqavDDD.png

Žvejyba.
Taigi jūs jau padarėte daug, išsinuomavot būstą, įsigijot naujų aksesuarų pasikeitėt skiną, išsilaikėt teises, tačiau norit pauždarbiauti, tad nuvažiuojate prie Santa Marina Beacho, tiltu nuvažiuojate iki kelio galo, priparkuojat automobilį, nueinat į žvejybos reikmenų parduotuvę ir ten nusiperkat, meškerę, masalo bei krepšį žuvim į kurį dėsit sugautas žuvis. Nueinate į tilto pabaigą parašote komandą /inv naudodami GUI lentelę išlankstote meškerę bei su komandą /fish pradedate žvejybą, prižvejoję pilną krepšį žuvies, pamatysite žemėlapį raudoną checkpointą kuris parodys, vietą kur galite parduoti savo pilną krepšį žuvų.

M5tvRw9.png

Atlyginimas.
Taigi jūs šiektiek pauždarbiavote, išsinuomavot būstą, pasikeitėt drabužius išlaikėt automobilio ar motociklo vairavimo licenzija tai yra beveik viskas, ką jums reikia žinoti, pradžioje. Tačiau yra dar vienas svarbus dalykas, atlygininmai, kurio jūs veikiausiai negausite, nes nebūsite susirade dar darbo, nes apie tai aš papasakosiu, kiek vėliau šiame gide. Serveryje kiekvieną valandą, jūs gaunate atlyginimą, aišku jeigu jūs neturite darbo, jūsų atlyginimas bus lygus nuliui, o jūs esate išsinuomave būstą, tad šiektiek krisite į skolą, bet nieko.. Atlyginimai serveryje būna dalinami, kiekveina valandą pavydžiui 10:00 11:00 12:00 13:00 ir taip toliau. Atlyginimas būna pervedamas tiesia į jūsų banko sąskaita, šia peržiurėti galima su komanda /stats arba nuvažiavus į banką.

 

Credits: Chete

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Argumentuok. Kuo jis geriau, tūščiu rollbackintu forumu, silpnu team'u?

1. Jis nebūtų rollbackintas, jai kažkas nebūtų jo ištrynęs.

2. Nemanau kad silpna team pas mus :) Pas jus tikrai silpnesnė.

MadeManai niekas tau nemeluoja, pasigooglink, tada šnekėk ačiū tau.

 

Man nereikia googlintis :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kam dar įdėjote lcrp.lt video ką? pirmesnis lcrp.lt o dabar jūs čia silnpa teama ir t.t. kaip tik pas juos geresne jie turi daugiau patirties ir visko ko reikia ... pats seniau mačiau tapatčia teama seniau 2013-2014 ir buvo gan gera teama o čia dabar lcrp.lt kopijuojate GĖDA!

 

"

Dabar pastebėjau kad lc-rp domenas padarytas veliau negu lcrp. Taigi teks žaisti ten ir galėtumėt atskius websiteus padaryt fd ir pd." lcrp.lt daug senesnis projektas pažiūrėk video ir .t.t pastebėsi kad jis daug seniau buvo įkurtas teisiog pasibaigė galiojimo laikas ir kai nusipirko domeną dingo sena data kada buvo jis registruotas.

Redaguota , nario Adomas J
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2840 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...